SkinMood®Pure Konjac Sponge -vartalosieni

SkinMood® Pure Konjac -vartalosieni on valmistettu 100 % Konjac-kasvin juuresta. Se sopii kaikille ihotyypeille.

100 % luonnollisen Konjac-kasvin juuresta valmistetun SkinMood® Pure Konjac-vartalosienen ainutlaatuinen verkkorakenne kuorii ihoa sekä hieroo ja aktivoi pintaverenkiertoa. Se puhdistaa, kosteuttaa ja aktivoi ihoa luonnollisella tavalla. Iho kykenee vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet, jolloin siitä tulee pehmeämpi ja kimmoisampi. Kuivuus, karheus ja kutina helpottavat vähitellen.

Asiakkaamme ovat saaneet sienellä hyvä tuloksia aikaan mm. atooppisen ihon hoidossa. Erinomainen mm. kuivan talvi-ihon pesuun. Vähentää selän ja rinnan alueen epäpuhtauksia ja ihon kutinaa.

Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Aloe Barbadensis Extract

Alkuperämaa: Kiina

 

KÄYTTÖVINKKEJÄ

Sisään kasvaneet karvat: poistatko säärikarvat vahalla ja kärsit sisäänkasvaneista karvoista? Pese sääret vartalosienellä säännöllisesti napakalla pyörittävällä liikkeellä. Se pitää karvatupet auki ja näin karvat pääsevät kasvamaan normaalisti. Vähentää myös karvatupentulehduksia.

Aurinkovoiteiden pois pesemiseen: Poistaa hyvin mineraaliaurinkovoiteet iholta! Kannattaa aina ottaa mukaan lomille. Muutama tippa suihkugeeliä sieneen ja tuloksena puhdas ja pehmoinen iho.

Valmistaa ihon itseruskettaville ja auringolle. Tasaisempi rusketus.

Kannattaa ottaa myös tukihoidoksi selluliitin hoidossa. Sienipesun pyörittävä liike aktivoi pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä avaa ihoa, jolloin selluliittituotteiden vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään paremmin.

Käyttö: Kostuta sieni läpimäräksi ja purista ylimääräinen vesi pois (älä väännä!). Pese iho pyörivin liikkein pelkällä sienellä tai käytä lisäksi suihkusaippuaa. Käytön jälkeen huuhdo/pese sieni, purista kuivaksi ja ripusta kuivumaan. Käyttöikä 1-3 kk. Käytä 1-2 krt./pv.

 Kokeile – saatat huomata eron jo muutamassa päivässä!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
by Ninni on Hyvän Olon Maailma

Tällä sienellä aloitan vartalon hoidon ajoissa ennen kesää. Itseruskettava levittyy paremmin ja tällä saa aurinkovoiteet ihosta pois kätevästi. Ihottumakin rauhottui