Diet Food Zero valmistus ja reseptit

Diet Food Zero Shirataki Konjac- pastoilla taiot herkullista ruokaa helposti ja nopeasti!

Normaalit riisit, pastat ja nuudelit ovat runsaasti hiilihydraattia sisältäviä ruoka-aineita, jotka voidaan korvata Diet Food® -tuotteilla. Näin ne samat suosikkiruuat sisältävät tasan ZERO/NOLLA kaloria. Diet Food Zero valmistus on helppoa ja nopeaa. Konjac-kasvin kuitu, glukomannaanikuitu, kuuluu ns. liukoisiin kuituhin, jotka säätelevät glukoosi- ja rasva-aineenvaihduntaa. Ne myös lisäävät ruokamassan viskositeettia eli paksuntavat sitä. 

Painonpudotus ei ole enää pelkkää panttaamista, pillereitä ja salaatinlehden narskuttelua. Syöt normaalisti, vain entistä terveellisemmin, hallitset paremmin painosi, lisääntyneen kuidun saannin seurauksena suolen toiminta normalisoituu, ja ateriointi tasaisin välein pitää verensokerin heilahtelut aisoissa sekä hillitsee napostelua ja makeanhimoa. Diet Food®–tuotteet helpottavat kivikkoista tietä terveellisempään ja kevyempään elämäntapaan, kun yhdistät vähän nopeita hiilihydraatteja sisältäviin kasviksiin ja kala-, liha-, tai kasvisproteiiniin ja terveellisiin rasvoihin. Näitä kaikkia tarvitaan tasapainoiseen ateriaan.

Kenelle Diet Foodin syömisestä on hyötyä?

Kaikille terveydestään, ravinnostaan ja herkullisesta ruoasta kiinnostuneille

  • Avuksi painonpudotukseen ja painonhallintaan
  • Ruoka-aineallergisille (keliakia/gluteiini, vehnä, soija)
  • Kaikille, jotka haluavat rajoittaa hiilihydraattien määrää
  • Vegaaneille, vegetaristeille
  • Sopii myös KETO-ruokavalioon!

Pureskele ruoka hyvin

Jo pelkällä huolellisella ruoan pureskelulla voisi laskennallisesti laihtua jopa 10 kg vuodessa ja helpotat ruoansulatuselimistön toimintaa ja painonpudotus on astetta helpompaa. Näin todistaa amerikkalaistutkimus: Ruoan pureskelulla on suuri vaikutus ihmisen syömään kalorimäärään.

Pelkästään pureskelemalla ruoan kunnolla, voi laihtua vuodessa yli 10 kiloa. Ruokansa kunnolla pureskelevat pystyvät paljon helpommin kontrolloimaan painoaan. Tutkimuksen mukaan ruoan pureskelu 40 kertaa tavallisen 15 kerran sijaan pudottaa syötyjä kalorimääriä jopa 12 prosenttia. Tutkimus julkaistiin American Journal of Clinical Nutrition -ravintojulkaisussa. Tutkimuksesta uutisoi Reuters.com –sivusto.

Miten se on mahdollista? Ruoan pureskelulla on yhteys useisiin eri hormoneihin, jotka kertovat aivoille, milloin pitää aloittaa ja lopettaa syöminen. Ruoan pureskelu vaikuttaa erityisesti hormoneihin, jotka hillitsevät ruokahalua.

Jos normaali ihminen pureskeli kunnolla ruokansa ja vähentäisi samalla päivän kalorisaantia tällä 12 prosentilla, tarkoittaisi se yli 10 kilon painonpudotusta vuodessa, ylipainotutkija Adam Drewnowski Washingtonin yliopistosta totesi. Ruoan kunnollinen pureskelu kannattaa siis opetella – se säästää monelta kalorilta ja lisäkilolta.

Diet Food Zero valmistus

Diet Food Zero valmistus on helppoa ja nopeaa: Avaa pussi, kaada sisältö siivilään ja huuhdo huolellisesti juoksevan veden alla. Huuhtelu vie mennessään myös hiukan kalamaisen tuoksun (huom! tuotteet eivät sisällä kalaa). Kiehauta vettä ja lisää pussin sisältö kiehuvaan veteen n. 2 minuutiksi. Valuta vesi pois ja yhdistä muiden raaka-aineiden kanssa. Valmistus onnistuu myös kuten pikanuudeleilla – kaada kiehuva vesi suoraan nuudeleiden tai pastojen päälle. Diet Food®- tuotteet voi myös valmistaa paistinpannulla, uunissa tai höyryttämällä. Silloin vain huuhdot Shiratakit huolellisesti lävikössä ja lisäät lisukkeiden joukkoon ja lämmität ne. Käytä lisukkeena kalaa, kanaa, papuja, linssejä, tofua ja runsaasti kauden maukkaita ja värikylläisiä vitamiineja ja antioksidantteja pursuavia kasviksia, marjoja ja hedelmiä.

