Propolia inkivääripastillit

Propolia inkivääripastillit ovat lisäravinteita

Propoliksen parhaat ominaisuudet sekä pehmeä ja luonnollinen maku tulevat esiin näissä ihanissa pastilleissa. Vuodesta 1979 lähtien Propolia® on erikoistunut propoliksen puhdistukseen ja on nyt yhdistänyt propoliksen ja mehiläispesän antimien ominaisuudet sitruunan ja inkiväärin kanssa. Herkku ja hyöty löytyy samasta pastillista.

  • Ei lisättyä sokeria
  • Laatikossa on 45 pastillia, 45g

Kokeile myös hunajan, rosmariinin ja aniksen makuisia Propolia pastilleja.

Agavesiirapilla makeutettu Propolia inkivääripastilli on terveellisempi vaihtoehto makeannälkään 

Yhä suurempi meistä pyrkii välttämään valkoista sokeria ja etsii vaihtoehtoisia makeutusaineita, sillä ilman makeaa ja pikkuherkkuja on vaikea olla. Tiesitkö, että me himoitsemme makeita ruokia ja sokeria, ei vain maun takia, vaan myös biologisista syistä. Aikojen alussa ruoka oli etsittävä ja metsästettävä itse eikä seuraava ateria ollut neljän tunnin välein eikä jääkaappi kädenojennuksen päässä. Kun energian saanti oli epävarmaa, alkoivat aivomme suosimaan mahdollisimman runsaskalorisia ruokia, sillä niistä saatu energia riitti pidemmälle. Nyt on ruokaa ja herkkuja tarjolla liiaksikin, mutta aivot toimivat edelleen samalla tavalla makeaa ja energiaa himoten. Propolia inkivääripastilleissa on käytetty Agavesiirappia, jonka glygeeminen indeksi on alhainen (GI 11-19).  Matalan glykeemisen indeksin (GI 11-19) vuoksi se ei aiheuta voimakasta verensokerin kohoamista, kuten esim. sokeri. .

Mitkä on GI?

GI eli glykeeminen indeksi on ruoan laadullinen mittari, joka kuvastaa tietyn hiilihydraattiannoksen aiheuttamaa veren glukoosipitoisuuden eli verensokerin nousua verrattuna yhtä suureen glukoosiannokseen. Se siis kertoo, kuinka nopeasti verensokerit nousevat tietyn ruoan/ruoka-aineen syömisen jälkeen. Tavallisen sokerin GI on 65.

Propolia inkivääripastillit ja käyttöohje

Imeskele hitaasti (älä pureskele) 5–6 pastillia päivässä. Lapsille 3 pastillia.

Tärkeimmät ainesosat

  • Propolis (3%): Kautta aikojen tunnettu mehiläispesää luonnollisesti suojaava aine
  • Agavesiirappi (47 %)
  • Inkivääriuute

Ainesosat: arabikumi* (sakeutusaine), agavesiirappi (Agave tequilana) 47 %, puhdistettu propolisuute* 3 %, inkivääriuute* (Zingiber officinale Roscoe) 1,8 %, sitruuna-aromi.

Voi sisältää jäämiä kananmunista, pähkinöistä ja vehnästä.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Ravintoarvo per 6 pastillia: Propolisuute* 165 mg; Inkivääriuute* 100 mg (zingiber officinale Roscoe)*luomu

Sertifikaatit

 

 

 

 

Huomioitavaa

Yli 6-vuotiaille lapsille ja vanhemmille. Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille ja raskaana oleville naisille. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!