Marence Shampoo kaikille hiustyypeille 200 ml

Aminohappoyhdisteitä sisältävä Marence shampoo sopii kaikille hiustyypeille

Marence Shampoo puhdistaa hellävaraisesti hiukset ja hiuspohjan palauttaen vaurioituneiden hiusten luonnollisen kauneuden. Runsaasti kosteuttavia ja hoitavia ainesosia sisältävä koostumus tekee hiuksista vahvat, kiiltävät ja elinvoimaiset.  Marencen kehittämä Freshwater green mud (FGM) -uute hoitaa hiuksia mineraaleilla ja makroelementeillä. Ainutlaatuinen aminohappojen yhdistelmä ja aloe vera kosteuttavat aktiivisesti hiuspohjaa ja auttavat ennaltaehkäisemään hiusten kuivumista ja haurastumista. Silkkiproteiini antaa volyymia ja elastisuutta.

Sopii päivittäiseen hiusten pesuun. pH  5,8 ±0.5.

Ei sisällä: lauryl sulphate (SLS), ammonium lauryl sulphate (ALS)

Kokeile Marence Shampoota erikoisshampoiden rinnalla

 Rasvoittuvat hiukset

Shampoolla saattaa olla paljon vaikutusta hiuspohjan ongelmiin. Onko sinulla rasvoittuvat hiukset, ja yrität pitää rasvoittumista aisoissa huipputehokkailla talineritystä hillitsevillä shampoilla? Talin tehtävä on hoitaa hiusta ja hiuspohjaa. Kun peset hiukset voimakkailla shampoilla, ne poistavat tehokkaasti talia ja ehkä kuivattavat siinä samalla päänahkaa sekä heikentävät sen luontaista suojavaippaa. Olet ehkä tilanteessa, jossa talirauhaset yrittävät epätoivoisesti erittää entistä enemmän suojaavaa talia ja sinä peset sitä yhä voimakkaammilla aineilla saadaksesi rasvoittumisen hallintaan.

Voisit kokeilla ratkaista ongelmaa käyttämällä vuorotellen talineritystä hillitsevää ja hiuspohjaa kosteuttavaa shampoota ja jos mahdollista, pidentää hiusten pesuväliä.  Näin saat ehkä pikkuhiljaa normalisoitua talineritystä. Marence shampoo pesee hiukset puhtaaksi hellävaraisesti ja  hoitaa sekä tasapainottaa hiuspohjaa. Hiuspohjan tasapainottamiseen kannattaa ottaa myös Marencen makeanveden mutanaamio, josta voit lukea lisää täältä.

Seborrooinen ekseema, psoriasis tai ärtynyt hiuspohja

Seborrooisessa ekseemassa hiuspohja rasvoittuu, hilseilee, kutisee ja tulehtuu. Se on krooninen ihosairaus, joka pysyy usein oikealla hoidolla kurissa, mutta aktivoituu helposti uudelleen varsinkin, jos yrität käyttää vääränlaista shampoota. Käytä kerran viikossa seborrooiseen ekseemaan tarkoitettua shampoota ja kokeile käyttää muilla pesukerroilla Marence Shampoota tai hae sinulle sopiva pesuainerytmi. Shampoon hellästi pesevät tensidit puhdistavat hiuspohjan ja hoitavat aineet kosteuttavat ja antavat ravinteita. Seborrooisen ekseeman, psoriasiksen ja ärtyneen hiuspohjan hoidossa on saatu hyviä tuloksia Marencen makeanveden mutanaamiolla. 

 Kuivat hiukset, kutiseva päänahka

 Jos ongelmana on kuivat hiukset tai esim. kuiva ja kutiseva päänahka, niin silloin suosittelemme lämpimästi hellävaraisen Marence shampoon käyttöä. Voit kokeilla myös jättää välillä shampoopesun väliin ja hieroa Marencen hiusnaamiota pyyhekuiviin hiuksiin ja päänahkaan tai kokeile tehohoitona Marencen makeanveden mutanaamiota.

 Käyttö: Levitä Marence shampoo kosteisiin hiuksiin ja vaahdota, huuhtele sitten lämpimällä vedellä. Toista tarvittaessa. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.

 

Ainesosat: Aqua (Water), Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Oleyl Taurate, Glycerin, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Alcohol, Limus (Freshwater Green Mud) Extract, Parfum, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Glutamate, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Sodium Cocoamphoacetate, Cocotrimonium Methosulfate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline,Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, D-Limonene, Linalool

  • Marencen tehdas käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa
  • Tuotteet ovat kliinisesti testattuja Latvian Dermatologisessa Instituutissa
  • Tuotteet on pakattu kierrätettäviin 100 % sokeriruo’osta valmistettuihin tuubeihin
  • Tuotteita ei ole testattu eläimillä

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!