Biosun-korvakynttilä

Biosun-korvakynttilä on puhdas luonnontuote

Biosun-korvakynttilähoitoja voi tehdä myös kotona perheenjäsenille tai ystäville.Luotettava ja alkuperäinen Biosun-korvakynttilä on puhdas luonnontuote, joka valmistetaan perinteisen Hopi-intiaanien mallin mukaisesti käsityönä 100 % luonnollisista ja säännöllisesti tarkistetuista ainesosista.

Valmistusaineina on käytetty puuvillakangasta, hunajauutetta, luomuvahaa sekä yrttiuutteita

Alkuperäiset Biosun HOPI-korvakynttilät yli 30-vuoden kokemuksella

Biosun Hopi-korvakynttilöitä on neljä erilaistaYhä useammat etsivät tänä päivänä tehokkaaksi osoittautuneita luonnonmukaisia hoitomenetelmiä voidakseen paremmin stressin ja kiireisen elämän asettamien haasteiden kanssa. Yksi näistä menetelmistä on Biosun Hopi-korvakynttiläterapia, joka on vuosisatojen ajan säilyttänyt ja kasvattanut suosiotaan. Korvakynttiläterapia on luonnollinen pään ja korvien hoitomuoto, joka perustuu Pohjois-Amerikan Hopi-intiaanien käyttämään menetelmään. Korvakynttiläterapian avulla pyritään keho syvärentouttamaan sekä saamaan tunto-, haju ja näköaistit sopusointuun keskenään

Hoitolinjat

Käyttöalueet

BIOSUN-korvakynttilät luetaan klassisiin poisjohtaviin hoitoihin. BIOSUN-korvakynttilähoito on paikallisesti vaikuttava, miellyttävä ja täysin kivuton alipainelämpöhoito, jonka avulla voidaan vaikuttaa positiivisesti moniin pään alueen vaivoihin. Kynttilät myydään 2 kappaleen laatikoissa. 

Tunnettuja käyttötarkoituksia ovat mm: vilustumistautien jälkitilat/tukkoinen nenä, korvien suhina ja soiminen, verenkierron, aineenvaihdunnan ja lymfan paikallinen aktivointi, korvahygienia, korvavahan irrottaminen, hermorasituksen, unettomuuden, hyperaktiivisuuden ja stressin rauhoittaminen ja meditaatio.

Tiesitkö, että voit kokeilla tukkoiseen oloon Biosun-korvakynttilöitä ja Propolia Purifying Nasal sprayta? Kokeile! Säännöllinen käyttö tuo parhaat tulokset.

Kenelle korvakynttilähoito sopii

Hoito sopii koko perheelle, myös lapsille silloin, jos lapsi jaksaa pysyä ehdottomasti paikallaan koko hoidon ajan eikä pelkää tulta. Jokainen lapsi on erilainen ja vanhemmat tekevät päätöksen hoidon suhteen. Hoitohetken tulee olla lapselle mieluisa ja rentouttava. Ei sovi, jos lapsella/hoidettavalla on akuutti tulehdus, ilmastointiputket korvissa tai korvan alueella ihottumaa. 

Hoitovaikutuksen fysikaaliset osiot

Vaikutuksessa voidaan erottaa fysikaalisesti seuraavat mielenkiintoiset vaiheet: 

  1. Alipaine: korvakynttilän sisällä oleva lievä alipaine, (”kaminaefekti”) ja liekin luonnollisen lepattavan liikkeen synnyttämä värähtely ilmapatsaassa, saavat yhdessä aikaan tärykalvon hellävaraisen hieronnan. Tämä säätelee ontelojärjestelmän painetta, jonka hoidettava tunteekin heti ”vapauttavana” paineentasauksena korvassa sekä otsan- ja nenän sivuonteloissa. Silloin nenän kautta hengittäminen voi kohentua ja hajuaisti parantua, vaikka nenä olisi ollut tukossa sitä ennen.
  2. Lämpö: Palamisprosessi heijastaa miellyttävän mietoa lämpöä korvan sisäosiin, jossa se paikallisesti stimuloi ääreisverenkiertoa, ja aktivoi lymfanesteen kiertoa. Lisäksi lämpö stimuloi refleksialueita ja energiapisteitä alueella.  Koko prosessi on miellyttävä ja kivuton kokemus. Hoitoa saaneet kuvaavat tunnetta hoidon jälkeen rentoutuneeksi ja tasapainoiseksi.  Biosun Hopi -korvakynttilähoito rauhoittaa mieltä ja edistää hyvinvointia. 

 

Korvakynttilähoito sopii koko perheelle.Korvakynttilän käyttöohjeet

Korvakynttilät ovat n. 22 cm pitkiä ja jokaisen kynttilän palamisaika on 10 – 12 minuuttia. Kun noudatat ohjeita tarkoin, käyttö on helppoa ja turvallista.

