Propolia®Royal Jelly- ampullit

Royal Jelly ampullit 1000mg, 10 * 10ml ampulli/pkt

Royal Jelly v. 2018 paras luomutuote!

Royal Jelly -ampulleihin on pakattu mehiläispesän pyhin ja arvokkain aine. Tämä mehiläisten valmistama aine kuningattaren ruokintaan on erikoislaatuinen ja hyödyllinen myös ihmiskeholle.

Royal Jelly on voimaruokaa, joka on pakattu lasiampulliin hunajan, mangon ja ananastiivistemehun kanssa. Nauti AB-luomusertifioitu kuninkaallinen tehojuoma aamuisin sekoitettuna tilkkaan vettä tai mehua.

Ampullikuurin voi ottaa 4 kertaa  vuodessa immuunipuolustusta petraamaan vuodenaikojen vaihtuessa, tai kun haluaa tämän ”mehiläispesän kaviaarin” hyvää tekevät vaikutukset itselleen. Ota kuuri myös silloin, kun olo on vetämätön, ajatus ei oikein kulje tai immuunipuolustus on jostain syystä heikentynyt.

Royal Jelly on kuninkaallista superfoodia parhaimmillaan! Se sisältää runsaasti tärkeitä bioaktiivisia ravinto- ja hivenaineita pyhän mehiläisen sinulle valmistamina täydellisessä sopusoinnussa keskenään juuri oikeissa suhteissa.

Royal Jelly sisältää mm. raakavalkuaista, yksinkertaisia hiilihydraatteja (Monosakkaridit),  rasvahappoja, monia hivenaineita, entsyymejä, antibakteerisia ja antibioottisia komponentteja, pantoteenihappoa (B5-vitamiini), pyridoksiinia (B6-vitamiini) ja C-vitamiinia.

Noin 2-3% Royal Jellyn sisällöstä on uniikkia 10-HDA happoa, jota kutsutaan nimellä ”Queen bee acid”. Tämä 10-HDA mehiläishappo on yksi Royal Jellyn tärkeimmistä bioaktiivisista aineosista. Eläin- ja koeputkitutkimuksissa 10-HDA hapolla on osoitettu olevan antibakteerimaisia, antiallergisia, tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia.

Royal Jelly-ampulleissa tulee esiin Propolian® pitkä kokemus ja asiantuntemus mehiläispesän tuotteiden valmistajana. Ampulleissa käytetty Royal Jelly on kerätty huolellisesti valikoiden ja tarkoin luomuviljelyn säädöksiä noudattaen. Sisällössä yhdistyy monikukkahunajan ja luomulaatuisten hedelmämehujen makea ja miellyttävä maku mehiläispesän antimien luonnollisiin hyvää tekeviin vaikutuksiin.

SÄILÖNTÄAINEETON

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota yksi ampulli aamuisin 10 päivän ajan sekoitettuna vesi- tai mehulasilliseen. (Yli 3-vuotiaiden lapsien annostus on ½ ampullia päivässä).  Kuuri uusitaan aina vuodenaikojen vaihtuessa n. 4 krt/v.

 Varotoimet

Huomioitavaa: Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville naisille eikä alle 3-vuotiaille lapsille. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytettävä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.

Raaka-aineet: Water, polyfloral Honey* (18.6%), Royal Jelly* (9.3%), Mango mash*, Concentrated Pineapple Juice*. *Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews