Diet Food Keto Granola- UUTUUS!

Diet Food Keto Granola 200 g
on huippusuosittu! Eikä ihme, on se vaan niin hyvää!

Diet Food Keto Granola on tuote, jossa on kaikki elämää helpottavasti kaikki herkulliset ja terveelliset ainekset ovat jo valmiina sekoituksena, eikä kaapissa tarvitse pitää röykkiöittäin tilaa vieviä ja helposti vanhenemaan pääseviä siemeniä. Eikä siihen ole lisätty ylimääräisiä sokereita.

Keto Granola sisältää runsaasti hyviä rasvoja, proteiinia, kuituja sekä erilaisia hivenaineita sekä vitamiineja. Rouskuttele sellaisenaan välipalana tai nauti jogurtin tms. kanssa. Terveellistä ja hyvää herkkua lautaselle aamiaisella tai välipalana!

Mitä ravintoaineita saat lautasellesi? Helpompaa olisi luetella mitä et saa. Diet Food Keto Granola on nimittäin pullollaan kaikkia hyvää tekeviä vitamiineja ja hivenaineita (rautaa, kalsiumia, magnesumia, fosforia, kaliumia, sinkkiä, seleniä, E-ja C-vitamiinia, pantoteenihappoa, B6, foolihappoa, tiamiinia, riboflaviinia, niasiinia. Energiaa antavaa rasvaakin löytyy, mutta runsasta rasvapitoisuutta ei kannata kuitenkaan säikähtää, sillä kyse on niin sanotuista hyvistä ja terveellisistä rasvoista.

Proteiinin merkitystä elimistölle ei voi vähätellä. Niillä on monta tärkeää tehtävää: Niitä tarvitaan uusien kudosten kavattamisen ja uudistamiseen sekä elimistön immuunipuolustuksen vasta-aineksi. Ne kuljettavat ravintoaineita ja kaasuja veressä sekä ovat hormonien ja entsyymien rakennusaineita.

Näiden lisäksi saat runsaasti terveydelle tärkeitä vatsan ja suolen toimintaa avittavia kuituja. Kuituja löytyy peräti 16 g/100 g. Suomalaiset saavat ravinnostaan liian vähän kuitua. Kuidun saantisuositus on naisilla vähintään 25 grammaa ja miehillä vähintään 35 grammaa. Ongelma korostuu vielä usein keto-ruokavaliolle siirryttäessä tai, kun jätetään viljatuotteet pois esim. gluteenin takia.

Diet Food Keto Granola- sekoituksessa on otettu erityisesti huomioon ketoruokavaliota noudattavat ja hiilihydraatteja välttelevät. Sopii myös vegaaneille.

Diet Foodin muita ketoruokavalioon sopivia tuotteita löydät täältä.

HUOM! Viljaton, mutta saattaa sisältää valmistuslinjastolta allergeenien jäämiä.
Tuote saattaa sisältää soijaa, pähkinää (maapähkinä, hasselpähkinä, saksanpähkinä, cashewpähkinä, manteli) tai gluteenia.

Ainesosat

  • kookoslastu
  • seesaminsiemen*
  • auringonkukansiemen*
  • kurpitsansiemen*
  • hasselpähkinä*
  • chia-siemen*
  • pellavansiemen*
  • ksantaanikumi

*luomu

 

Ravintoarvo/Näringsvärde 100 g / 1 annos/portion 50 g

Energiaa / Energi …….……………………………………………….. 2451 kJ / 950 kcal
Rasvaa / Fett ………………….………………………………..51 g  ……………………… 25 g
Josta tyydyttynyttä / Varav mättat ………….….…20 g  ……..…………………10 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater …………………….…..9 g …………………..…. 4,5 g
Josta sokeria / Varav sockerarter ………………….3,2 g ……………..…………1,6 g
Kuitua / Fiber ………………………………………………….16 g  ………..……..…..….…8 g
Proteiinia / Protein  …………………………………..……14 g  ………..……….….……7 g
Suolaa / Salt …………………………………………..……0,06 g ………….……….…0,03 g

Allergiatieto: Tuote saattaa sisältää soijaa, pähkinää (maapähkinä, hasselpähkinä, saksanpähkinä, cashewpähkinä, manteli) tai gluteenia.
Alkuperämaa: Puola

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Mistä Granolaa saa ostaa?

Löydät Diet Food granolan näiden jälleenmyyjiemme valikoimista. Huom! Valikoima sisältää muitakin Diet Food- tuotteita. Kaikkia jälleenmyyjiä ei voitu kertoa, mutta löydät tämän herkun monista luontaistuotekaupoista sekä myös muutamista Citymarketeista ja K-marketeista.

Jälleenmyyjät

Löydät Diet Food granolan näiden jälleenmyyjiemme valikoimista. Huom! Valikoima sisältää muitakin Diet Food- tuotteita. Kaikkia jälleenmyyjiä ei voitu kertoa, mutta löydät tämän herkun monista luontaistuotekaupoista sekä myös muutamista Citymarketeista ja K-marketeista.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!