Esivalmistelut: luo huoneeseen rentouttava ilmapiiri ennen käyttöä esimerkiksi rentoutusäänitteellä ja/tai tuoksukynttilällä. Sulje silmäsi, niin koet elämyksen intensiivisempänä. Huoneen tulee olla vedoton, jotta liekki palaa rauhallisesti. Peittele itsesi lämpimänä peitolla ja ota mukava kylkiasento, jossa on hyvä olla 10 minuuttia liikkumatta. Tue pää tyynyllä siten, että korvakäytävä on pystysuorassa ylöspäin. Vetoisessa huoneessa korvakynttilästä saattaa palamisen aikana lennähdellä pieniä, kylmiä tuhkahiukkasia. Ystäväsi/hoitajasi voi kaiken varalta peittää ympäröivän alueen liinalla hiuksiesi ja vaatteittesi suojaamiseksi. Tuhka on kylmää, joten ei tarvitse pelätä sen polttavan ihoa. Kun esivalmistelut on suoritettu, ystäväsi voi ottaa mukavan asennon vierelläsi.

Sytyttäminen

Korvakynttilä sytytetään päästä, jossa ei ole tekstiä ja se asetetaan palamattomasta päästä pystysuoraan kevyesti kiertäen ja hellävaraisesti painaen ulkoiselle korvakäytävälle, kunnes se istuu tiiviisti korvakäytävän suulla. Korvakynttilä on asetettu oikein paikalleen, kun sivuilta ei tule savua ja kun kuulet liekin miellyttävästi lepattavan ja kohisevan.

Biosun Traditional-korvakynttilä

HUOM! Korvakynttilän palamattomasta päästä (turvasuodatin) voi nousta valkoista höyryä heti kynttilän sytyttämisen jälkeen. Tämä kuuluu käsittelyyn. Lämpö kuljetetaan näin ulkoiseen korvakäytävään. Sulje aukko hetkeksi peukalolla, kunnes asetat korvakynttilän kevyesti kiertävällä liikkeellä ja hieman painaen korvalla.

Apua….. korvasta tulee savua! Onko se vaarallista? Mitä teen?

Ei se ei ole vaarallista eikä kynttilässä ole mitään vikaa. On erittäin tärkeää, että et poista korvakynttilää korvasta, jos savua pääsee karkaamaan reunoilta. Tarkista vain kynttilän asento, käännä sitä vähän ja paina hiukan syvemmälle, kunnes kynttilä on tiiviisti korvassa ja savuttaminen lakkaa. Tämä ”valkoinen savu” on osa korvakynttilähoitoa ja jos korvakynttilä on asetettu oikeaan asentoon, se lopettaa ”savuttelun”. 

HUOM: Heti sytyttämisen jälkeen, valkoinen savu saattaa vuotaa ulos palamattomasta päästä (turvasuodatin). Tämä kuuluu asiaan. Näin lämpö siirtyy hoidon aikana korvakäytävän sisälle. Sulje vain aukko hetkeksi peukalolla, aseta sitten korvakynttilä korvaan kevyesti painaen ja kevyesti pyörittävällä liikkeellä.

Älä tee hoitoa itsellesi

Korvakynttilän saa sytyttää vain päästä, jossa ei ole tekstiä eli vastapäätä kynttilään lisättyä turvasuodatinta! Korvakynttilästä tulee pitää kiinni koko hoidon ajan. Hoitaja pitää huolen myös siitä, että hiukset eivät pääse liekin lähelle. Voit itse valita käytätkö jotain suojaa pään ja hiusten alueella estämään putoilevan tuhkan tarttumista vaatteisiin tai hiuksiin.

HUOM! Koska hoitaja pitää kynttilän pystyssä koko hoidon ajan, ei pään seutua tarvitse suojata palamisvaaran takia, koska tuhka ei ole kuumaa, eikä siten voi aiheuttaa palamisvaaraa.

Korvakynttilän sammuttaminen

Kynttilä ei sammu itsestään! Korvakynttilä tulee sammuttaa viimeistään, kun korvakynttilä on palanut 1 cm:n päähän ympäri kiertävästä turvamerkkiviivasta. Hoitaja ottaa kynttilän varovasti korvasta ja sammuttaa sen vesilasissa.

Käsittele molemmat korvat: molemmat korvat käsitellään aina vuorotellen 1 kynttilä/korva. Lopussa ystäväsi/hoitajasi voi varovaisesti puhdistaa pumpulipuikolla mahdollisesti korvakäytävän suulle muodostuneen eritteen.

