Diet Food® Pure Collagen- UUTUUS!

Diet Food® Collagen- kollageenijauhe, lisäravinne 200 g

Kasviksissa ei ole kollageenia, joten se on saatavissa vain lihasta tai kalasta. Diet Foodin kollageenijauhe on luonnollinen ja lisäaineeton tyypin 1 hydrolisoitu kollageeni, jota eristetään italialaisesta naudanlihasta. Se on erityisesti iholle, kynsille ja hiuksille sopivaa kollageenia.

Diet Foodin käyttämä hydrolisoitu kollageeni on yksi parhaiten kehoon imeytyvistä kollageeniproteiineista. Tuote on turvallinen ja soveltuu säännölliseen käyttöön. Parhaan tuloksen saatkin säännöllisellä käytöllä.

Mitä on kollageeni?

Kollageeni on luonnollinen proteiini, jonka väheneminen alkaa jo 25-vuotiaana! 30 % kehon proteiinipainosta on kollageenia ja nuoren iho sisältämästä proteiinista jopa 75 % on kollageenia. Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini. Suuren vetolujuutensa ansioista kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä ja se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine.

Pieniksi peptideiksi pilkottuna kollageeni pysyy imeytymään tehokkaasti ja stimuloimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa. Iän myötä kollageenin määrän väheneminen ja rakenteen heikkeneminen alkaa näkyä pikkuhiljaa ryppyinä ja juonteina. Neljän kympin tienoilla ihon kollageenin rakenne on yleensä jo silminnähden muuttunut ja viimeistään tällöin kollageenin nauttiminen ravintolisänä olisi aloitettava. Kollageeni, ja varsinkin 1 tyypin kollageeni, pitää ihon kimmoisuutta yllä. Lisäksi kannattaa nauttia C-vitamiinia, joka on välttämätön vitamiini kollageenin muodostumisen kannalta.

Kenelle suosittelemme?

Kollageenia voivat käyttää aktiivisesti liikkuvat ihmiset sekä he, jotka panostavat  hiuksien, ihon ja kynsien hoitoon.

Milloin ja miten kollageenijauhe otetaan?

Voit nauttia sitä esim. kuntoilun jälkeen pirtelössä, aamupalalla tai sekoitettuna suosikkijuomaasi. Kokeile sekoittaa se Cocosa-kookosveteen. Jauheen voi sekoittaa kylmään tai kuumaan nesteeseen tai ihan mihin tahansa ruokaan.

  • Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Pidä pussi huolellisesti suljettuna.
  • Raaka-aineet: 100 % naudanlihasta eristetty kollageeni
  • Päiväannos: 10 g
  • Alkuperämaa: Italia
  • Allergeenit: Tuote saattaa sisältää pähkinää tai gluteiinia. Sopii kala-ja äyriäisallergikoille.

Varoitus ja säilytys

Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Lisäravinnetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveyden ylläpitämisen kannalta on tärkeää noudattaa täysipainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Aktiiviset raaka-aineet:

  • 100 grammassa  proteiinia 94 g
  • 10 grammassa proteiinia 9,4 g
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!