Marence Muta päänahan ongelmiin 500 g

Marence Freshwater Green Mud  Muta päänahan ongelmiin

Kärsitkö seborrean, hilseen tai psoriasiksen aiheuttamasta päänahan kutinasta tai onko päänahka ärtynyt tai liian kuiva? Tai hiukset ovat vaurioituneet ja haluat niistä jälleen vahvat ja kiiltävät? Marence muta saattaa olla ratkaisu näihin ongelmiin.

Marence Muta, Marence Freshwater Green Mud, on osoittautunut tehokkaaksi avuksi moniin päänahan ongelmiin sen runsaasti bioaktiivisia ravintoaineita sisältävän koostumuksen ansiosta. Pohjoisen makeanveden vihreä muta (limus) on biologisesti aktiivinen luonnontuote. Se muodostuu monimutkaisten biologisten prosessien seurauksena anaerobisessa ympäristössä kasviston ja eläimistön hajoamisen ansiosta. Mudan biologisen aktiivisuuden määräävät humus-, fulvi- ja humiinihapot. pH  4,5 ± 0,5.

Muta sisältää hiusten kasvulle ja kunnolle sekä hiuspohjalle elintärkeitä aminohappoja, vitamiineja, antioksidantteja, orgaanisia happoja, lipidejä ja entsyymejä sekä mikro- ja makroelementtejä. Muta on erittäin hyvä ärtyneelle hiuspohjalle sen tulehdusta hillitsevän, rauhoittavan vaikutuksen ansiosta.

Marence muta vahvistaa vaurioituneita hiuksia ja antaa niille kiiltoa, helpottaa seborrean, hilseen ja psoriasiksen oireita ja päänahan kutinaa sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Mutanaamion ohje hiuksille:

  • Pese hiuksesi shampoolla ja pyyhekuivaa ne
  • Laita pää alaspäin ja levitä Freshwater Green Mud -mutaa päänahkaan hellävaraisesti hieroen.
  • Laita suihkumyssy päähän ja peitä pyyhkeellä, anna naamion vaikuttaa 30–60 minuuttia.
  • Huuhtele hiukset lämpimällä vedellä.
  • Anna hiusten kuivua luonnollisesti tai föönaa ne hiustenkuivaajaan viileimmällä puhalluksella.
  • Tai jos hiuksesi ovat huonossa kunnossa, käytä pituuksiin Marencen hoitoainetta tai  hiusnaamiota

Voit kokeilla hoitoa myös saunan lämmössä. Kiedo hiukset kostean pyyhkeen/turbaanin sisään ja vältä liian kuumaa löylyä.

Hiuspohjan ongelmien hoitoon tee naamio kuuriluontoisena esim. 10 kertaa, 2 kertaa viikossa ja toista 2–3 kertaa vuodessa. Tai ylläpidä hoitotulosta itsellesi sopivalla hoitovälillä esim. 1–2 krt kuussa hiuspohjan oireiden mukaa.

Kuurin aikana hiukset voivat näyttää haalistuneilta mutta ne saavat takaisin kiiltonsa kuurin päätyttyä.

Ainesosat: 100 % limus (vihreä muta)

 Isosta 500 g purkista riittää mutaa moneen hoitotarkoitukseen. Kurkkaa, kuinka voit käyttää sitä myös ihonhoitoon tai vaikka edesauttamaan nyrjähtäneen nilkan tai kipuilevan polven kuntouttamisen tukihoitona. Ota kaikki hyöty irti käyttämällä mutaa useammalla eri tavalla.

  • Marencen tehdas käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa
  • Tuotteet ovat kliinisesti testattuja Latvian Dermatologisessa Instituutissa
  • Tuotteita ei ole testattu eläimillä
  • Freshwater Green Mud on Ecocert sertifioitu

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!