Denttabs fluorittomat hampaidenpesutabletit

Perinteisissä hammastahnoissa on 50 % vettä. Tahnan koostumuksen stabiilina ja pilaantumattomana pitämiseksi tarvitaan monia kemiallisia aineita. Denttabs fluorittomat hampaidenpesutabletit kehitettiin vähentämään kemikaalialtistusta ja niihin valittiin vain muutamia tarkkaan harkittuja raaka-aineita. 

 • Valkoisemmat hampaat: poistaa tehokkaasti ruoan ja juoman aiheuttamat tummumat
 • Ennaltaehkäisee reikiintymistä: kiillottaa hampaan pinnan (bakteerien elinalustana toimiva plakki ei tartu hampaan pintaan)
 • Ennaltaehkäisee hammaskiveä ja ientulehduksia: plakin väheneminen tarkoittaa myös vähemmän hammaskiveä ja hammaskiven aiheuttamia ongelmia eli ientulehduksia ja parondontiittia
 • Terveemmät ja kauniimmat hampaat: 100 % aidot Minttu- ja Mentholaromit pitävät suun ja hengityksen raikkaana
 • Makeutettu Stevialla
 • Aikuiset, yli 6-vuotiaat lapset
 • BDIH -sertifioitu
 • patentoitu innovaatiotuote

Uusi zero waste-pakkaus!

Denttabsin pakkaukset ovat uudistuneet!  Jatkossa mennään nollatoleranssilla eli Zero waste- pakkauksella. Nyt Denttabs fluorittomat hampaidenpesutabletit on pakattu täysin kompostoitaviin maissitärkkelyksestä valmistettuihin pusseihin. Pusseilla on virallinen kompostitodistus. Denttabs -pakkauskoko on 125 tablettia eli kahden kuukauden annos.

Denttabs fluorittomat hampaidenpesutabletit- eroa ei voi olla huomaamatta

Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomaa eron perinteiseen hammastahnaan: hampaan pinnat ovat sileät ja liukkaat – kuin hammaslääkärillä käynnin jälkeen. Sileyden saa aikaan Denttabs mikroselluloosapartikkelit, jotka kiillottavat hampaat tehokkaasti. 2-3 päivän jälkeen vaikutuksen voi myös nähdä: hampaat alkavat kiiltää. Sileä pinta heijastaa valoa paremmin kuin karhea. Hampaat vaikuttavat valkoisemmilta – täysin ilman valkaisevia aineita! Kiillotus poistaa värjäytymät, joita tupakointi, syöminen ja juominen aiheuttavat. Erityisesti tee, kahvi ja punaviini. Denttabs ei kuitenkaan vahingoita tai “hio” kiillettä pois. Päinvastoin Denttabs- hampaidenpesutablettien RDA arvo on vain 35 (vrt. valkaisevat hammastahnat, joiden RDA arvo voi olla jopa 150).

Ei plakkia,  ei hammaskiveä!

Sileä hampaan pinta estää tehokkaasti epämiellyttävän plakin syntymistä. Kaikkialla missä Denttabs pääsee vaikuttamaan, plakin määrä vähenee nopeasti.
Ilman plakkia ei synny vahingollisten bakteerien elinalustana toimivaa hammaskiveä, joka aiheuttaa usein ientulehduksen. Pitkittyessään tulehdus muuttuu krooniseksi ja leviää ikenen alle (parodontiitti). Tällöin vaarana on hampaiden kiinnityksen vaurioituminen, joka johtaa hampaiden löystymiseen ja irtoamiseen.  Parodontiitti kehittyy salakavalasti, sillä kivuttomana sen etenemistä ei itse huomaa. Se on nykyään yleisin syy siihen, että aikuisilta joudutaan poistamaan hampaita.  Yleensä tauti alkaa keski-iässä, mutta puhkeavissa viisaudenhampaissa sitä on todettu jo nuorellakin iällä. Säännöllinen Denttabsin käyttö kaksi kertaa päivässä ja huolellinen, oikeaoppinen hampaiden harjaus parantaa tilannetta huomattavasti.

Referenssit ja sertifiointi

 • BDIH-sertifiointi (Controlled Natural Cosmetic)
 • Hammasystävällinen kampanja (Aktion zahnfreundlich)
 • Hammaslääketieteellinen raportti (Zahnmedizin Report 2010)

Jälleenmyyjät

Kärkkäinen

Sinunapteekki

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!