SkinMood®Magical Exfoliating Konjac Body Sponge

Kaksipuolinen vartalonpesusieni – toinen puoli on tehokkaasti kuoriva,
 toinen hellästi puhdistava ja hoitava

Sopii kaikille ihotyypeille

Exfoliaiting Konjac Sponge on kaksipuolinen kuoriva Konjac -vartalosieni kaikille ihotyypeille. Konjacin ja saksanpähkinänkuoren seos kuorii ihoa ja stimuloi pintaverenkiertoa. Se puhdistaa ja kosteuttaa luonnollisella tavalla tehden ihosta uskomattoman pehmoisen ja hyvinvoivan. Sienen toinen puoli on tehokkaammin kuoriva ja toinen hellästi puhdistava ja ravitseva. Valmistuksessa ei ole käytetty lisäaineita. Sieni on hellävarainen, pH:ta tasapainottava sekä luonnollisesti syväpuhdistava ja ihoa vitamiineilla ja mineraaleilla ravitseva.

100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta valmistetun sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa hellävaraisesti jopa herkimmänkin ihon. Se syväpuhdistaa ihon ja kuorii kevyesti kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Iho kykenee vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet, jolloin ihosta tulee pehmeä ja joustava. Kuivuus, karheus ja kutina helpottavat vähitellen.

Käyttö: Kostuta sieni läpimäräksi ja purista ylimääräinen vesi pois (älä väännä!). Pese iho pyörivin liikkein pelkällä sienellä tai käytä lisäksi suihkusaippuaa. Käytön jälkeen huuhdo/pese sieni, purista kuivaksi ja ripusta kuivumaan. Käyttöikä 1-3 kk.

Asiakkaamme ovat saaneet sienellä hyvä tuloksia aikaan mm. psoriasiksen ja atooppisen ihon hoidossa. Erinomainen mm. kuivan talvi-ihon pesuun. Vähentää selän ja rinnan alueen epäpuhtauksia.

  • Sisään kasvaneet karvat: poistatko säärikarvat vahalla ja kärsit sisäänkasvaneista karvoista? Pese sääret vartalosienen kuorivalla puolella säännöllisesti napakalla pyörittävällä liikkeellä. Se pitää karvatupet auki ja näin karvat pääsevät kasvamaan normaalisti. Vähentää myös karvatupentulehduksia.
  • Aurinkovoiteiden pesuun: Poistaa hyvin mineraaliaurinkovoiteet iholta! Kannattaa aina ottaa mukaan lomille. Muutama tippa suihkugeeliä sieneen ja tuloksena puhdas ja pehmoinen iho.
  • Valmistaa ihon itseruskettaville ja auringolle! Tasaisempi rusketus.
  • Kannattaa ottaa myös tukihoidoksi selluliitin hoidossa. Sienipesun pyörittävä liike aktivoi pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä avaa ihoa, jolloin selluliittituotteiden vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään paremmin.

Inci: Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Walnut shell, Aqua (Water), Cellulose

Kumman valitset: Normaalin Pure-version vai haluatko tehokkaammin kuorivan vaikutuksen? Silloin Exfoliating Sponge on tarkoitettu sinulle.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews