Bio2You Anti-Age ikääntymistä vastaan

Bio2You Anti-Age- linjan tuotteet hellivät ihoa antioksidanteilla ja vitamiineilla hoitaen, elvyttäen ja estäen  ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tyrnin yli 190 biologisesti aktiivista ainetta löytyvät kaikista Bio2you-tuotteista yhdistyen muiden kallisarvoisten ravitsevien ja hoitavien raaka-aineiden kanssa ihoa uudistavaksi ja parantavaksi kokonaisuudeksi.

Sarjan perustaja Rita Strazinska on luonut tyrniin pohjautuvan ihonhoitosarjan, jossa tyrnin, kasviuutteiden ja kasviöljyjen parantava energia yhdistyy tieteelliseen viisauteen.

Kaikki tuottet ja yksityiskohtaiset tuotetiedot löytyvät Bio2You:n kotisivuilta.

 

Tyrnin bioaktiiviset aineet löytyvät jokaisesta tuotteesta

  • Eteeristen öljyjen sijasta sarjaan on valittu hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu, jonka ansiosta tuotteiden allergeenisia reaktiota aiheuttavat tekijät on minimoitu. Näin niiden soveltuvuutta on saatu parannettua tuoksuherkille ja esim. aknesta ja ruusufinnistä kärsiville.
  • Bio2You Anti-Age-linjan muutamissa tuotteissa on käytetty Hydrofiilinen kollageeni on kalapohjainen (Anti-age day cream, Anti-age revital eye cream, Anti-ageing eye gel patch, Anti-ageing eye serum).

Tutustu myös Bio2You:n hiustenhoitotuotteisiin.

Tyrni edistää ihosolujen uusiutumista, joten sitä käytetään dermatologiassa mm. ihottuman ja rosacean hoidossa

  • Iho-ongelmat, kuten erilaiset ihottumat ja rosacea, tuntuvat vaivaavan yhä useampaa ja vaivojen hoitoon käytetään paljon rahaa ja lääkkeitä.
  • Luonto on antanut meille tyrnimarjan, jolla ko. vaivoja voi hoitaa niin sisäisesti tyrnikapseleilla kuin ulkoisesti tyrnivoiteilla.
  • Bio2You Anti-Age-tuotteissa tyrnin sisältämät tehoaineet ovat luonnon muokkaamia ja täydellisessä tasapainossa keskenään. Kokeile näitä ihotautilääkäreiden suosittelemia tuotteita kotihoidon tueksi omalle ihollesi aktivoimaan ihon toiminteita ja ennaltaehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä.

Bio2you Anti-Age- voiteet erottuvat edukseen

Tässä muutamia otteita ja linkkejä tuotteita testanneiden bloggareiden kirjoituksiin.

Keyword love

Tuote: Omega 3-6 serum

”Öljyseerumi on pakattu täyteen iholle hyvää tekeviä ainesosia kuten Rosa Moschata -öljyä, joka rauhoittaa ihoa. Avokadoöljy kosteuttaa tehokkaasti. Macadamiaöljy suojaa ja jojobaöljy ravitsee. E- ja A-vitamiinit kosteuttavat sekä tyrnin tyydyttymättömät rasvahapot uudistavat ja kirkastavat ihoa. Ei ihme, että tuote on pitänyt ihoni kosteustasapainon kunnossa ja iho tuntuu pehmoiselta. Sopii vegaaneille.”

Tuote: Anti-Ageing Night Cream

”Tuote, johon ihastuin totaalisesti! En muista milloin olisin käyttänyt voidetta, missä on näin pehmeä ja silkkinen koostumus kuin tässä. Voide tuntuu täyteläiseltä, mutta ei ole silti paksua. Iso plussa myös pumppupullosta, joka on hygieeninen ja sopivan jämäkkä käytössä. Tuoksu on todella miellyttävä, hieman makea ja pehmeä. Totaalisen ihastumisen lopulta aiheutti se, että kun lopetin testijakson jälkeen tämän käytön ja otin toisen yövoiteen käyttöön (paljon kalliimman), mutta olin hyvin pian vaihdon jälkeen vaihtamassa takaisin tähän, koska en mielestäni saanut sillä toisella voiteella yhtä kivan heleää ja pehmeää iho aamuksi kuin tämän kanssa. Omassa alle 30 e hintaluokas-saan paras yövoide mitä olen koskaan käyttänyt. ”

Tuubitoleranssi

Tuote: Korjaava Anti-Age Seerumi

”Luonnollinen keino uudistaa ihoa. Ainutlaatuinen erikoisyrttiseos, jonka B- ja C-vitamiinit auttavat taistelussa ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Seerumi ehkäisee ryppyjä, uudistaa ja kosteuttaa ihoa sekä lisää ihon kykyä säilyttää loistonsa pidempään. Rauhoittaa ihoa ja edistää kollageenin syntymistä. Vähentää pigmentaatiota, tasapainottaa melaniinin tuotantoa sekä vaalentaa tummia läiskiä. Uudistaa ihoa ja ihosoluja sekä parantaa mikroverenkiertoa.

Seerumi on koostumukseltaan hyvin juoksevaa, melkein vesimäistä. Eli omasta mielestäni juuri oikeanlainen koostumus, mitä seerumilla kuulukin olla 🙂  Seerumin tuoksu on erittäin mieto ja mukavan raikas. Tätä ohjeistetaan käyttämään iholle 5 tippaa kerrallaan, mutta omalle iholleni riitti hyvin 3 tippaa, eli vaikuttaa riittoisalta tavaralta. Juokseva koostumus levittyy iholle hyvin liukkaasti ja suorastaan hulahtaa ihoon. Seerumi jättää tehokkaasti kosteutetun ja napakan tunteen iholle. Tässä seerumissa on jotenkin kaikki kohdallaan. Tämä on myös alkoholiton, väriaineeton sekä vegaani. Tykästyin tähän erittäin paljon.”

Tuote: Ravitseva 24H Tyrnivoide Pantenolilla (tämä tuote ei ole Anti-Age, mutta sarjan helmituote!

”Ja tämä olikin heti seuraava ihastuttaja. Voiteen koostumus on semi-täyteläistä ja tuoksu mieto, lähes huomaamaton. Pehmeän tuntuinen voide imeytyy ihoon nopeasti ja jättää samettimaisen pehmeän mattapinnan. Kosteus ja hoitotehot ovat todella hyvät. Oma ihoni tykkäsi tästä tosi paljon. Omasta mielestäni tämän voiteen kosmeettinen miellyttävyys iholla oli täysi napakymppi 🙂 Niin ja pumppupulloon pakatusta tuotteesta luonnollisesti plussaa.”

Tuote: Uudistava Geelinaamio silmienympäryksille

”Vaikutusajan jälkeen iholla ei näkynyt mitään ylimääräisiä tuotejäämiä vaan iho ilmeisestikin hörppäsi kaiken mitä lapuilla oli tarjota. Ja tulos oli todella hyvä.  Säästin laput testiin huonosti nukutun yön jälkeiseen aamuun. Nämä todellakin kohensivat sy-alueen ulkonäköä silminnähtävästi jo yhden käyttökerran jälkeen. Pienet uurteet katosivat näkyvistä kokonaan ja nämä laskivat hieman turvotustakin sy-alueella. En osaa sasnoa mitä sy-alueen tummuudelle tapahtui, mutta yleensä ottaen näiden käytön jälkeen eron huomasi. Ihastuin siis näihinkin.”

Bio2You Anti-Age- linja ennaltaehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä

TallennaTallenna

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!