Propolia inkivääripastillit

Propolia inkivääripastillit ovat lisäravinteita

Propolia inkivääripastillit tukevat hyvää ruoansulatusta ja puhdistavat suuta. Propoliksen parhaat ominaisuudet sekä pehmeä ja luonnollinen maku tulevat esiin näissä ihanissa pastilleissa. Vuodesta 1979 lähtien Propolia® on erikoistunut propoliksen puhdistukseen ja on nyt yhdistänyt propoliksen ja mehiläispesän antimien ominaisuudet sitruunan ja inkiväärin kanssa tukemaan hyvää ruoansulatusta aamusta iltaan. Herkku ja hyöty löytyy samasta pastillista.

  • Ei lisättyä sokeria
  • Laatikossa on 45 pastillia, 45g

Kokeile myös hunajan, rosmariinin ja aniksen makuisia Propolia pastilleja.

Agavesiirapilla makeutettu Propolia inkivääripastilli on terveellisempi vaihtoehto makeannälkään ja tukemaan ruoansulatusta

Yhä suurempi meistä pyrkii välttämään valkoista sokeria ja etsii terveellisempiä herkkuja. Eikä ihme, sillä liiallinen sokerin kulutus on monin tavoin haitallista  elimistölle. Ihmiset himoitsevat makeita ruokia ja sokeria ei vain maun takia, vaan myös biologisista syistä. Aikojen alussa ruoka oli etsittävä ja metsästettävä itse eikä seuraava ateria ollut neljän tunnin välein. Kun energian saanti oli epävarmaa, alkoivat aivomme suosimaan mahdollisimman runsaskalorisia ruokia, sillä niistä saatu energia riitti mahdollisimman pitkälle. Nyt on ruokaa tarjolla liiaksikin, mutta aivot toimivat edelleen samalla tavalla makeaa ja energiaa himoten. Onneksi löytyy myös terveellisempiä makeutustapoja kuten Propolia inkivääripastilleissa käytetty Agavesiirappi, jonka glygeeminen indeksi on alhainen (GI 11-19). Elimistö sulattaa agaven hitaasti ja verensokeri pysyy tasaisena.

Propolia inkivääripastillit ja käyttöohje

Imeskele hitaasti 5–6 pastillia päivässä. Lapsille 3 pastillia.

Tärkeimmät ainesosat

  • Propolis (3%): Kautta aikojen tunnettu mehiläispesää luonnollisesti suojaava aine
  • Agavesiirappi (47 %)
  • Inkivääriuute

Ainesosat: arabikumi* (sakeutusaine), agavesiirappi (Agave tequilana) 47 %, puhdistettu propolisuute* 3 %, inkivääriuute* (Zingiber officinale Roscoe) 1,8 %, sitruuna-aromi.

Voi sisältää jäämiä kananmunista, pähkinöistä ja vehnästä.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Ravintoarvo per 6 pastillia: Propolisuute* 165 mg; Inkivääriuute* 100 mg (zingiber officinale Roscoe)*luomu

Sertifikaatit

 

 

 

 

Huomioitavaa

Yli 6-vuotiaille lapsille ja vanhemmille. Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille ja raskaana oleville naisille. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!