SkinMood®Rose Konjac-sieni seka- ja rasvoittuvalle iholle

SkinMood® Magical Rose Konjac Sponge on kasvojenpesusieni aikuiselle seka- ja rasvoittuvalle iholle

SkinMood®Rose Konjac-sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni.  Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Konjac-sienet sopivat herkälle iholle.

SkinMood® Rose on aikuisempaa seka- ja rasvoittuvaa ihoa hoitava Konjac- sieni

100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta ja jauhetuista ruusun terälehdistä tehty kasvojenpesusieni aikuiselle seka- ja rasvoittuvalle iholle. Sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä.  Valitse tämä sieni silloin, kun haluat sienen, joka hillitsee talineritystä, tekee ihosta heleämmän ja tukee samalla aikuisen ihon toimintoja. Sieni on tarkoitettu sekaiholle, jossa on mustapäitä ja talineritystä halutaan hiukan hillitä. Varsinaisia finnejä on vain satunnaisesti. Jos talineritys on runsaampaa ja finnejä säännöllisesti – suosittelemme silloin valitsemaan Bamboo Charcoal-sienen

Sienen luontaisesti ihoa ravitsevien ja vahvistavien mineraalien lisäksi sieneen on lisätty ruusujauhetta. Sieni tasapainottaa ihon talineritystä ja puhdistaa sitä syvältä huokosista asti. Ruusun ansiosta sieni auttaa ihoa taistelemaan ihoa vanhentavia vapaita radikaaleja vastaan samalla rauhoittaen ja raviten aikuista ihoa. Sieni pehmentää ihon pintaa sekä kosteuttaa ja ravitsee jättäen ihon pehmeämmän ja puhtaamman tuntuiseksi. Kevyesti kuorivan pesun jälkeen iho kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet. Se puhdistaa meikin, lian ja talin iholta hellävaraisesti aktivoiden samalla verenkiertoa, jolloin ihon aineenvaihdunta paranee; kuona-aineet lähtevät liikkeelle, verenkierto paranee, ihosolut saavat tehokkaammin ravinteita ja niiden uusiutuminen aktivoituu.

  • Ihon pinta pehmenee, kirkastuu ja heleytyy. Väsynyt iho virkistyy, voi paremmin ja näyttää nuorekkaammalta
  • Sienen sisältämät mineraalit ja ruusu ravitsevat ja uudistavat ihoa
  • Kosteuttaa ihoa luonnollisesti, tasapainottaa talineritystä
  • Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan

Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Rose powder, Cellulose

Alkuperämaa: Kiina

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!