Denttabs®

Mikä olisi helpoin tapa pureskella tabletit tahnaksi?
Joidenkin mielestä tabletit ovat melko napakan tuntuisia. Tabletin saa nopeammin ja helpommin tahnaksi, kun kostutat ensin suun vedellä ja annat tabletin olla hetken aikaa suussa. Puraise tablettia muutama kerta kulmahampailla ja siirrä palat sen jälkeen etuhampaille.  ”Puputa” pienin puraisuin tablettia, jolloin se muuttuu nopeasti tahnaksi.


Minulla on kohtalaisen kuiva suu, voinko kuitenkin käyttää Denttabs tabletteja normaalisti?
Kuiva suu kannattaa kostuttaa vedellä ennen tabletin pureskelua. Tabletti hajoaa helpommin tahnaksi kosteassa suussa.

Suun kuivuus on yleinen vaiva, jolle altistavat mm. stressi, tupakointi tai suuta kuivattavien lääkkeiden käyttö. Denttabs tableteissa oleva C-vitamiini lisää syljen eritystä, joka helpottaa kuivasta suusta aiheutuvia ongelmia, kuten limakalvojen arkuus, pahanhajuinen hengitys tai kieli voi “tarttua kitalakeen”. Suun ollessa liian kuiva hampaiden kariesriski kasvaa ja hampaat voivat reikiintyä.


Voiko Denttabs tabletteja käyttää ilman hammasharjaa?
Denttabs tabletit ovat pääasiassa tarkoitettu käytettäväksi hammasharjan kanssa. Tabletteja voi kuitenkin käyttää myös suuveden tapaan suun raikastamiseen esimerkiksi lounaan tai tupakoinnin jälkeen: Pureskele ja purskuttele, nielemättä tabletteja, syönnin jälkeen noin 1 minuutin ajan ja huuhtele sen jälkeen suu vedellä. Suu tuntuu ja tuoksuu raikkaalta tämän jälkeen. Huom! ei korvaa hampaiden pesua.