Diet Food® Super Neem- jauhe

Diet Food® Neem-jauhe on valmistettu Neem-lehdistä

Super Neem BIO-jauhe on Neem-puun lehdistä valmistettu luomutuote. Ayurvedassa uskotaan Neem-puusta olevan hyötyä keholle ja iho-ongelmiin. Käytetään ulkoisesti ihon ja hiusten hoidossa sen antibakteeristen, supistavien ja puhdistavien ominaisuuksien ansiosta.

Antibakteerista ja puhdistaa Neem- lehtistä valmistettua jauhetta voi käyttää ulkoisesti iholle naamioissa, hauteina tai esim. jalkakylvyssä tuhoamaan bakteereja. Ihon ja hiusten hoitoon se sopii erityisesti kirkastavien ja antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta. Neem voi olla avuksi silloin, jos sinulla on ihottumaa, sienitauteja, psoriasis, akne tai pigmenttihäiriöitä.

Neem kuorii kuolleet ihosolut kirkastaen ihoa, on antibakteerinen tuhoten bakteereja, puhdistaa huokoset ja nuorentaa. Edistää hiusten kasvua, auttaa hilsettä ja täitartuntaa vastaan. Jauhe ravitsee ruukkukukkia ja ehkäisee niiden sairauksia.

Sisäinen käyttö: Sekoita yksi lusikallinen jogurttiin, mehuun, muroihin, jälkkäriin tai salaattiin. Syö max. 5 g päivässä. Sulje paketti käytön jälkeen tiiviisti ja säilytä kuivassa paikassa.

Kontraindikaatio: Neemiä ei suositella raskaana oleville, raskauden suunnittelun aikana eikä imetyksen aikana.

Allergiainfo: Tuote voi sisältää soijaa, vehnää tai gluteiinia. Neem on pitkään tunnettu ja tehokas apu moneen ongelmaan, mutta myös sille voi olla allerginen. Käytön alussa kannattaa olla varovainen ja varsinkin jos on herkkäihoinen, tehdä herkkyystesti. Laita  vesi-jauhepastaa hiukan kyynärtaipeeseen ja laastari päälle. Anna vaikuttaa 24 h.

Käyttövinkkejä

Neemjauhe on tehokas puhdistusaine, jota voi käyttää kasvoille naamiona tai paikallishoitona joko veteen tai öljyyn sekoitettuna. Sitä voi sekoittaa myös saven kanssa, jolloin naamioihin saadaan lisää vaikuttavuutta. Toimii hyvin myös hiuspohjan hoitonaamiona ennen hiustenpesua.

Haavoihin/finneihin: Tee Neem-jauheesta ja vedestä pasta ja taputtele sitä suoraan haavalle tai hyttysenpuremiin muutaman kerran päivässä, kunnes iho rauhoittuu.

Kasvonaamio: Laita kuppiin hiukan vettä ja Neem-jauhetta. Sekoita se pastamaiseksi. Anna vaikuttaa ainakin 15 min tai jopa tunnin ajan. Huuhtele tai käydä SkinMood Konjac-sientä apuna naamion poistamiseen iholta ja viimeistele voiteella. Jos iho on tukkeutunut tai pintakuiva, pese kasvot ensin lämpimällä vedellä, jotta pinta pehmenee ja laita naamio vasta sen jälkeen iholle. Voit sekoittaa jauheeseen myös savea tai lorauttaa tipan öljyä.

Epäpuhtaalla iholla hoidon voi halutessaan aloittaa sarjana tekemällä naamio 3 perättäisenä päivänä ja jatkossa tarpeen mukaan 1-2 krt/vko.

Hiuspohjan naamio: Laita kuppiin hiukan vettä ja Neem-jauhetta. Sekoita se pastamaiseksi. Anna vaikuttaa 30 – 40 min., huuhtele huolellisesti ja pese shampoolla. Käytä kerran viikossa.

Kylpy: lisää 2-4rkl jauhetta kylpyveteen.

Ainesosat

100 % Neem-puun lehdistä valmistettu jauhe.

  • Pakkaus: 200 g pussi
  • Säilytys: Säilyy kuivassa, huoneenlämmössä.
  • Alkuperämaa: Intia

Ravintoarvo/Näringsvärde :                       per 100 g:          per annos 5 g         %RI* per annos 

Energiaa / Energi ………………………..912 kJ / 218 kcal………….45kJ/11 kcal……………….……… (1*)
Rasvaa / fett ………………………………………………….. 1,1 g………..…………0,06 g……………………… (0*)
– josta tyydyttynyttä/varav mättat ………………0,4 g …………….……0,02 g …………..………… (0*)
Hiilihydraatteja / kolhydrater ……………………. 16,8 g …………………0,84 g …………..………… (0*)
– josta sokeria / varav sockerarter ………………. 3,2 g ………….………0,16 g ……..……………… (0*)
Proteiinia / protein …………………………………….. 10,8 g ………….………0,54 g ……………..……… (1*)
Suolaa / salt ………………………………………………….0,25 g ………….………0,01 g ………………..…… (0*)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!