Propolia Tonic Potion- energia-ampullit, ravintolisä

Propolia Tonic Potion ampulli ja pakkaus Propolia Tonic Potion- energia-ampullit antaa energiaa
100 % luonnollisesti!

Tonic Potion- ampullit sisältävät luonnon omia tehoaineita: hunajaa, inkivääriä, acerolaa/C-vitamiinia**, siitepölyä, propolista, guaranaa sekä ginsengiä. Ravista ampullia, lisää sisältö 1/2 lasilliseen vettä ja nauti juoma aamuisin kuurina tai 1 ampulli tarvittaessa. Sopii esim. aktiivisille ja liikkuville ihmisille, opiskelijoille, stressaantuneelle ja kaikille, jotka kaipaavat hiukan lisäenergiaa.

Yksi paketti sisältää 10 x 10 ml ampullia!

Suomalaisen testiryhmän testaama

 • 30 hengen testiryhmä testasi Tonic Potionin.
  Tulokset yllättivät positiivisesti!
 • 83 % testaajista suosittelee tuotetta!
Testaaja: Riikka

”Pimeys ja kaamos oli vienyt voimat ja päällä kamala väsymys, kuurin avulla voimat ja jaksaminen lisääntyi ja jaksoin lähteä ulkoilemaan ja vireystila nousi merkittävästi”!

Ampullin kasviperäiset aktiiviaineet on yhdistetty mehiläisten tuottamiin raaka-aineisiin (hunaja, propolis ja siitepöly) toisiaan täydentäväksi kokonaisuudeksi.  Ampulleja suositellaan väliaikaisen väsymyksen hoitamiseen. Käytetään tarpeen mukaan 10 tai 20 päivän kuurina tai yksittäisenä ampullina.

Propolian toinen upea ampullituote on Royal Jelly-kuningatarhyytelö. Se on  superfoodiksi tituleerattu aine, jolla ruokitaan pesän kuningatar.

Tonic Potion- ampullit ja käyttöohjeet

Tonic Potionia suositellaan väliaikaiseen väsymykseen ja saamattomaan oloon.

 1. Ravista ampullia, jotta aineet sekoittuvat kunnolla
 2. Ota talouspaperia tms. käden suojaksi ja taita napakalla otteella ampullin pää poikki
 3. Laita avattu ampullinpää lasin päälle ja taita toinen pää auki
 4. Neste valuu lasiin. Lisää vesi ja nauti.

Tonic Potion ampulleja käytetään aina tarpeen mukaan esim. 10-20 vrk. kuurina tai yksittäisenä ampullina esim. huonosti nukutun yön jälkeen tai jos tietää, että on tulossa ”rankka” päivä jaksamisen suhteen. Yksi paketti sisältää yhteensä 10 ampullia. Nauti ampulli aamuisin sekoitettuna puoleen lasilliseen vettä. Ravista ampullia kunnolla ennen käyttöä.

Muistathan, että tämä on lisäravinne, ei lääke. Tonic Potion- ampullit antavat energiaa, mutta ne eivät poista ongelmaa, joka väsymyksen aiheuttaa. Mieti siis mistä väsymys ja matalat energiatasot johtuvat ja tee sen mukaan muutoksia elintapoihisi sekä ruokavalioon.

 • gluteiiniton
 • täysin luonnolliset aktiiviaineet
 • **c-vitamiinia poistaa väsymystä ja edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen (acerolauute 480mg sisältää 80 mg C-vitamiinia 100 % of RDA*)

Tonic Potion ja Royal Jelly- ampullit sekä muut Propolian tehokkaat tuotteet löydät Kärkkäisen kaupoista (Lahti, Palokka, Ylivieska) sekä verkkokaupasta. 

Ainesosat

Water, Honey (20%), Ginger extract (5%), Acerola extract 25% vitamin C (4.8%), Pollen (3%), Purified Propolis extract (2.3%), Guarana extract (1%), Ginseng extract (0.95%), Grapefruit seed extract (0.91%), Essential Lemon oil. Excipient: maltodextrin.

Vesi, hunaja (20%), inkivääriuute (5%), acerolauute 25% C-vitamiini (4,8%), siitepöly (3%), puhdistettu propolisuute (2,3%), guaranauute (1%), ginseng-uute ( 0,95 %), greipinsiemenuute (0,91 %), eteerinen sitruunaöljy. Apuaine: maltodekstriini.

Ravintoarvot per ampulli (10 ml)

 • Honey – hunaja 2g
 • Ginger extract (Zingiber officinale) inkivääriuute 500mg
 • Acerola extract – acerolauute (Malpighia punicifolia) 480mg (C-vitamiini 80mg – 100% of RDA*)
 • Pollen-siitelpöly 300mg
 • Propolis extract -propolisuute 236mg
 • Guarana extract – guarana (Paullinia cupana) 100mg (kofeiinia 10mg)
 • Ginseng extract ginsenguute (Panax ginseng) 95mg (Ginsenosides 19mg)
 • Grapefruit seed extract -greipinsiemenuute (Citrus paradisii) 91mg
 • Essential Lemon oil -eteerinen sitruunaöljy(Citrus limon) 4mg.

*RDA: Suositeltu päiväannos

Varotoimet

Ei suositella ihmisille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Sisältää kofeiinia 10 mg/ampulli. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville naisille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 17 reviews
 by Suvi
Juhliin alkumaljaksi

Tälläkin voi skoolata:). Kun pidin toukokuussa juhlat, alkumaljana skoolattiin skumpan sijasta Propolia-ampulli. Vieraat pitivät ampullin avaamista juhlallisena. Lisäksi sillä oli hyvä toivottaa kaikki terveellisesti tervetulleiksi.

Hei Suvi! Tuohan on ollut aivan loistava idea! Skoolauksen jälkeen teillä on ollut varmaan pirteää juhlaväkeä.

 by Tiina

Ensimmäisenä huomasin vaikutuksen siinä, että työpäivän jälkeen illasta ei ollutkaan niin väsy. Jaksoikin lähteä tekemään treenin pirteämpänä. Ihanaaa!! Toisen vaikutuksen havaitsin, kun tajusin, etten heräillyt öisin. Olipas mahtava herätä hyvin nukkuneena. Hyvä ja rauhallinen uni ja energisempi minä. Nämä ampullithan toimii yötäpäivää 🙂

 by Taivi Kuningas

Tykkäsin paljon tästä tuotteesta, piristi ja antoi mukavasti virtaa. Maku oli tosi hyvä.

 by Anna
Wau

Olin todella yllättynyt, että tuote toimi! Ampulli aamuisin vei unisen olon pois ja toi energiaa.

 by Aikuisopiskelija

Kiire ja kova paine suorittaa opintoja ja tehtäviä pysyi ennallaan, mutta oma fiilis mm. niiden priorisoinnissa ja suorittamisessa helpottui. Oma ajattelu kiireen keskellä selkeytyi ja työteho kasvoi. Postiivisia tuloksia, jotka jo itsessään motivoivat.
Aluksi epäilin tuotteen tehoa, mutta osoittautui tehokkaaksi. Voi suositella.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!