Diet Food Yerba Mate Instant Powder

Diet Food Yerba Mate Instant Powder sisältää paljon antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Matessa kofeiinin vaikutus on kahviin verrattuna lempeämpi.  Sillä on omintakeinen ja piristävän intensiivinen aromi ja karvas ja yrttimäinen hiukan vihreää teetä muistuttava maku. Mate on piristävän vaikutuksensa ansiosta erinomainen myös seurustelujuomaksi. Diet Food Super Yerban mietoa makua osaavat arvostaa niin ”Yerba-addiktit” kuin nekin, jotka eivät muutoin pidä Yerba-lehtien savuisesta ja voimakkaasta mausta.

Tutustu muihin Diet Food- tuotteisiin.

Diet Food Yerba Mate Instant Powder ja kuinka sitä käytetään

Diet Food® Yerba Mate Instant Powder on helppokäyttöinen pikajauhe, jonka voit vain sekoittaa esim. lämpimään nesteeseen ja sen maku on miedompi ja hienostuneempi kuin kuivatuista lehdistä valmistetuissa juomissa.

Ehdottomasti monen mielestä pikajauheen paras ominaisuus on maun lisäksi se, että enää ei tarvitse tuskailla ja tulla hulluksi tukkeutunutta bombilla-pilliä putsaillessa. Nyt voit hörppäistä Yerba Matet missä ja milloin tahansa. Lisää vain lusikallinen jauhetta kuumaan veteen tai suosikkismoothieen, tai mihin haluat, ja sekoita! Saat 200 g:n pussillisesta n. 50 annosta!

Herkullisen Maten valmistaminen

  1. Kaada kuppiin 70–80-asteista vettä.
  2. Lisää lusikallinen Mate-jauhetta
  3. Lisää sokeria tai hunajaa, jos mielesi tekee makeaa.
  4. Hörpi juoma kiireettömästi nautiskellen

Ainesosat: 100 % luomulaatuista Yerba Mate -lehtijauhetta
Allergiatieto: Tuote saattaa sisältää soijaa, pähkinää (maapähkinä, hasselpähkinä, saksanpähkinä, cashewpähkinä, manteli) tai gluteenia.
Alkuperämaa: Brasilia

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Jälleenmyyjät

Löydät Diet Food- tuotteet näiden jälleenmyyjiemme valikoimista. Huom! Valikoima vaihtelee jälleenmyyjittäin.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!