Bio2You vartalonhoitotuotteet

Bio2You- sarjan perustajan, Rita Strazinskan tuotefilosofia pähkinänkuoressa: Bio2You vartalonhoitotuotteet sisältävät tyrnin parantava voima ja tieteellinen viisaus. Olemme luoneet Bio2You:n, jotta voisit nauttia luonnollisesta ja puhtaasta kauneudesta. Tavoitteemme on auttaa sinua tuntemaan olosi ihanaksi ja ihosi terveeksi kaikissa elämäsi vaiheissa.

Tutkitusti tyrni parantaa vakaviakin kosmeettisia vaurioita ja terveysongelmia. Energisen oranssin väriset tyrnimarjat ovat täynnä uudistavia ja parantavia aineita. Haluamme tarjota mahdollisuuden säilyttää luonnonlahjan, puhtauden, myös solutasolla. Siksi kehitämme ja uudistamme tuotteitamme jatkuvasti.

  • Bio2You vartalonhoitotuotteet hellivät antioksidanteilla ja vitamiineilla
  • Tyrnissä on yli 190 bioaktiivista ainetta
  • Ne kaikki löytyvät Bio2you-tuotteista yhdistyen muiden kallisarvoisten ravitsevien ja hoitavien raaka-aineiden kanssa ihoa uudistavaksi ja parantavaksi kokonaisuudeksi.
  • Rita Strazinska on luonut tyrniin pohjautuvan sarjan, jossa tyrnin, kasviuutteiden ja kasviöljyjen parantava energia yhdistyy tieteelliseen viisauteen.

Lisätietoa vartalonhoitotuotteista löytyy Bio2You:n kotisivuilta.

Bio2You vartalonhoitotuotteet ja tyrnin bioaktiiviset aineet

Eteeristen öljyjen sijasta sarjaan on valittu hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu, jonka ansiosta tuotteiden allergeenisia reaktiota aiheuttavat tekijät on minimoitu. Näin niiden soveltuvuutta on saatu parannettua tuoksuherkille ja esim. aknesta ja ruusufinnistä kärsiville. Kaikki yli 190 bioaktiivista ainetta löytyvät jokaisesta Bio2you tuotteesta.

Bio2you-tuotteiden tehokkaat antioksidantit estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Ne ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja säilyttävät ihon nuorekkuuden mahdollisimman kauan. Sarjan tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä ja suurin osa tuotteista sopii vegaaneille ja ne ovat gluteiinittomia.

Bio2You- sarjaan kuuluu tuotteet perusihonhoitoon, ikääntymistä vastaan sekä hoitotuotteet hiuksille.

 

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!