Propolia pastillit- hunaja, rosmariini ja anis

Propolia pastillit ovatkin lisäravinteita

Oranssi pahvipakkaus, jossa pieniä ruskeita propoliapastilleja ja tuotetekstit vaaleanvihreällä.Propolia pastillit raikastavat suuta ja kurkkua sekä poistavat pahaa hajua hengityksestä. Yllättävän moni meistä kärsii pahanhajuisesta hengityksestä ikävä kyllä usein sitä edes itse tiedostamatta. Tutkimusten mukaan noin neljäsosa väestöstä kärsii ajoittain pahanhajuisesta hengityksestä ja n. 6 % kärsii siitä pitempään. Hajun taustalla ovat suussa elävät bakteerit. Haju syntyy kun orgaanista ainesta, kuten ruoantähteitä, kuolleita epiteelisoluja ja syljen komponentteja hajoaa syljen sisältämien anaerobisten bakteerien vaikutuksesta suuontelossa. Bakteerien hajottaessa rikkipitoisia aminohappoja syntyy haihtuvia rikkiyhdisteitä, jotka ovat pahan hajun pääasiallisia aiheuttajia. Hyvän suuhygienian lisäksi suun ja hengityksen voi raikastaa Propolian lisäravinnepastilleilla missä ja milloin vain. Valmistajan omassa laboratoriossa puhdistettu propolis on yhdistetty hunajaan ja hengityksen pitkään raikkaana pitävään anikseen.  

Nämä Propolia pastillit eivät siis ole vain hyvän makuisia karamelleja, vaikka taltuttavat pienen makeannälän, vaan ne ovat hyödyllisiä lisäravinteita, joilla poistat suun ja hengityksen pahaa hajua.  Pastillehin lisätty anis raikastaa hengityksen. Herkku ja hyöty löytyy samasta pastillista.

  • Sisältää luonnollista ruskeaa sokeria
  • Laatikossa on 45 pastillia, 45g
  • Luontaisesti gluteeniton tuote

Propolia pastillien lisäksi pahanhajuista hengitystä voit hillitä myös Propolian raikastavalla suusuihkeella sekä  Hyvän Olon Maailman kielenkaapimella.

Propolia pastillit ja käyttöohje

Imeskele hitaasti (älä pureskele) 5–6 pastillia päivässä. Lapsille 3 pastillia.

Tärkeimmät aineosat

  • Propolis (3%): Kautta aikojen tunnettu mehiläispesää luonnollisesti suojaava aine
  • Hunaja (18%): Mukana tuotteissa sen hyvin tunnettujen vaikutusten ja ihanan maun takia. Sekä siksi, että se toimii katalysaattorina muille aineille.
  • Anis: Suun raikkaana pitävä herkullisen makuinen ainesosa

Inci: Aarabikumi* (sakeutusaine), ruoko-sokeri*, hunaja (18 %), puhdistettu propolisuute* (3 %), rosmariinin eteerinen öljy* (Rosmarinus officinalis), anetolin ja sitruunan luonnollinen aromi.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Voi sisältää jäämiä kananmunista, pähkinöistä ja vehnästä.

Ravintoarvot / 6 pastillia: Propolisuute 165 mg; Hunaja 990 mg; Rosmariinin eteerinen öljy (Rosmarinus officinalis) 11 mg

Sertifikaatit

 

 

 

 

Huomioitavaa

Yli 6-vuotiaille lapsille ja vanhemmille. Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille ja raskaana oleville naisille. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!