Bio2You Anti-Age ikääntymistä vastaan

Bio2You Anti-Age hellii ihoa antioksidanteilla ja vitamiineilla hoitaen, elvyttäen ja estäen  ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tyrnin yli 190 biologisesti aktiivista ainetta löytyvät kaikista Bio2you-tuotteista yhdistyen muiden kallisarvoisten ravitsevien ja hoitavien raaka-aineiden kanssa ihoa uudistavaksi ja parantavaksi kokonaisuudeksi.

Sarjan perustaja Rita Strazinska on luonut tyrniin pohjautuvan ihonhoitosarjan, jossa tyrnin, kasviuutteiden ja kasviöljyjen parantava energia yhdistyy tieteelliseen viisauteen.

Kaikki tuottet ja yksityiskohtaiset tuotetiedot löytyvät Bio2You:n kotisivuilta.

 

Tyrnin bioaktiiviset aineet löytyvät jokaisesta tuotteesta

  • Eteeristen öljyjen sijasta sarjaan on valittu hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu, jonka ansiosta tuotteiden allergeenisia reaktiota aiheuttavat tekijät on minimoitu. Näin niiden soveltuvuutta on saatu parannettua tuoksuherkille ja esim. aknesta ja ruusufinnistä kärsiville.
  • Bio2You Anti-Age-linjan muutamissa tuotteissa on käytetty Hydrofiilinen kollageeni on kalapohjainen (Anti-age day cream, Anti-age revital eye cream, Anti-ageing eye gel patch, Anti-ageing eye serum).

Tutustu myös Bio2You:n hiustenhoitotuotteisiin.

Tyrni edistää ihosolujen uusiutumista, joten sitä käytetään dermatologiassa mm. ihottuman ja rosacean hoidossa

  • Iho-ongelmat, kuten erilaiset ihottumat ja rosacea, tuntuvat vaivaavan yhä useampaa ja vaivojen hoitoon käytetään paljon rahaa ja lääkkeitä.
  • Luonto on antanut meille tyrnimarjan, jolla ko. vaivoja voi hoitaa niin sisäisesti tyrnikapseleilla kuin ulkoisesti tyrnivoiteilla.
  • Bio2You Anti-Age-tuotteissa tyrnin sisältämät tehoaineet ovat luonnon muokkaamia ja täydellisessä tasapainossa keskenään. Kokeile näitä ihotautilääkäreiden suosittelemia tuotteita kotihoidon tueksi omalle ihollesi aktivoimaan ihon toiminteita ja ennaltaehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä.

Bio2You Anti-Age- linja ennaltaehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä.

TallennaTallenna

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!