Propolia Refreshing- raikastava suusuihke, ravintolisä

Propolia Refreshing-mint-propolis-oral-spray-pullo ja pakettiPropolia Refreshing- suusuihke raikastaa suuta ja hengitystä sekä tukee hengityselinten hyvinvointia.

Luonnollista, luomua, puhdasta suuta ja nielua hellivää raikkautta! Sen tarjoaa sinulle propoliseksperttinä vuodesta 1979 toiminut perheyritys Propolia®-sarjan suun ja nielun raikastavalla suusuihkeellaan.

Hunajaa ja minttua sisältävä suihke maistuu hyvälle, sekä raikastaa suun ja kurkun alueen. Sopii perheen pienimmille (yli 6-vuotiaille lapsille) sekä aikuisille.

Thymus vulgaris L tukee hengityselinten hyvinvointia ja sillä on rauhoittava ja miellyttävä vaikutus kurkkuun, nieluun ja äänihuuliin (4167)

*terveysväitteet sallittu säädöksessä *1924/2006 no 432/2012

Suosittelemme tuotetta jos…

  • Jos esim. talven haasteiden takia kaipaat timjamin hengityselinten hyvinvointia tukevaa vaikutusta. Suihkeella on rauhoittava ja miellyttävä vaikutus kurkkuun, nieluun ja äänihuuliin.
  • Hyvänmakuisena erinomainen tuote tukemaan yli 6 v. lasten hengityselinten hyvinvointia
  • Noudatat ketoruokavaliota. Nujerra ketoosin aikana suuhun syntyvää epämiellyttävää hajua muutamalla suihkauksella tarpeen mukaan.
  • Suu on kuiva esim. jonkin lääkityksen takia. Heikko syljentuotanto saa aikaan pahanhajuista hengitystä sekä altistaa hampaiden reikiintymiselle. Suihke raikastaa hengityksen sekä lisää syljentuotantoa. Sylki suorastaan herahtaa kielelle, kun suihke osuu makunystyröihin.

Propolia Refreshing- raikastava suusuihke- puhdasta luomua!

Pääraaka-aineina propolis (6 %), mehiläispesien luonnollinen suoja, hunaja (15 %), jonka ihanan makean maun kaikki tuntevat, sekä raikkautta antava minttu.

Propolis:

Egyptiläiset, roomalaiset sekä kreikkalaiset olivat ensimmäisiä sivilisaatioita, joissa heräsi intohimo propolikseen heidän tiedostettuaan sen vaikutukset niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Egyptiläiset käyttivät propolista salaisissa riiteissä kuten muumioimisessa. Rooman legioonalaiset ottivat aina palan propolista mukaansa ja söivät sen kamppailun aikana jaksaakseen taistella vihollisen kanssa. Etelä Amerikassa on viitteitä siitä, että antiikin inkaväestö käytti propolista. Afrikassa Propolista käytettiin laajasti sen hyötyjen takia siirtomaasodissa, jotka käytiin (1880-1902) buurien, saksaa puhuvien etelä amerikkalaisten sekä brittien välillä. Venäjällä Neuvostoliittolaiset klinikat käyttivät sitä menestyksellisesti toisen maailmansodan aikana.

Hunaja:

Hunaja on kuuluisa ravitsemuksellisista ominaisuuksistaan ja sekä hyvästä maustaan. Lisäksi sen fruktoosipitoisuus ja synergia muiden mehiläispesän aineiden kanssa tekee siitä hyvän katalysaattorin luonnollisesti aktiivisille ainesosille. Hunajan ansiosta muut vaikuttavat aineet imeytyvät nopeammin ja vaikuttavat tehokkaammin.

Tiesitkö, että ns. Mehiläisterapia eli mehiläispesän tuotosten hyödyntäminen sai alkunsa todennäköisesti jo noin 900 eKr. hunajasta, kun sitä ryhdyttiin hyödyntämään ruoanlaitossa. Hippocrates, lääketieteen isä, alkoi 400 eKr puhua hunajan hyödyistä iholle levitettynä.

Minttu: 

Minttu on A-vitamiinia, rautaa, folaattia ja manganeesia sisältävä superyrtti. Mintun sisältämä mentoli poistaa erittäin tehokkaasti pahanhajuista hengitystä miellyttävällä ja pitkään kestävällä tuoksullaan. 

Propolia Refreshing- suusuihke ja yhteensopivat tuotteet kokonaisvaltaisempaan tulokseen

Jos myös nenä on tukkoinen, hengitystä helpottava ja nenän tukkoisuutta avaava koko perheen käyttöön soveltuva nenäsuihke Gentle Nasal Spray tuo kokonaisvaltaisempaa apua tukalaan oloon. Pahanhajuisen hengityksen taltuttamiseen voit ottaa avuksi Hyvän Olon Maailman kielenkaapimen, jolla poistat mekaanisesti pahaa hajua aiheuttavia bakteereja kielen pinnalta.

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta 3 kertaa ja toista 6-10 kertaa päivässä.

Ainesosat

Vesi, hunaja* (15%), puhdistettu propolisuute* (6%), mintun eteeriset öljyt* (0,8%) ja timjami linalol*

Ravintoarvot 2 millilitrassa

  • Honey, hunaja 316 mg
  • Propolis extract, propolisuutetta 126 mg, josta propolista 20,2 mg
  • Essential oils/eteerisiä öljyjä: Mentha arvensis L, minttua 16,9 mg ja Thymus vulgaris L, timjamia 4,2 mg

Varotoimet

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville eikä alle 6- vuotiaille lapsille. Pidä lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ravintoa eikä terveellisiä elämäntapoja. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Raikastavan suusuihkeen löydät mm. PUR-hyvinvointikaupasta sekä heidän verkkokaupastaan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!