Bio2You perusihonhoitotuotteet

Bio2you perusihonhoitotuotteet hellivät ihoa antioksidanteilla ja vitamiineilla. Tyrnissä on yli 190 biologisesti aktiivista ainetta ja ne kaikki löytyvät Bio2you-tuotteista yhdistyen muiden kallisarvoisten ravitsevien ja hoitavien raaka-aineiden kanssa ihoa uudistavaksi ja parantavaksi kokonaisuudeksi.

Bio2You- sarjasta löytyvät myös Anti-age- tuotteet kasvoille sekä hiustenhoitotuotteet.

Eteeristen öljyjen sijasta Bio2You perusihonhoitotuotteet- sarjaan on valittu hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu, jonka ansiosta tuotteiden allergeenisia reaktiota aiheuttavat tekijät on minimoitu. Näin niiden soveltuvuutta on saatu parannettua tuoksuherkille ja esim. aknesta ja ruusufinnistä kärsiville.

Sarjan perustaja Rita Strazinska on luonut tyrniin pohjautuvan ihonhoitosarjan, jossa tyrnin, kasviuutteiden ja kasviöljyjen parantava energia yhdistyy tieteelliseen viisauteen.

Lisätietoa tuotteista löytyy Bio2You:n kotisivuilta.

 

 

Tyrnin parantava teho ja kyky edistää ihosolujen uusiutumista, on tunnettu kautta aikojen ja ihotautilääkärit ovat käyttäneet sitä dermatologiassa mm. ihottuman ja rosacean hoidossa

  • Iho-ongelmat, kuten erilaiset ihottumat ja rosacea, tuntuvat vaivaavan yhä useampaa ja vaivojen hoitoon käytetään paljon rahaa ja lääkkeitä.
  • Luonto on antanut meille tyrnimarjan, jolla ko. vaivoja voi hoitaa niin sisäisesti tyrnikapseleilla kuin ulkoisesti tyrnivoiteilla.
  • Bio2you-tuotteissa tyrnin sisältämät tehoaineet ovat luonnon muokkaamia ja täydellisessä tasapainossa keskenään. Tarjoa näitä ihotautilääkäreiden suosittelemia tuotteita kotihoidon tueksi myös ongelmaihoisille.
  • Tuotteet sopivat niin äidille kuin tyttärellekin.

Bio2You perusihonhoitotuotteet

Natural skin care – kaikille ihotyypeille sopivat perustuotteet

Yellow line – edullinen ja helppo 24h ihonhoitolinja

 

TallennaTallenna

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!