Bio2You hiustenhoitotuotteet

Yhä useampi hakee kampaamoista ja kaupoista luonnonmukaisempaa hiustenhoitosarjaa. Bio2you on kohdennettu juuri heille, joka haluavat hiuksiinsa jotain luonnonmukaisempaa tuotetta. Bio2You-hiustenhoitotuotteet sopivat erinomaisesti mm. käsittelemättömille tai kasvivärjätyille sekä hyväkuntoisille värjätyille tai raidoitetuille hiuksille.

Bio2You- sarjasta löytyvät myös Anti-age- tuotteet kasvoille sekä perusihonhoitotuotteet kasvoille.

Kolme ammattitason hoitolinjaa

Hair Line with Silk proteins and Amino Acids

Silkkiproteiini vahvistaa vaurioitunutta hiusta yhdistymällä hiuksissa olevan keratiinin kanssa. Hiuksen oman keratiinin ja silkkiproteiinin yhdistyminen muodostaa hiuksen pinnalle suojaavan kerroksen, joka auttaa sitomaan kosteuden hiuksiin ja lisää hiusten kiiltoa. Silkkiproteiini toimii tehokkaasti kosteuttavana tekijänä.

 

 

 

 

 

 

 

Hair Line with Collagen and Hyaluronic Acid

Hyaluronihappo estää päänahan kuivumista, hiusten ohenemista ja lopulta pois tippumista. Dermatologisten tutkimusten mukaan se toimii ikään kuin ravinteena, koska se pystyy lisäämään hiusten kasvua ja kasvattamaan yksittäisen hiuksen ympärysmittaa (paksuutta).

Lisäravinteena kollageeni tukee luiden, kynsien ja hiusten kasvua. Sitä voidaan käyttää kuivien, hauraiden hiusten hoitoon parantamalla hiusten kosteustasoa ja korjaamalla huonokuntoisten hiusten latvoja. Collageenilla voidaan myös vähentää hiusten harmaantumista. Pinnallisesti käytettynä kollageeni toimii samalla tavalla, mutta hitaammin kuin lisäravinne. Se siis estää hiustenlähtöä ja aktivoi hiusten kasvua.

Hair Line with Hairdensyl Complex and Red Onion

Tämän linjan tuotteet sisältävät patentoidun Hairdensyl Complex-tehoaineyhdistelmän ja punasipulia. Se on tarkoitettu hoitamaan ohuita, elottomia ja hauraita hiuksia, vähentämään hiustenlähtöä, edistämään hiusten kasvua ja korjaanaab hiusten rakennetta, antamaan lisää volyymia sekä estämään hiusten ennenaikaista vanhenemista.

  • eteeristen öljyjen sijasta tuotteisiin on valittu hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu, jonka ansiosta tuotteiden allergisia reaktiota aiheuttavat tekijät on minimoitu. Näin niiden soveltuvuutta on saatu parannettua tuoksuherkille.
  • Kaikki yli 190 bioaktiivista ainetta löytyvät jokaisesta Bio2You tuotteesta

 

 

 

 

 

 

 

Bio2You hiustenhoitotuotteet

Shampoot

Hoitonaamiot

Seerumit

Lisätietoa tuotteista löytyy Bio2You:n kotisivuilta.

 

TallennaTallenna

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!