Diet Food Organic Breakfast Keto Bowl Coconut Force 200 g- UUTUUS!

Diet Food Keto Bowl Coconut Force
Diet Food Keto Bowl Kookosvoimaa 200 g, luomu

Diet Food Organic Breakfast KETO BOWL COCONUT FORCE on nopea ja ravitseva aamiainen täynnä kookoksen makua sekä kookoksen ja chian sisältämiä ravintoaineita ja runsaasti kuitua. Diet Foodin Keto Bowlit ovat kiireisen aamun täysipainoinen aamiainen, tai ravitseva lounas tai iltapala, jota voi nauttia rauhassa aamusta iltaan.

Valittavanasi on kolme erilaista koostumusta. Kokeile mikä niistä on oma suosikkisi.

Coconut force
Tiger Attact
Peanut Protein

Suomalaiset saavat ravinnostaan liian vähän kuitua. Kuidun saantisuositus on naisilla vähintään 25 grammaa ja miehillä vähintään 35 grammaa. Ongelma korostuu vielä usein keto-ruokavaliolle siirryttäessä tai kun jätetään viljatuotteet pois esim. gluteenin takia.

Kuitu on tärkeää terveydelle

Liukoinen kuitu pienentää veren kolesterolipitoisuutta sitomalla ohutsuolessa ruoasta saatavaa kolesterolia sekä elimistön tuottamia, kolesterolin muodostamiseen tarvittavia sappihappoja. Liukenematon kuitu edistää vatsan toimintaa, sillä se lisää ulostemassaa ja samalla kuituun sitoutunut kolesteroli kulkeutuu pois elimistöstä ulosteen mukana. Kuitupitoinen Diet Food Keto bowl vaatii pitkää pureskelua ja hidastaa ruokailua, joten se tasapainottaa ravinnon imeytymistä pitemmälle aikavälille ja näin muun muassa tasapainottaa verensokeria. Syötyäsi Diet Food Keto Bowlin olet pitkään kylläinen ja kuidun ansioista nälän tunne vähenee. Hyvä asia varsinkin silloin, jos toiveissa olisi painonpudotus tai painonhallinta. Keto Bowlilla on helppo ja nopea tapa turvata kuidunsaantia.  Chia-siemenet sisältävät runsaasti muun muassa E-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, antioksidantteja, ravintokuitua ja omega-3-rasvoja.

Makeutettu erytritolilla

Erytritoli on vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavien 100 % kaloriton hedelmistä fermentoimalla eristetty luonnollinen sokerialkoholi, jonka koostumus, väri ja käytös muistuttavat tavallista kidesokeria ja sen makeus vastaa noin 80 % tavallisen kidesokerin makeudesta. Se ei aiheuta verensokerin heilahteluja eikä hampaiden reikiintymistä. Erytritoli sopii karppaajille, diabeetikoille, laihduttajille tai muutoin vain terveydestään kiinnostuneille.

Käyttö: Lisää 50 g kuumaan veteen (1,5 dl), sekoita ja nauti! Sulje paketti käytön jälkeen tiiviisti.

Ainesosat: kookosjauho* 29%, kookoshiutaleet* 29%, bio chian siemenet*, kookosjuoma*, erytritoli*. LUOMUA*

Ravintoarvo / Näringsvärde/100 g

Energiaa /………………………………..…. Energi  2062 kJ / 497 kcal
Fat / Fett / Rasva/ Fett ……………………………………………. 37 g
–  Josta tyydyttynyttä /Varav mättat……………..……………… 29 g
Hiilihydraatti / Kolhydrater …………………………………….18,6 g
– Josta sokeria / Varav sockerarter………………………………. 7 g
Ravintokuitu / Fiber…………………………………………………. 25 g
Proteiini / Protein……………………………………………………. 13 g
Suola/ Salt………………………………………………………….. 0,117 g

Allergiatieto: Tuote saattaa sisältää soijaa, pähkinää tai gluteenia.

Alkuperämaa Puola

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!