Herbatint-värin levittäminen

Sekoita sama määrä väriä ja hapetetta (1:1) lasi- tai muovikipossa (ei metalli). Värimassan määrä riippuu värjättävien hiusten paksuudesta ja pituudesta: mitä paksummat ja pidemmät hiukset sitä enemmän massaa täytyy olla.  Yksi pakkaus riittää puolipitkille (hartiapituus), normaalipaksuisille hiuksille. Lyhyisiin hiuksiin yksi pakkaus riittää 2-3 värjäyskertaan. Menekki vaihtelee hiusten määrän ja hiustyypin mukaan.

Värin levittäminen Herbatint 1

Sekoita väri ja hapeta värjäykseen tarkoitetulla sudilla tasaiseksi, geelimäiseksi massaksi. Levitä massa kuiviin, pesemättömiin hiuksiin aloittamalla värjäys tyvestä.

Värin levittäminen Herbatint 2

Anna värin vaikuttaa koko värin vaikutusaika eli 40 minuuttia.

Värin levittäminen Herbatint 3

Pese väri värjäyspaketissa olevalla shampoolla kunnes huuhdevesi on kirkasta.

Värin levittäminen Herbatint 4

Shampoopesun jälkeen purista hiuksista ylimääräinen vesi ja hiero hiuksiin värjäyspaketissa oleva Royal Cream- hoitoaine ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele.

Värin levittäminen Herbatint 5

 

Vinkkejä

Herbatint- värin levittäminen värjäämättömiin hiuksiin

  1. Jaa hiukset neljään osaan (keskijakaus otsasta niskaan ja jakaus korvasta korvaan) ja värjää osio osiolta tyvestä latvaan aloittaen etuosasta
  2. Anna vaikuttaa 40 minuuttia
  3. Huuhdo

Herbatint- värin levittäminen värjättyihin hiuksiin

  1. Levitä väri ensin hiusten tyveen
  2. Anna vaikuttaa 30 minuuttia
  3. Levitä loppu värimassa hiusten pituuksiin ja latvoihin
  4. Anna vaikuttaa 10 minuuttia
  5. Huuhdo

 

Pidätkö kirvelyä, kutinaa ja pahanjahuista värimassaa histenväräämiseen kuuluvana pakollisena pahana? Kokeile Herbatintia – voit yllättyä! Ei kutinaa, ei pahaa hajua!