SkinMood Magical Exfoliating Konjac- vartalosieni

Kaksipuolinen vartalonpesusieni – toinen puoli on tehokkaasti kuoriva, toinen hellästi puhdistava ja hoitava

Exfoliating Konjac- vartalosieni on kaksipuolinen kuoriva Konjac -vartalosieni kaikille ihotyypeille. Konjacin ja saksanpähkinänkuoren seos kuorii ihoa ja stimuloi pintaverenkiertoa. Se puhdistaa ja kosteuttaa luonnollisella tavalla tehden ihosta uskomattoman pehmoisen ja hyvinvoivan. Sienen toinen puoli on tehokkaammin kuoriva ja toinen hellästi puhdistava ja ravitseva. Valmistuksessa ei ole käytetty lisäaineita. Exfoliating Konjac- vartalosieni on hellävarainen, pH:ta tasapainottava sekä luonnollisesti syväpuhdistava ja ihoa vitamiineilla ja mineraaleilla ravitseva.

100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta valmistetun sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa hellävaraisesti jopa herkimmänkin ihon. Se syväpuhdistaa ihon ja kuorii kevyesti kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Iho kykenee vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet, jolloin ihosta tulee pehmeä ja joustava. Kuivuus, karheus ja kutina helpottavat vähitellen.

Asiakkaamme ovat saaneet sienellä hyvä tuloksia aikaan mm. psoriasiksen ja atooppisen ihon hoidossa. Erinomainen mm. kuivan talvi-ihon pesuun. Vähentää selän ja rinnan alueen epäpuhtauksia.

Testinglabin suorittama käyttötesti ja tulokset

Suomalaisen tuotetestaamiseen erikoistuneen Testinglabin tulokset vain vahvistivat sen, minkä jo tiesimme vuosien asiakaspalautteen perusteella. Sieni tekee pieniä ihmeitä iholle ja siksi niiden lempinimeksi muodostuikin aika pian lanseerauksen jälkeen ”Ihonhoidon ihmesieni”.

Exfoliating Konjac- vartalosieni ja atooppinen/allerginen iho

Testaaja: Miro, 23 v. atoopikko, mies, Kasvoilla Bambuhiili/Bamboo Charcoal Konjac Sponge ja atooppisella vartalolla Pure-vartalosieni

Miron oma kuvaus ihosta ennen testiä: Rasvoittuva, allerginen, atooppinen, kutiseva iho. Vartalolla atopiaa.

Kommentit testin jälkeen:

Kasvot: Iho tuntui pehmeältä sekä terveeltä. Talin eritys väheni huomattavasti. Epäpuhtaudet ovat vähentyneet (kasvoilla hän käytti Bamboo Charcoal-sientä).

Vartalo: Paransi atooppista ihoa ja kutina hävisi ja punoitus väheni. Kasvojen iho ei niin rasvainen enää.

Alla kuva: ensimmäinen kuva otettu käyttöjakson alussa ja toinen 2 viikkoa myöhemmin. Ensimmäisessä kuvassa näkyy kuinka iho on ärtynyt ja punoittava. Toisessa kuvassa ärtynyt iho on rauhoittunut ja punoittaa enää aavistuksen. Myös ihon hilseily on minimaalista.

Käyttövinkkejä

Sisään kasvaneet karvat: poistatko säärikarvat vahalla ja kärsit sisäänkasvaneista karvoista? Pese sääret vartalosienellä säännöllisesti napakalla pyörittävällä liikkeellä. Se pitää karvatupet auki ja näin karvat pääsevät kasvamaan normaalisti. Vähentää myös karvatupentulehduksia.

Aurinkovoiteiden pois pesemiseen: Poistaa hyvin mineraaliaurinkovoiteet iholta! Kannattaa aina ottaa mukaan lomille. Muutama tippa suihkugeeliä sieneen ja tuloksena puhdas ja pehmoinen iho.

Valmistaa ihon itseruskettaville ja auringolle. Tasaisempi rusketus.

Kannattaa ottaa myös tukihoidoksi selluliitin hoidossa. Sienipesun pyörittävä liike aktivoi pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä avaa ihoa, jolloin selluliittituotteiden vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään paremmin.

Exfoliating Konjac- vartalosieni ja sen käyttö

Kostuta sieni läpimäräksi ja pese iho pyörivin liikkein pelkällä sienellä tai käytä lisäksi suihkusaippuaa. Käytön jälkeen huuhdo/pese sieni, purista kuivaksi ja ripusta kuivumaan ilmavasti. Käyttöikä 1-3 kk. Käytä 1-2 krt./pv.

Inci: Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Walnut shell, Aqua (Water), Cellulose

 Kokeile – saatat huomata eron jo muutamassa päivässä!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!