Bio2You ihonhoitotuotteet

Bio2You hellii ihoa antioksidanteilla ja vitamiineilla. Tyrnissä on yli 190 biologisesti aktiivista ainetta ja ne kaikki löytyvät Bio2you-tuotteista yhdistyen muiden kallisarvoisten ravitsevien ja hoitavien raaka-aineiden kanssa ihoa uudistavaksi ja parantavaksi kokonaisuudeksi. Sarjan perustaja Rita Strazinska on luonut tyrniin pohjautuvan ihonhoitosarjan, jossa tyrnin, kasviuutteiden ja kasviöljyjen parantava energia yhdistyy tieteelliseen viisauteen. Sarja valmistetaan Latviassa.

Lisätietoa tuotteista löytyy Bio2You:n kotisivuilta.

Tyrnin bioaktiiviset aineet löytyvät jokaisesta tuotteesta

  • Eteeristen öljyjen sijasta sarjaan on valittu hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu, jonka ansiosta tuotteiden allergeenisia reaktiota aiheuttavat tekijät on minimoitu. Näin niiden soveltuvuutta on saatu parannettua tuoksuherkille ja esim. aknesta ja ruusufinnistä kärsiville
  • Kaikki yli 190 bioaktiivista ainetta löytyvät jokaisesta Bio2you tuotteesta
  • Bio2you tarjoaa nämä arvokkaat uudistavat ja parantavat bioaktiiviset aineet hoitamaan ihoa voiteina ja seerumeina.

Tyrni edistää ihosolujen uusiutumista, joten sitä käytetään dermatologiassa mm. ihottuman ja rosacean hoidossa

Iho-ongelmat, kuten erilaiset ihottumat ja rosacea, tuntuvat vaivaavan yhä useampaa ja vaivojen hoitoon käytetään paljon rahaa ja lääkkeitä. Luonto on antanut meille tyrnimarjan, jolla ko. vaivoja voi hoitaa niin sisäisesti tyrnikapseleilla kuin ulkoisesti tyrnivoiteilla. Bio2you-tuotteissa tyrnin sisältämät tehoaineet ovat luonnon muokkaamia ja täydellisessä tasapainossa keskenään. Kokeile näitä ihotautilääkäreiden suosittelemia tuotteita kotihoidon tueksi myös omiin ihoongelmaiisi.

Sarjasta löytyy kaikille  ihotyypeille sopivat puhdistus ja hoitotuotteet ylläpitämään ihon hyvää kuntoa, elvyttämään sekä hoitamaan ihoa. Sarjaan kuuluu Bio2You perusihonhoitotuotteet sekä Bio2You- tuotteet ikääntyvälle iholle.

TallennaTallenna