Marence Hair Mask hoitava hiusnaamio

Marence Hair Mask hoitava hiusnaamio kaikille hiustyypeille 200 ml

Marence Hair Mask hoitava hiusnaamio sisältää aminohappoyhdisteitä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat tehokkaasti tehden hiuksista pehmoiset, kiiltävät ja elastiset latistamatta niitä. Marencen kehittämä Freshwater green mud (FGM) -uute hoitaa hiuksia mineraaleilla ja makroelementeillä. Jojoba-, camelina- ja kaakaoöljyt, aminohapot ja silkkiproteiinit ravitsevat ja korjaavat hiusten rakennetta. pH  4,5 ± 0,5.

Freshwater green mud FMG-uute

MARENCEn hiustenhoitotuotteiden ydin on makeanveden vihreämutauute (FMG). Sen kehittämiseen on Marencen omassa laboratoriossa työskennelty jo 15 vuoden ajan. Pitkän kehitystyön tuloksena syntyivät uutteet, joiden teho pohjautuu täydelliseen ainesosien keskinäiseen suhteeseen koskemattoman luonnon eloperäisten/orgaanisten ainesosien ja järven syvyyksissä muodostuneiden alkuaineiden välillä. Uute puhdistaa, kosteuttaa, ravitsee ja aktivoi ihoa. Näin hiuspohja voi paremmin ja se on edellytys hiusten kasvulle ja niiden kunnolle.

Hiustuotteissa käytetty uute on nimeltään Nro 3 PROTOCOL. Se on 30 % etanolipohjainen uute, joka sisältää 13 aminohappoa, neljä B-vitamiinia ja rutiinia. Nro 3 Protocol-uute yhdistettynä muihin hoitaviin aineisiin on saanut aikaan hoitonaamion, joka ravitsee ja antaa elastisuutta hiuksille tekemättä niistä raskaita ja velttoja.

Käyttö:

Levitä naamiota kosteisiin hiuksiin koko hiusten
pituudelle, anna vaikuttaa 5–10 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.
Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta.
Pidä poissa lasten ulottuvilta.

 

Ainesosat: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Quaternium-91, Cocoa Butter, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (and) Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cetrimonium Methosulfate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Panthenol, Alcohol, Limus (Freshwater Green Mud) extract, Parfum, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Glutamate, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Sodium Cocoamphoacetate, Cocotrimonium Methosulfate, BHT, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, D-Limonene, Linalool.

  • Marencen tehdas käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa
  • Tuotteet ovat kliinisesti testattuja Latvian Dermatologisessa Instituutissa
  • Tuotteet on pakattu kierrätettäviin 100 % sokeriruo’osta valmistettuihin tuubeihin
  • Tuotteita ei ole testattu eläimillä

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!