SkinMood® Make-up Blender-meikkisienet

Uudistuneet, entistäkin pehmoisemmat SkinMoodin® kanamunan- ja tatinmuotoiset meikkisienet ihastuttavat käyttäjäänsä uskomattoman pehmeytensä, innovatiivisen muotoilunsa ja ekoystävällisemmän raaka-aineensa ansiosta.

SkinMood® Make-up Blenderin koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Pienet virheet peittyvät tehokkaasti saaden ihon näyttämään paremmalta kuin koskaan. Se sopii kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen (nestemäisen, voidemaisen, kiinteän sekä meikkipuuterin) sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Meikkituote voi olla voidemainen tai puuterimainen ja sientä voi käyttää kosteana tai kuivana.

  • Lateksiton E-vitamiinia sisältävä meikkisieni sopii kaikille ihotyypeille.
  • Se on hypoallergeeninen ja hajuton.
  • Ei päästä väriä, ei myrkyllisiä palamiskaasuja.
  • Valmistusmaa: Raaka-aine valmistetaan USA:ssa ja muotoillaan sieneksi Kiinassa

Ekologisuus:

SkinMood® Make-up Blender valmistetaan hydrofiilisestä polyuretaanista.  Ympäristöystävällisemmän PU-vaahdon tuottamiseksi vaahtomassaan lisätään valmistettaessa kasviperäisiä raaka-aineita kuten tärkkelystä ja ligniiniä. Näiden biohajoavien aineiden avulla sieni saadaan osittain maatuvaksi ja normaaliin meikkisieneen verrattuna ympäristövaikutukset ovat vähäisemmät. Siksi pakkauksessa Eco friendly- logo.

*Hydrofiilinen polyuretaani, johon on lisätty kasviperäisiä raaka-aineita, on hieman haastava materiaali, sillä vaikka kyseessä on osittain luonnollisesti maatuva tuote, se tulee lajitella energiajätteeseen.

Ympäristöystävällinen ja kierrätettävä.