SkinMood Pure Konjac-sieni

Valkoinen pure SkinMood konjac sieni ikkunallisessa pahvipakkauksessa.SkinMood Pure Konjac Sponge – kasvojenpesusieni normaalille iholle/kaikille ihotyypeille

SkinMood Pure Konjac-sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Konjac -sieni sopii herkimmällekin iholle.

Pure Konjac Sponge puhdistaa normaalin ihon hellävaraisesti ja ylläpitää ihon hyvinvointia säilyttäen ihon kosteustasapainon raviten sitä vitamiineilla ja mineraaleilla. Sopii yleensä myös  extra-allergiselle iholle, joka reagoi lähestulkoon kaikkiin mahdollisiin aineisiin.

Sopii myös vauvoille

Kun tuntuu, että pelkkä vesi ei riitä, kokeile pestä vauva tällä suloisen pehmoisella pesusienellä. Älä käytä mitään pesuaineita, vain Pure Konjac- sientä. Pyöritä lämpimällä vedellä kostutettua sientä hellästi pienokaisen iholla.

Apua vauvan karstoittuvaan päänahkaan (taliköhnä/seborrooinen ekseema)

Seborrooinen ekseema on tuiki tavallinen tavallinen tulehdusreaktio niin aikuisen kuin  vauvankin iholla. Se voi puhjeta jo lapsen ensimmäisinä elinkuukausina vaippa-alueelle, hiuspohjaan ja joskus muuallekin kehoon. Toisinaan ihottuma aiheuttaa lievää kutinaa.

SkinMood Pure Konjac- sieni on todella näppärä apuri karstan poistamiseen päänahasta. Pyörittelle aivan kevyesti kostutettua sientä ihottuma-alueella, jolloin sen hellästi kuoriva vaikutus poistaa kuivan hilseilevän ihosolukon.

SkinMood Pure Konjac-sieni antaa hellävaraista hoitoa normaalille iholle

SkinMood® Pure Konjac-sieni on valmistettu elintarvikelaatuisen Konjac -kasvin juuren “Glucomannan” – kuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle.

Päivä päivältä iho tuntuu paremmalta, näyttää kirkkaammalta ja kuulaammalta. Meikki levittyy ihon pinnalle tasaisesti ja kauniisti. Pesun jälkeen kostea iho on samettisen sileä ja hyvinvoiva. Se kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet.

  • Puhdistaa ihohuokoista lian ja talin.
  • Kosteuttaa ihoa luonnollisesti.
  • Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan.
  • Tasapainottaa ihon pH:n.
  • 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita.
  • Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen.

Inci: Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose

Alkuperämaa: Kiina

Käyttäjien kokemuksia

Huom! SkinMood® Konjac-sienien pakkaus on uudistunut. Linkeissä näkyy vanha pakkaus.

Onko Konjac-sieni todella niin hyvä, kuin väitetään? ”Sen uskoo vasta sitten kun itse kokeilee”
www.it-aint-hard-to-tell.com/2015/04/ihonhoidon-ihmesieni-konjac-uusi.html

Löytö LivBoxista ”No nyt on kyllä ilo kirjoittaa tuotteesta, joka on todellinen löytö”! 
onmyway.fitfashion.fi/2014/09/11/ihonhoidon-ihmesieni/

Mistä voi ostaa?

Konjac-sieniä voit ostaa lähes jokaisesta luontaistuotekaupasta kuten Life-kaupoista tai verkkokaupasta. Löydät ne myös  Hyvinvoinnin tavaratalosta tai jokaisesta Ruohonjuuren kaupasta tai heidän verkkokaupastaan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!