Denttabs® -hammasharjat

Denttabs on markkinoiden pehmein, hellävaraisin ja tehokkain hammasharja. Denttabs -hammasharjan salaisuus piilee sen extrapehmeissä ja erikoisohuissa suippokärkisissä nylonharjaksissa. Niiden halkaisija on ainoastaan 0,13 mm ja harjasten päät ovat vieläkin ohuemmat.


Denttabs -hampaidenpuhdistusmenetelmässä juju piilee
Denttabs -hampaidenpesutablettien ja hammasharjan yhteistyössä

Tablettien mikroselluloosapartikkelit ja harjojen erikoispehmeät harjakset puhdistavat hampaiden pinnat ja välit tehokkaasti ikeniä ja hammaskiillettä vaurioittamatta. Samalla poistuu mm. kahvin, teen ja punaviinin aiheuttamat tummumat hampaista saaden ne näyttämään paljon valkoisemmilta. Fluorin aikaansaama remineralisaatio pääsee tehokkaasti korjaamaan vauriokohtia, jolloin jo alkaneet kariesvauriot (reiät) korjaantuvat ja kipu vihlovissa hampaiden kaulaosissa helpottuu.

 

Miksi Denttabs- hammasharja?

  • Dettabsin oma harja on suunniteltu nimenomaan tablettien kanssa käytettäväksi.
  • Ainoastaan erikoisohut ja pehmeä harjas kykenee kiillottamaan hampaan pinnan ja jopa hampaiden välit täydellisesti.
  • Denttabs -tablettien kanssa voi käyttää muitakin harjoja, mieluiten mahdollisimman pehmeää harjaa. Valmistajan tekemät testit ovat kuitenkin osoittaneet, että yhtä hyvää tulosta ei saa millään muulla harjalla aikaan.
  • Harjoissa ei ole PHA:ta, ftalaatteja eikä raskasmetalleja
  • Erikoisetu: Normaalin hammasharjan pyöristetty harjaksen pää ei taivu oikeaan asentoon oikomisrautoja käyttävillä, mutta Dettabsin ohuenohut harjas toimii tässäkin erikoistapauksessa.

Lasitesti: paina harjakset juomalasia vasten ja katso toiselta puolen kuinka harjakset taipuvat kiillotusasentoon.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews