Diet Food kollageenijauhe

Diet Food kollageenijauhe, lisäravinne 200 g

Diet Food kollageenijauhe on luonnollinen ja lisäaineeton tyypin 1 hydrolisoitu kollageeni, jota eristetään italialaisesta naudanlihasta. Se on erityisesti iholle, kynsille ja hiuksille sopivaa kollageenia.

Diet Foodin käyttämä hydrolisoitu kollageeni on yksi parhaiten kehoon imeytyvistä kollageeniproteiineista. Tuote soveltuu säännölliseen käyttöön. Parhaan tuloksen saatkin säännöllisellä käytöllä.

Mitä on kollageeni?

Kollageeni on luonnollinen proteiini, jonka väheneminen alkaa jo 25-vuotiaana! 30 % kehon proteiinipainosta on kollageenia ja nuoren iho sisältämästä proteiinista jopa 75 % on kollageenia. Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini. Suuren vetolujuutensa ansioista kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä ja se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine.

Iän myötä kollageenin määrän väheneminen ja rakenteen heikkeneminen alkaa näkyä pikkuhiljaa ryppyinä ja juonteina. Neljän kympin tienoilla ihon kollageenin rakenne on yleensä jo silminnähden muuttunut ja tällöin kollageenin nauttiminen ravintolisänä voisi olla hyvä asia. Kollageeni, ja varsinkin 1 tyypin kollageeni, pitää ihon kimmoisuutta yllä. Lisäksi kannattaa nauttia C-vitamiinia, joka on välttämätön vitamiini kollageenin muodostumisen kannalta. Jauheen voikin esim. sekoittaa marjoihin tai vaikkapa appelsiinimehuun.

Kenelle suosittelemme?

Kollageenia voivat käyttää aktiivisesti liikkuvat ihmiset sekä he, jotka panostavat  hiuksien, ihon ja kynsien hoitoon.

Milloin ja miten Diet Food kollageenijauhe otetaan?

Voit nauttia sitä esim. kuntoilun jälkeen pirtelössä, aamupalalla tai sekoitettuna suosikkijuomaasi. Kokeile sekoittaa Diet Food kollageenijauhe Cocosa-kookosveteen. Jauheen voi sekoittaa kylmään tai kuumaan nesteeseen tai ihan mihin tahansa ruokaan.

Varoitus ja säilytys

Älä ylitä suositeltua päiväannosta (10g). Lisäravinnetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveyden ylläpitämisen kannalta on tärkeää noudattaa täysipainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Säilytä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Pidä pussi huolellisesti suljettuna.

Raaka-aineet

100 % naudanlihasta eristetty kollageeni

  • 100 grammassa  proteiinia 94 g
  • 10 grammassa proteiinia 9,4 g

Alkuperämaa: Italia

AllergeenitTuote saattaa sisältää pähkinää (maapähkinä, hasselpähkinä, saksanpähkinä, cashewpähkinä, manteli) tai gluteenia.   

Sopii kala-ja äyriäisallergikoille.

Missä näitä myydään?

Jälleenmyyjät

Löydät Diet Food- tuotteet näiden jälleenmyyjiemme valikoimista. Huom! Valikoima vaihtelee jälleenmyyjittäin.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!