Ruoka ja juoma

Diet Food-sarjan elintarvikkeita ja lisäravinteita valmistaa puolalainen ekoiluun ja superruokaan hurahtanut perheyritys. Päämääränä on käyttää tuotteissa enimmäkseen luomukasvatettuja (n. 90 % tuotteista on luomua)  ja  lähellä tuotettuja raaka-aineita sekä lisäksi hakea maailmalta uusia raaka-aineita, joilla voit kotona loihtia terveellistä ja eettisesti tuotettua ruokaa. Perheen intohimona on tarjota terveellinen vaihtoehto makeille, keinotekoisia lisäaineita sisältäville kaloripommeille ja epäterveellisille ja prosessoiduille eineksille, jotka eivät ole tasapainossa luonnon kanssa. He kuuntelevat herkällä korvalla samanhenkisten kuluttajien toiveita ja palautetta valikoiman suhteen. Heillä on halu tuottaa innovatiivisia elintarvikkeita, välttää henkeen ja vereen säilöntäaineita sekä kenotekoisia väriaineita, käyttää lähellä tuotettuja raaka-aineita ja luoda uusia gastronomisia elintarvikkeita. 

Suurin osa tuotteista on kasvipohjaisia luomutuotteita, ja ne tunnistat pakkauksessa olevasta luomulogosta.

Diet foodin valmistaja on GME:n (the Gelatine Manufacturers of Europe) jäsen. GME:n jäsenet hankkivat raaka-aineensa vain valtuutetuilta, EU-lainsäädäntöä noudattavilta yrityksiltä. Jokainen erä on tutkittu, jotta se on ihmisravinnoksi soveltuva, eläinlääkärien tarkastamia ja lainsäädännön mukainen. Eläinten hyvinvointia koskevia lakisääteisiä vaatimuksia sovelletaan koko toimitusketjuun tilalta teurastuspaikkaan asti. GME tukee voimakkaasti kaiken EU: n eläinten hyvinvointia koskevan lainsäädännön täysimääräistä ja tiukkaa täytäntöönpanoa, jotta ravinnoksi kasvatettujen eläinten elämä olisi mahdollisimman hyvä ja tuotanto täyttäisi eettiset kriteerit.

Keto

Diet Foodin keto-linja kasvaa jatkuvasti ja näiden tuotteiden avulla sinäkin voit noudattaa ketoruokavaliota turvallisesti siten, että saat sieltä mahdollisimman kattavasti kaikki tarvittavat ravintoaineet ja mahdollisimman niukasti nopeita hiilihydraatteja. Keto-tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat vähentää hiilihydraattien saantia, mutta siitä huolimatta esim. herkutella pastoilla. Olipa sitten tarkoitus ylläpitää nykyistä painoa, pudottaa painoa, ylläpitää tasaista verensokeria tms., nämä tuotteet voisivat olla sopivia sinulle. 

Diet Food® Zero Noodles – nuudelit

Diet Food® Zero Fettuccine – nauhamakarooni

Diet Food® Zero Spaghetti

Diet Food® Zero Rice – riisi

Diet Food® ketokeksit

Diet Food® KETO-Granola 

Diet Food Keto Shake – vadelma

Diet Food Keto Shake vanilja

Diet Food Organic Breakfast Keto Bowl Coconut Force

Diet Food Organic Breakfast Keto Bowl Tiger Attack

Diet Food Organic Breakfast Keto Bowl peanut protein

Diet Food® Super Neem- jauhe – lisäravinne

Diet Food® Pure Collagen – lisäravinne

Diet Food® MTC-jauhe kookoksesta

Diet Food® Super Fruit Banana, banaaninjauhe, luomu

Diet Food® Yerba Mate Instant Powder 200 g, luomu

Cocosa hiilihapotettu kookosvesi