SkinMood Bamboo Charcoal Konjac- kuitunaamio

Magical Bamboo Charcoal Konjac- kuitunaamio seka- ja rasvoittuvalle iholle

Puhdistetulla vedellä kostutettu ja kasvoille tiukasti paineltuna Bamboo Charcoal Konjac- kuitunaamio sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille.

Aktiivinen bambuhiiliyhdiste imee ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä, jolloin epäpuhtaudet vähenevät. Tätä suosittelemme kaiken ikäisille, jos iho on rasvoittuva ja siinä on epäpuhtauksia (mustapäät, finnit/akne). Erinomainen teini-iholle, ruusufinniin! Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia sekä tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen.

  • Hellävarainen, ei lisäaineita, ei synteettisiä väriaineita. Sopii herkälle iholle.
  • Naamion saa aseteltua iholle tiiviisti.
  • Jos luomet ovat rasvoittuvat, voit laittaa naamiolaput hetkeksi myös silmien päälle, jolloin naamio imee ylimääräistä talia ja tasapainottaa talineritystä.
  • HUOM! Jos iho on pahasti tulehtunut ja visvainen ja on vaara, että bakteerit pääsevät siirtymään kuitunaamioon, käytä naamiota vain kerran.

Kuinka käytetään

  1. Puhdista iho ja laita astiaan puhdistettua vettä ja anna naamion kostua kunnolla. Purista ylimääräinen vesi varovasti pois ja avaa rullattu naamio hyvin varovasti, jotta et riko sitä. Asettele Bamboo Charcoal Konjac- kuitunaamio tiiviisti kasvoille. Anna vaikuttaa 10-15 min makoillen mukavasti sängyssä rauhallista musiikkia kuunnellen.
  2. Voit käyttää pelkkää naamiota tai levittää ensin iholle esim. hoitavaa kasvovettä tai haluamaasi vesipohjaista seerumia antamaan lisätehoa. Huom! Älä käytä eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita, sillä ne eivät sovi Konjac-kuidun kanssa käytettäväksi, niiden kuitua heikentävien ominaisuuksien takia.
  3. Painele naamio tiiviisti ihoa vasten, jolloin iho kykenee imemään tehokkaammin kosteutta ja hoitavia ainesosia itseensä
  4. Poista naamio, imeytä loppu kosteus ihoon kämmenillä painelemalla ja levitä lopuksi kosteusvoide.
  5. Voit käyttää naamiota 3 kertaa. Puhdista naamio käytön jälkeen, purista ylimääräinen vesi pois ja laita se puhtaassa suljetussa pussissa/rasiassa jääkaappiin odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Käyttösuositus 1-2 krt./vko. Käytä naamio 2 viikon aikana avaamisesta.

Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Bamboo Charcoal Extract

Tutustu myös kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettuun Aloe Konjac-kuitunaamioon.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!