Diet Food Shirataki Konjac- reseptejä kiireisille 

Nämä ovat Diet Food® – reseptejä kiireisille herkkusuille kera kasvisten. Helppo valmistaa ja silti niissä on makua ja näköä. Ruoan tulee ravita kehoa ja olla ilo silmälle. Yllätä itsesi tekemällä terveellistä gurmee ruokaa nopeasti ja vaivattomasti. Tuoreet kasvikset voi aina korvata pakasteversioilla. Käytä mielikuvitusta ja vaihtele raaka-aineita sen mukaan mitä kaapista sattuu milloinkin löytymään. Valmista ruoka rakkaudella, asettele se kauniisti lautaselle ja ihaile sitä muutama sekunti ennen kuin käyt herkuttelemaan kaikilla aisteilla.

Katkarapukasvisherkku 3:lle

  • 1 pss Diet Food Fettucinea
  • 1 kevätsipuli varsineen
  • ½  punainen paprika
  • ½  keltainen paprika
  • 1- 3 palaa pakastepinaattia
  • 1/3 kesäkurpitsaa
  • 1 pss pakastekatkarapuja
  • Teriyaki Saucea (maun mukaan)
  • Merisuolaa myllystä (maun mukaan)

Kaada Diet Food Fettuccinet siivilään ja huuhdo kuumalla vedellä. Jätä valumaan.

Kuumenna öljy pannulla ja laita jäiset pinaattikuutiot sulamaan (kansi päälle ettei roisku) miedolla lämmöllä. Kun kuutiot alkavat sulaa pinnalta, lisää Diet food ja n. 1 minuutin jälkeen lisää pieneksi pilkotut kasvikset ja mausta ruoka. Anna hautua hetki ja lisää katkaravut. Kun katkaravut ovat lämmenneet, tarkista maku ja käy herkuttelemaan.

Siskonmakkaraspaghetti 3:lle

  • 1 pss Diet Food spagettia (pätkittynä)
  • 1 iso makea sipuli pilkottuna
  • 1 pss pilkottua pinaattia
  • 400 g siskonmakkaroita
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 2- 4 valkosipulinkynttä
  • Parmesaaniraastetta
  • Suolaa ja pippuria (huom! vain ripaus suolaa sillä siskonmakkarat ovat suolaisia)
  • 1 dl soijakermaa/kevytkermaa/kermaa tai kasvislientä

Kaada Diet Food Spagetit siivilään ja huuhdo kuumalla vedellä. Jätä valumaan.

Kuumenna öljy pannulla. Lisää valkosipuli ja ¾ sipulista, kuullota niitä hetki. Lisää pinaatti ja anna hauta pehmeäksi. Kaada pannun sisältö mixeriin ja lisää kerma. Sekoita kunnes rakenne on tasainen. Lisää loppu sipulisilppu ja purista siskonmakkaroista palleroita kuumalle pannulle. Paista, kunnes makkarat alkavat olla kypsiä. Kaada sekaan spagetti ja kastike, lisää suola ja pippuri. Anna kuumentua kunnolla. Kaada lautaselle ja koristele Parmesan-raasteella.

Paistetut nuudelit (2-3 annosta)

  • 1 pss haluamaasi Diet Foodin® tuotetta
  • 2 porkkana
  • 1 punainen paprika
  • 10 cm pala purjoa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½-1 rkl inkivääripyrettä
  • 1 rkl tuoretta persiljaa tai basilikaa silppuna
  • loraus Tamari-kastiketta
  • ripaus kuivattua chiliä
  • 1/2 rkl kookosöljyä
  • 1/2 seesaminsiemenöljy

Leikkaa kasvikset ohuiksi suikaleiksi. Paista ne pannulla öljysekoituksessa ja lisää mausteet. Lisää lopuksi Diet Food Shirataki Konjac- nuudelit, lämmitä ja anna niiden maustua pannulla kasvisten joukossa. Koristele annos tuoreella silputulla yrtillä ja nauti herkullinen ruoka mieluiten hyvässä seurassa.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!