Marence Hair Balm hoitava hiusbalsami 200 ml

Marence Hair Balm hoitava hiusbalsami sopii kaikille hiustyypeille. 

Marence Hair Balm-Conditioner  200 ml
Marence Hair Balm hoitava hiusbalsami kosteuttaa, pehmentää ja antaa upean kiillon latistamatta hiuksia. Marencen kehittämä Freshwater green mud (FGM) -uute hoitaa hiuksia mineraaleilla ja makroelementeillä. pH  4,5 ± 0,5.

 

Freshwater green mud FMG-uute

MARENCEn hiustenhoitotuotteiden ydin on makeanveden vihreämutauute (FMG). Sen kehittämiseen on Marencen omassa laboratoriossa työskennelty jo 15 vuoden ajan. Pitkän kehitystyön tuloksena syntyivät uutteet, joiden teho pohjautuu täydelliseen ainesosien keskinäiseen suhteeseen koskemattoman luonnon eloperäisten/orgaanisten ainesosien ja järven syvyyksissä muodostuneiden alkuaineiden välillä. Uute puhdistaa, kosteuttaa, ravitsee ja aktivoi ihoa. Näin hiuspohja voi paremmin ja se on edellytys hiusten kasvulle ja niiden kunnolle.

Hiustuotteissa käytetty uute on nimeltään Nro 3 PROTOCOL. Se on 30 % etanolipohjainen uute, joka sisältää 13 aminohappoa, neljä B-vitamiinia ja rutiinia. Nro 3 Protocol-uute yhdistettynä muihin hoitaviin aineisiin on saanut aikaan hoitobalsamin, joka ravitsee ja antaa elastisuutta hiuksille tekemättä niistä raskaita ja velttoja.

Käyttö: Levitä pesun jälkeen balsamia koko hiusten pituudelle ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Huonokuntoisille hiuksille ei aina pelkkä hoitoaine riitä.
Silloin avuksi kannattaa ottaa tehokkaammin hoitava hiusnaamio.

Käytä sitä esim. kuurina tai vuorottele hiusbalsamin kanssa.

 

 

 

Ainesosat: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Quaternium-91, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (and) Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cetrimonium Methosulfate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Panthenol,  Alcohol, Limus (Freshwater Green Mud) Extract, Parfum, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Glutamate, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Sodium Cocoamphoacetate, Cocotrimonium Methosulfate, BHT, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, D-Limonene, Linalool.

  • Marencen tehdas käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa
  • Tuotteet ovat kliinisesti testattuja Latvian Dermatologisessa Instituutissa
  • Tuotteet on pakattu kierrätettäviin 100 % sokeriruo’osta valmistettuihin tuubeihin
  • Tuotteita ei ole testattu eläimillä

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!