Bio2You valkaiseva hammastahna

Bio2You valkaiseva hammastahna on fluoriton, luonnollisesti valkaisevaa aktiivihiiltä, minttuöljyä, Aloe Veraa sekä tyrniä sisältävä hammastahna puhdistaa hampaat hellästi. Aktiivihiili poistaa värjäytymät hampaista luonnollisesti imemällä itseensä likaa ja hampaan pinnalla olevia värjäytymiä. Hiili ei valkaise hammasluuta vaan poistaa vain hampaan pinnan epäpuhtaudet, kuten kahvin, tupakan ja punaviinin aiheuttamat värjäytymät. Ksylitoli estää hampaiden reikiintymistä ehkäisemällä reikiä aiheuttavien bakteerien, kuten mutans-streptokokkien kasvua ja toimintaa. Ksylitoli vähentää myös bakteeriplakin määrää ja plakin tarttumista hampaan pintaan. Silloin plakki on helpompi poistaa.

Bioaktiiviset ainesosat rauhoittavat ja suojaavat ikeniä ja pitävät hampaat luonnollisen valkoisina. Antibakteerisen vaikutuksen ansiosta hengitys pysyy pitkään raikkaana.

Tahnan muodossa aktiivihiiltä on ehkä miellyttävämpi käyttää kuin jauheena. Se ei pölise eikä värjää lavuaaria mustaksi. Bio2You valkaiseva hammastahna on kehitetty siten, että aktiivihiiltä ei tartu hampaan pintaa pieniksi mustiksi pilkuiksi. Maku on raikas ja miellyttävä. Suosittelemme lämpimästi!

Muut Bio2You-tuotteet löydät www.bio2you.fi.

HUOM! Tahna on fluoriton! Jos siirryt fluorillisesta tahnasta fluorittomaan, kannattaa aluksi käydä useammin tarkistuttamassa hampaat. Fluoriton tahna sopii aikuisille, joilla on hyvässä kunnossa olevat hampaat. Jos kärsit kuivasta suusta, sinulla on jokin suuta kuivattava lääkitys, syöt / juot paljon happamia aineita, napostelet jatkuvasti tms, kannattaa tahnaksi valita fluorillinen valmiste. Yksi vaihtoehto on pestä fluorittomalla aamulla ja fluorillisella illalla. Näin ennaltaehkäiset parhaiten hampaiden reikiintymistä.

Hyvän Olon Maailman valikoimista löydät myös Dentabsin fluorillisen että fluorittoman hammastahnan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!