Propolia®Tonic Potion- ampullit

Tonic Potion® netto100 ml, 10 x 10 ml ampullia/pkt

Palauta elinvoimasi Propolian Tonic Potionilla! 100 % luonnollisesti!

Ampulli täynnä luonnon omia energiaa lisääviä  tehoaineita: hunajaa, inkivääriä, acerolaa, siitepölyä, propolista, guaranaa sekä ginsengiä. Sekoita ampulli, lisää se 1/2 lasilliseen vettä ja nauti piristävä tehojuoma aamuisin kuurina tai nappaa 1 ampulli jos herätessä energiat tuntuvat olevan matalalla eikä silmät meinaa aueta millään. Antaa potkua väsyneelle ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Erinomainen tuote aktiivisille ja liikkuville ihmisille, opiskelijoille, stressaantuneelle ja kaikille, jotka kaipaavat luonnollista buustia elämään.

Suomalaisen testIryhmän testaama

30 hengen testiryhmä testasi Tonic Potionin.
Tulokset vakuuttivat! TÄMÄ TUOTE TODELLA TOIMII!

83 % testaajista suosittelee tuotetta!

Testaaja: Riikka

”Pimeys ja kaamos oli vienyt voimat ja päällä kamala väsymys, kuurin avulla voimat ja jaksaminen lisääntyi ja jaksoin lähteä ulkoilemaan ja vireystila nousi merkittävästi”!

Välittömästi potkua ja energiaa antava Tonic Potion on vertaansa vailla. Silloin, kun tunnet itsesi heikoksi, sen energisoiva koostumus pyyhkii väsymyksen pois ja herättää kehon hetkessä täyteen vipinään. Ampullissa käytettyjen tehokkaitten energiaa antavien aktiiviaineiden ansiosta Tonic Potion palauttaa ja buustaa kehon täyteen energiaa.  Ampullin kasviperäiset aktiiviaineet on valittu juuri niiden energisoivien vaikutusten takia ja yhdistetty mehiläisten tuottamiin raaka-aineisiin (hunaja, propolis ja siitepöly) toisiaan täydentäväksi kokonaisuudeksi. Kun koet vähänkin väsymyksen tunnetta, saat sen häviämään Tonic Potionilla.

Tonic Potionia suositellaan väliaikaisen väsymyksen hoitamiseen. Käytetään tarpeen mukaan 10 tai 20 päivän kuurina tai yksittäisenä ampullina lisäämään elinvoimaa, kestävyyttä ja vahvistamaan kehon luonnollista puolustusmekanismia.

Suositellaan käytettäväksi: 

 • Stressaavissa tilanteissa/ajanjaksoissa, kuten koeviikkoina, lisäämään keskittymiskykyä ja vähentämään stressiä.
 • Kun aivot ovat kovilla uuden oppimisen, muistamisen tai keskittymistarpeen takia.
 • Kun väsymys ja haluttomuus/aloitekyvyttömyys vaivaa eikä mikään oikein innosta ja työt kasaantuu.
 • Sopii myös esim. yötyötä tekeville. Ampullin voimalla jaksaa paremmin aamuun asti.
 • Antaa energiaa myös urheilusuorituksiin ja parantaa keskittymiskykyä, jolloin harjoituksen teho kasvaa ja tekninen suoritus paranee.

Käyttöohjeet

Tonic Potionia suositellaan väliaikaisen väsymyksen hoitamiseen, keskittymiskyvyn puutteeseen tai saamattomaan oloon sekä immuunipuolustuksen tehostamiseen.

 1. Ravista ampullia kunnolla
 2. Ota talouspaperia tms. käden suojaksi ja taita napakalla otteella ampullin pää poikki
 3. Laita avattu ampullinpää lasin pälle ja taita toinen pää auki
 4. Neste valuu lasiin. Lisää vesi ja nauti.

