Propolia Soothing Oral Spray- Propolis kurkkusuihke, ravintolisä 20 ml

Propolia Soothing Oral Spray- kurkkusuihke on yksi Propolian historiallisista tuotteista, jota asiakkaat ovat arvostaneet ja kehuneet jo vuosia!

Luomulaatuinen yhdistelmä Propolista ja hunajaa sekä *timjamin ja *eukalyptuksen eteeristä öljyä saa aikaan välittömän vaikutuksen suun ja kurkun alueella poistaen epämiellyttävää hajua.  Suihkeen sisältämät *timjami ja *eukalyptus tukevat hengitysteiden hyvinvointia, joten tuote sopii hyvin myös kylmän talviajan käyttöön  suun ja kurkunpään alueelle.  AB-sertifioitu.

* Terveysväitteet sallittu säädöksessä n° 1924/2006 and n° 432/2012

Propolia on valinnut luonnon parhaat ainesosat kurkkusuihkeeseen. Sen luonnollisesti vaikuttavat aineet ovat mehiläispesästä: propolis, hunaja (antavat makua) sekä luonnosta (timjami ja eukalyptus). Propolis intense®-linjan Propolia Soothing Oral Spray- eukalyptusta ja timjamia sisältävä suihke helpottaa epämiellyttävää tunnetta luonnollisesti. Se on kehitetty ja valmistettu propolikseen erikoistuneessa laboratoriossa. Tiivistettyä propolista sisältävä valmiste on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Yhteensopiva tuote kokonaisvaltaisempaan tulokseen

Jos myös nenä on tukkoinen, hengitystä helpottava ja nenän tukkoisuutta helpottava Purifying Nasal Spray tuo kokonaisvaltaisempaa apua tukalaan oloon helpottamalla hengitystä ja puhdistamalla nenän.

Propolia Soothing- kurkkusuihke ja käyttöohjeet

Ravista ennen käyttöä. Suihkuta 3 kertaa suuhun ja toista 3-5 krt. päivässä tai tarpeen mukaan. Voit säilyttää avatun pullon huoneenlämmössä tai jääkaapissa.

Ainesosat

Ingredients: hydroalcoholic extract of purified European propolis (66%), honey (34%), essential oils of linalool thyme* and globular eucalyptus*.

Ainesosat: vesialkoholiuute puhdistetusta eurooppalaisesta propoliksesta (66 %), hunaja (34 %), Timjami linaloolin* ja kuume-eukalyptuksen* eteeriset öljyt.

Ingredienser: hydroalkoholextrakt av renad europeisk propolis (66%), honung (34%), eteriska oljor av linalooltimjan* och Feberträd-eukalyptus*.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Valmistusmaa: Ranska

Ravintoarvot 2 millilitrassa

  • Propolisuute/Propolis extract 1,39 g (josta 222 mg propolista
  • Hunajaa 714 mg
  • Eteeriset öljyt: Timjami/Thymus vulgaris L. 420 µg / Eukalyptus/Eucalyptus globulusLabill. 84 µg

Varotoimet

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä alle 12-vuotiaille lapsille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Älä ylitä suositeltua päiväannosta äläkä kuukauden saantia. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

Mistä saa ostaa? Propolis kurkkusuihketta voit ostaa mm. Ruohonjuuren verkkokaupasta sekä myymälöistä.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
 by Mirja
Propolis suusuihke

Miehen miesflunssa eli pieni nuha ja alkava kurkkukipu talttui melkeinpä saman tien tällä suihkeella, ja parissa päivässä kaikki oireet olivat täysin poissa. Loistava tuote!

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!