Propolia® hunaja, rosmariini ja anispastillit, luomu- UUTUUS!

Pastillit raikastavat suuta ja kurkkua sekä poistavat pahaa hajua hengityksestä

Propoliksen pehmeä ja luonnollinen maku on parhaimmillaan näissä  ihanissa pastilleissa. Vuodesta 1979 lähtien Propolia® on erikoistunut propoliksen puhdistamiseen ja on nyt yhdistänyt mehiläispesän tuotoksien tunnetut ominaisuudet hengityksen pitkään raikkaana pitävään anikseen.  

Nämä pastillit eivät ole vain hyvän makuisia karamelleja, vaikka taltuttavat pienen makeannälän, vaan ne ovat hyödyllisiä lisäravinteita, joilla poistat suun ja hengityksen pahaa hajua.  Pastillien propolis puhdistaa ja anis raikastaa hengityksen. Herkku ja hyöty löytyy samasta pastillista.

  • Sisältää luonnollista ruskeaa sokeria
  • Laatikossa on 45 pastillia, 45g

Pastillien lisäksi pahanhajuista hengitystä voit hillitä myös poistamalla pahaa hajua aiheuttavia bakteereja Propolian raikastavalla ja rauhoittavalla suusuihkeella sekä  Hyvän Olon Maailman kielenkaapimella.

Käyttöohje

Imeskele hitaasti 5–6 pastillia päivässä. Lapsille 3 pastillia.

Tärkeimmät aineosat

  • Propolis (3%): Kautta aikojen tunnettu mehiläispesää luonnollisesti suojaava aine
  • Hunaja (18%): Mukana tuotteissa sen hyvin tunnettujen vaikutusten ja ihanan maun takia. Sekä siksi, että se toimii katalysaattorina muille aineille.
  • Anis: Suun raikkaana pitävä herkullisen makuinen ainesosa

Inci: Aarabikumi* (sakeutusaine), ruoko-sokeri*, hunaja (18 %), puhdistettu propolisuute* (3 %), rosmariinin eteerinen öljy* (Rosmarinus officinalis), anetolin ja sitruunan luonnollinen aromi.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Voi sisältää jäämiä kananmunista, pähkinöistä ja vehnästä.

Ravintoarvot / 6 pastilia:Propolisuute 165 mg; Hunaja 990 mg; Rosmariinin eteerinen öljy (Rosmarinus officinalis) 11 mg

Sertifikaatit

 

 

 

 

Huomioitavaa

Yli 6-vuotiaille lapsille ja vanhemmille. Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille ja raskaana oleville naisille. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!