Tehoampulleja käytetään aina tarpeen mukaan esim. 10-20 vrk. kuurina tai yksittäisenä ampullina esim. huonosti nukutun yön jälkeen tai jos tietää, että on tulossa ”rankka” päivä jaksamisen suhteen. Nauti energia-ampulli aamuisin sekoitettuna puoleen lasilliseen vettä tai voit nauttia sen sellaisenaan suoraan ampullista ja pitää nestettä hetken aikaa suussa ennen nielasua. Toisten mielestä aine ei ole kovin hyvän makuista, kun toiset taas pitävät sen mausta. Tämäkin on siis makuasia. Ravista ampullia kunnolla ennen käyttöä.

Halutessaan kuurin jälkeen ampullien aikaansaamaa vireyttä voi ylläpitää ottamalla ampullin esim. joka toinen tai kolmas päivä. Hae testaamalla se käyttötiheys, joka riittää ylläpitämään vireyttä ja jaksamista. Muistathan, että tämä on lisäravinne, ei lääke. Tonic Potion on todella tehokas energiaa antava aine, joka auttaa sinua jaksamaan, mutta ei poista ongelmaa, joka väsymyksen aiheuttaa.

GLUTEIINITON, TÄYSIN LUONNOLLISET AKTIIVIAINEET, *RUNSAASTI C-VITAMIINIA, joka poistaa väsymystä ja aktivoi immuunipuolustuksen toimintaa  

Ainesosat: Water, Honey (20%), Ginger extract (5%), Acerola extract 25% vitamin C (4.8%), Pollen (3%), Purified Propolis extract (2.3%), Guarana extract (1%), Ginseng extract (0.95%), Grapefruit seed extract (0.91%), Essential Lemon oil. Excipient: maltodextrin.

Ravintoarvot per ampulli (10 ml)

 • Honey 2g
 • Ginger extract (Zingiber officinale) 500mg
 • Acerola extract (Malpighia punicifolia) 480mg (Vitamin C 80mg – 100% of RDA*)
 • Pollen 300mg
 • Propolis extract 236mg
 • Guarana extract (Paullinia cupana) 100mg (Caffeine 10mg)
 • Ginseng extract (Panax ginseng) 95mg (Ginsenosides 19mg)
 • Grapefruit seed extract (Citrus paradisii) 91mg
 • Essential Lemon oil (Citrus limon) 4mg.

*RDA: Suositeltu päiväannos

 Varotoimet

Ei suositella ihmisille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Sisältää kofeiinia 10 mg/ampulli. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville naisille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 16 reviews
by Tiina on Hyvän Olon Maailma

Ensimmäisenä huomasin vaikutuksen siinä, että työpäivän jälkeen illasta ei ollutkaan niin väsy. Jaksoikin lähteä tekemään treenin pirteämpänä. Ihanaaa!! Toisen vaikutuksen havaitsin, kun tajusin, etten heräillyt öisin. Olipas mahtava herätä hyvin nukkuneena. Hyvä ja rauhallinen uni ja energisempi minä. Nämä ampullithan toimii yötäpäivää 🙂

by Taivi Kuningas on Hyvän Olon Maailma

Tykkäsin paljon tästä tuotteesta, piristi ja antoi mukavasti virtaa. Maku oli tosi hyvä.

by Anna on Hyvän Olon Maailma
Wau

Olin todella yllättynyt, että tuote toimi! Ampulli aamuisin vei unisen olon pois ja toi energiaa.

by Aikuisopiskelija on Hyvän Olon Maailma

Kiire ja kova paine suorittaa opintoja ja tehtäviä pysyi ennallaan, mutta oma fiilis mm. niiden priorisoinnissa ja suorittamisessa helpottui. Oma ajattelu kiireen keskellä selkeytyi ja työteho kasvoi. Postiivisia tuloksia, jotka jo itsessään motivoivat.
Aluksi epäilin tuotteen tehoa, mutta osoittautui tehokkaaksi. Voi suositella.

by Veep on Hyvän Olon Maailma

Toimi hyvin jaksamiseen kuuriluontoisesti annosteltuna. Maku on miellyttävä kun siihen tottuu.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!