Propolia®Tonic Potion- ampullit

Tonic Potion® netto100 ml, 10 x 10 ml ampullia/pkt

Palauta elinvoimasi Propolian Tonic Potionilla! 100 % luonnollisesti!

Ampulli täynnä luonnon omia energiaa lisääviä  tehoaineita: hunajaa, inkivääriä, acerolaa, siitepölyä, propolista, guaranaa sekä ginsengiä. Sekoita ampulli, lisää se 1/2 lasilliseen vettä ja nauti piristävä tehojuoma aamuisin kuurina tai nappaa 1 ampulli jos herätessä energiat tuntuvat olevan matalalla eikä silmät meinaa aueta millään. Antaa potkua väsyneelle ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Erinomainen tuote aktiivisille ja liikkuville ihmisille, opiskelijoille, stressaantuneelle ja kaikille, jotka kaipaavat luonnollista buustia elämään.

Välittömästi potkua ja energiaa antava Tonic Potion on vertaansa vailla. Silloin, kun tunnet itsesi heikoksi, sen energisoiva koostumus pyyhkii väsymyksen pois ja herättää kehon hetkessä täyteen vipinään. Ampullissa käytettyjen tehokkaitten energiaa antavien aktiiviaineiden ansiosta Tonic Potion palauttaa ja buustaa kehon täyteen energiaa.  Ampullin kasviperäiset aktiiviaineet on valittu juuri niiden energisoivien vaikutusten takia ja yhdistetty mehiläisten tuottamiin raaka-aineisiin (hunaja, propolis ja siitepöly) toisiaan täydentäväksi kokonaisuudeksi. Kun koet vähänkin väsymyksen tunnetta, saat sen häviämään Tonic Potionilla.

Tonic Potionia suositellaan väliaikaisen väsymyksen hoitamiseen. Käytetään satunnaisesti tai 10 tai 20 päivän kuurina lisäämään elinvoimaa, kestävyyttä ja vahvistamaan kehon luonnollista puolustusmekanismia. Suositellaan käytettäväksi stressaavissa tilanteissa/ajanjaksoissa, kuten koeviikkoina, lisäämään keskittymiskykyä ja vähentämään stressiä. Kokeile, kun aivot ovat kovilla uuden oppimisen, muistamisen tai keskittymistarpeen takia.

GLUTEIINITON, TÄYSIN LUONNOLLISET AKTIIVIAINEET, *RUNSAASTI C-VITAMIINIA, joka poistaa väsymystä ja aktivoi immuunipuolustuksen toimintaa  

Käyttöohjeet

Käyttö vaihtelee tarpeen mukaan. Kun energia on vähissä tai on vaikea keskittyä, suosittelemme Tonic Potionia joka aamu sekoitettuna puoleen lasilliseen vettä. Sekoita huolellisesti ennen käyttöä, että kaikki aineet sekoittuvat keskenään.

Raaka-aineet: Water, Honey (20%), Ginger extract (5%), Acerola extract 25% vitamin C (4.8%), Pollen (3%), Purified Propolis extract (2.3%), Guarana extract (1%), Ginseng extract (0.95%), Grapefruit seed extract (0.91%), Essential Lemon oil. Excipient: maltodextrin.

Ravintoarvot per ampulli (10 ml)

  • Honey 2g
  • Ginger extract (Zingiber officinale) 500mg
  • Acerola extract (Malpighia punicifolia) 480mg (Vitamin C 80mg – 100% of RDA*)
  • Pollen 300mg
  • Propolis extract 236mg
  • Guarana extract (Paullinia cupana) 100mg (Caffeine 10mg)
  • Ginseng extract (Panax ginseng) 95mg (Ginsenosides 19mg)
  • Grapefruit seed extract (Citrus paradisii) 91mg
  • Essential Lemon oil (Citrus limon) 4mg.

*RDA: Suositeltu päiväannos

 Varotoimet

Ei suositella ihmisille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Sisältää kofeiinia 10 mg/ampulli. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville naisille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 12 reviews
by Veep on Hyvän Olon Maailma

Toimi hyvin jaksamiseen kuuriluontoisesti annosteltuna. Maku on miellyttävä kun siihen tottuu.

by Kristiina on Hyvän Olon Maailma
Tonic Potion

Toimi todella hyvin väsymykseen ja saamattomuuteen, voin lämpimästi suositella kaikille, jotka kaipaavat potkua kaamokseen!

by Riikka on Hyvän Olon Maailma

Pimeys ja kaamos oli vienyt voimat ja päällä kamala väsymys, kuurin avulla voimat ja jaksaminen lisääntyi ja jaksoin lähteä ulkoilemaan ja vireystila nousi merkittävästi!

by Tiina on Hyvän Olon Maailma
Hereillä 🙂

Hei, nämähän toimivat!
Muutoksen huomasi jaksamisessa työpäivän jälkeen. Normaalisti sohvalle hetkeksi ja...mutta eipä väsytäkkään yhtään! Ylös ulos ja lenkille siis.
Yöunet muuttuivat rauhallisemmiksi, ei tullut heräilyjä. Aamulla ihanan levänneenä hyvin nukutun yön jälkeen.
Toimivat siis ympäri vuorokauden kun aamulla ottaa 🙂

by Sale G on Hyvän Olon Maailma

Virkeyttä tuli lisää päivään

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»