SkinMood® Make-up Blender-meikkisienet

Uudistuneet, entistäkin pehmoisemmat SkinMoodin® kanamunan- ja tatinmuotoiset meikkisienet ihastuttavat käyttäjäänsä uskomattoman pehmeytensä, innovatiivisen muotoilunsa ja ekoystävällisemmän raaka-aineensa ansiosta.

SkinMoodin pisaran mallinen sieni sijoittui Elle-lehden lokakuu 2019 vertailutestissä 2 sijalle tuloksella ****/5. SkinMoodin tatin mallinen valikoitui pitkien käyttötestien jälkeen Glix & Glam blogin viiden parhaimman meikkisienen joukkoon, joista hän kirjoittaa, että näillä saat parhaimman meikkipohjan: kommentit sienestä: Ihanan pehmeä ja hyvin toimiva meikkisieni! Ja mikä parasta, Skin Mood ei ime meikkivoidetta itseensä juuri ollenkaan! Sen vuoksi se on myös helppo puhdistaa.

SkinMood® Make-up Blenderin koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Pienet virheet peittyvät tehokkaasti saaden ihon näyttämään paremmalta kuin koskaan. Se sopii kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen (nestemäisen, voidemaisen, kiinteän sekä meikkipuuterin) sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Meikkituote voi olla voidemainen tai puuterimainen ja sientä voi käyttää kosteana tai kuivana.

  • Lateksiton E-vitamiinia sisältävä meikkisieni sopii kaikille ihotyypeille.
  • Se on hypoallergeeninen ja hajuton.
  • Ei päästä väriä, ei myrkyllisiä palamiskaasuja.
  • Valmistusmaa: Raaka-aine valmistetaan USA:ssa ja muotoillaan sieneksi Kiinassa

Ekologisuus:

SkinMood® Make-up Blender valmistetaan hydrofiilisestä polyuretaanista.  Ympäristöystävällisemmän PU-vaahdon tuottamiseksi vaahtomassaan lisätään valmistettaessa kasviperäisiä raaka-aineita kuten tärkkelystä ja ligniiniä. Hydrofiilinen polyuretaani, johon on lisätty kasviperäisiä raaka-aineita, on kuitenkin haastava materiaali, sillä vaikka kyseessä on osittain luonnollisesti maatuva tuote, se tulee lajitella sekajätteeseen.

Kumman sinä valitset? Kokeilemalla voit valita mieluisamman. Pisaran mallinen on suosituin, mutta jos kokeilet ”tattia” voit yllättyä sen näppäryydestä!

Käyttäjäkommentti Virve Fredmanilta:

Aivan erityisen omalaatuinen näistä kahdesta meikkisienestä on kuitenkin tattimainen meikkisieni, jota olen käyttänyt sekä kuivana että kosteana. Olen kokeillut vuosien varrella todella monia erilaisia meikkisieniä, sillä olen kiinnostunut aina testaamaan, voisiko joku uusi sieni olla aivan ratkaisevasti muita parempi.

Voinkin kokemuksieni perusteella kutsua tätä meikkisienientä ehdottomasti parhaaksi koskaan käyttämäkseni meikkisieneksi. Lue lisää:

https://www.virvefredman.com/ostolakossa/avainsana/skinmood/

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
by Ninni on Hyvän Olon Maailma

Omaan käteen käy tuo tattimainen sieni kuin valettu. Itsellä on käytössä kaksi sientä: toisella, kostealla sienellä levitän meikkivoiteen ja toisella levitän puuterin.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!