Ruoka ja juoma

Diet Food-sarjan elintarvikkeita ja lisäravinteita valmistaa puolalainen ekoiluun ja superruokaan hurahtanut perheyritys. Päämääränä on käyttää tuotteissa enimmäkseen luomukasvatettuja (n. 90 % tuotteista on luomua) ja lähellä tuotettuja raaka-aineita sekä lisäksi hakea maailmalta uusia raaka-aineita, joilla voit kotona loihtia terveellistä ja eettisesti tuotettua ruokaa.

Perheen intohimona on tarjota terveellinen vaihtoehto makeille, keinotekoisia lisäaineita sisältäville kaloripommeille ja epäterveellisille ja prosessoiduille eineksille, jotka eivät ole tasapainossa luonnon kanssa. He kuuntelevat herkällä korvalla samanhenkisten kuluttajien toiveita ja palautetta valikoiman suhteen. Heillä on halu tuottaa innovatiivisia elintarvikkeita, välttää henkeen ja vereen säilöntäaineita sekä kenotekoisia väriaineita, käyttää lähellä tuotettuja raaka-aineita ja luoda uusia gastronomisia elintarvikkeita. 

Suurin osa tuotteista on kasvipohjaisia luomutuotteita, ja ne tunnistat pakkauksessa olevasta luomulogosta.

Diet foodin valmistaja on GME:n (the Gelatine Manufacturers of Europe) jäsen. GME:n jäsenet hankkivat raaka-aineensa vain valtuutetuilta, EU-lainsäädäntöä noudattavilta yrityksiltä. Jokainen erä on tutkittu, jotta se on ihmisravinnoksi soveltuva, eläinlääkärien tarkastamia ja lainsäädännön mukainen. Eläinten hyvinvointia koskevia lakisääteisiä vaatimuksia sovelletaan koko toimitusketjuun tilalta teurastuspaikkaan asti. GME tukee voimakkaasti kaiken EU: n eläinten hyvinvointia koskevan lainsäädännön täysimääräistä ja tiukkaa täytäntöönpanoa, jotta ravinnoksi kasvatettujen eläinten elämä olisi mahdollisimman hyvä ja tuotanto täyttäisi eettiset kriteerit.

Keto

Diet Foodin keto-linja kasvaa jatkuvasti ja näiden tuotteiden avulla sinäkin voit noudattaa ketoruokavaliota turvallisesti siten, että saat sieltä mahdollisimman kattavasti kaikki tarvittavat ravintoaineet ja mahdollisimman niukasti nopeita hiilihydraatteja. Keto-tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat vähentää hiilihydraattien saantia, mutta siitä huolimatta esim. herkutella pastoilla. Olipa sitten tarkoitus ylläpitää nykyistä painoa, pudottaa painoa, ylläpitää tasaista verensokeria tms., nämä tuotteet voisivat olla sopivia sinulle.

Diet Food- valikoima

Diet Food-sarjan neljä erilaista, Konjac-kuidusta valmistettua pastaa sopivat painonhallintaan, KETO-ruokavalioon, vegaaneille.

  • Diet Food Zero Noodles – nuudelit keittoihin ja wokkeihin
  • Diet Food Zero Spaghetti – pastakastikkeiden kanssa herkullista ja kevyttä
  • Diet Food Zero Fettucchine – kokeile Spaghetin sijasta litteää ja leveämpää pastaa
  • Diet Food Zero Rice-kokeile risottoon, jälkiruokiin

MCT-kookosöljy jauheena

Keksit ja granolat

  • Diet Food KETO Cookies– KETO- ruokavalioon sopivia keksejä: makuina kaakao ja kaneli
  • Diet Food KETO-Granolat– herkulliset 100 % luonnolliset granola luomusekoitukset: rapeaksi paahdettuja siemeniä, pähkinää sekä kookosta

Pirtelöjauheet 

  • Diet Food KETO Shakes – herkullinen pirtelöjauhe, jossa heraproteiini-isolaattia ja MCT-öljyä. Makuina vanilja ja vadelma.

Kuiturikkaat aamiaissekoitukset 

Kuivattu hedelmäjauhe

  • Diet Food Super Fruit Banana – Banaanijauhe/Luomu- jauhe sopii smoothien, pirtelön, kakkujen sekä jälkkäreiden maustamiseen ja antamaan nille banaanin makua

Virkistävä juomajauhe

Diet Food kollaageeni valkoisessa uudelleensuljettavassa pussissa, jossa tuotetekstit lilalla.Lisäravinteet 

 

 

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!