Hoitotuotteet

Bio2You- sarjan perustajan, Rita Strazinskan tuotefilosofia pähkinänkuoressa: Bio2you-tuotteissa yhdistyy luonnon parantava energia ja tieteellinen viisaus. Olemme luoneet Bio2Youn, jotta voisit nauttia luonnollisesta ja puhtaasta kauneudesta. Tavoitteemme on auttaa sinua tuntemaan olosi ihanaksi ja ihosi terveeksi kaikissa elämäsi vaiheissa. Tutkitusti tyrni parantaa vakaviakin kosmeettisia vaurioita ja terveysongelmia. Energisen oranssin väriset tyrnimarjat ovat täynnä uudistavia ja parantavia aineita. Haluamme tarjota mahdollisuuden säilyttää luonnonlahjan, puhtauden, myös solutasolla. Siksi kehitämme ja uudistamme tuotteitamme jatkuvasti.

  • Bio2you hellii ihoa antioksidanteilla ja vitamiineilla
  • Tyrnissä on yli 190 bioaktiivista ainetta
  • Ne kaikki löytyvät Bio2you-tuotteista yhdistyen muiden kallisarvoisten ravitsevien ja hoitavien raaka-aineiden kanssa ihoa uudistavaksi ja parantavaksi kokonaisuudeksi.
  • Rita Strazinska on luonut tyrniin pohjautuvan ihonhoitosarjan, jossa tyrnin, kasviuutteiden ja kasviöljyjen parantava energia yhdistyy tieteelliseen viisauteen.

Lisätietoa tuotteista löytyy Bio2You:n kotisivuilta ja sarjan Facebook- sivuilta.

Tyrnin bioaktiiviset aineet löytyvät jokaisesta tuotteesta

  • Eteeristen öljyjen sijasta sarjaan on valittu hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu, jonka ansiosta tuotteiden allergeenisia reaktiota aiheuttavat tekijät on minimoitu. Näin niiden soveltuvuutta on saatu parannettua tuoksuherkille ja esim. aknesta ja ruusufinnistä kärsiville.
  • Kaikki yli 190 bioaktiivista ainetta löytyvät jokaisesta Bio2you tuotteesta.
  • Bio2you tarjoaa nämä arvokkaat uudistavat ja parantavat bioaktiiviset aineet hoitamaan ihoa voiteina ja seerumeina.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!