Jälkilepo

Noin 15-30 minuutin lepo käsittelyn jälkeen tukee kynttilän vaikutusta erittäin positiivisesti. Voit hemmotella itseäsi tämän vaiheen aikana myös hiljaisella rentoutusmusiikilla ja hyväntuoksuisilla eteerisillä öljyillä. Jokaiselle korvakynttilälle on sen vaikutuksia tehostamaan luotu oma BIOSUN-öljysekoitus. linkki öljyyn

Kontraindikaatiot – älä käytä jos

  • Kärsit kroonisesta tai äkillisestä sairaudesta? Tai oletko epävarma, sopiiko hoito sinulle? Ota tällöin aina yhteys terapeuttiisi tai maahantuojaan varmistaaksesi asian. 
  • Korvakynttilöitä ei tule käyttää kroonisen tai äkillisen sairauden aikana eikä korvatulehduksen tai korva-alueen tai korvakäytävän tulehdusten aikana. Älä käytä, jos korvan alueella on ihottumaa. Korvakynttilöitä ei myöskään suositella käytettäväksi henkilöillä, joilla on tärykalvossa repeämä tai niihin on laitettu ilmastointiputket.
  • Allergisia reaktioita on harvoin raportoitu, mutta jos korva alkaa äkillisesti kutista, voi rauhoittaa kutinan korvatipoilla.

Biosun-korvakynttilöiden laatu, turvallisuus ja ainutlaatuinen turvasuodatin

Korkeiden laatuvaatimuksiemme ansiosta Biosun korvakynttilöillä on yhä enemmän tyytyväisiä asiakkaita kautta maailman. Iso kiitos tästä kuuluu luonnonlääkintään perehtyneille terapeuteille, jotka ovat hoitotyössään vuosikausien ajan käyttäneet korvakynttilöitä menestyksekkäästi ja näin levittäneet tietoa hoidosta asiakkailleen.

Biosun-korvakynttilän patentoitu turvsuodatin

Vuosia kestäneen tieteellisen ja lääketieteellisen tutkimuksen avulla Biosun on pystynyt kehittämään tehokkaan patentoidun turvasuodattimen, joka takaa, ettei korvaan pääse juoksevaa vahaa tai liikaa tiivistynyttä nestettä. Suodatin on valmistettu ympäristöystävällisestä PE-muovista ja se ilmentää samalla yrityksen BIOSUN-korvakynttilöiden teknistä tietämystä, taitoa sekä innovatiivisuutta. 

Palovammojen vaara olemassa! 

Siksi emme suosittele korvakynttilähoidon tekemistä itselle. Anna esim. ystäväsi hemmotella sinua hoidolla. Näin siitä tulee turvallisempaa ja sinä voit maata, nauttia ja kokea rentouttavan elämyksen paljon intensiivisemmin. Laita aina vesilasi hoitopisteen viereen korvakynttilän sammuttamista varten.

Korvakynttilän käyttö tapahtuu aina omalla vastuulla. Kun noudatat ohjeita, käyttö on helppoa ja turvallista.  

Biosun-korvakynttilät ovat Euroopan suosituimmat ja niiden valmistajalla on yli 30-vuoden kokemus kynttilöiden valmistamisessa. 

Valmistusaineet

Wellharmony: Puuvillakangas, hunajauute, luomuvahaa, yrttiuutteet (appelsiini, greippi, mandariini).

Traditional: puuvillakangas, hunajauute, luomuvahaa, yrttiuutteet (salvia, kamomilla).

Wellmotion: puuvillakangas, hunajauute, luomuvahaa, yrttiuutteet (sitruunaruoho, eukalyptus, lime).

Wellbalance: puuvillakangas, hunajauute, luomuvahaa, yrttiuutteet (laventeli, rosmariini, gurjun-balsami).

Turvasuodatin on valmistettu ympäristöystävällisestä PE-muovista.

Pahvipakkaus on FSC-sertifioitu.

Mistä Biosun Hopi-korvakynttilöitä saa ostaa? Yllättävän monesta paikasta! Jälleenmyyjät

Missä voisin käydä kokeilemassa Biosun-korvakynttilähoitoa? 

Kynnys kokeilla korvakynttilöitä kotona voi olla monelle suuri tai haluat aina antaa ammattilaisen tehdä hoidon ja vain nauttia tuloksista. Tästä alta löydät muutamien kynttiläterapiaa antavien ammattialisten yhteystietoja.

Kurkkaa löytyykö hoitajaa omalta paikkakunnaltasi.

Biosun-korvakynttilähoitoja antavat hoitolat: 

Ala-Valli: Hoitola Alaska Tmi, puh 050-0366920

Haapavesi: Johannan hyvinvointipalvelut, https://www.johannanhyvinvointipalvelut.fi/

Hyvinkää, Riihimäki: Tmi Myrsky, puh. 040-5582604

Ikaalinen: www.maaritmantysalo.fi 

Koskenkorva: Hyvän Olon Verstas, puh. 044-5289641

Kotka: Hieronta & Hyvinvointi Erja Mettinen https://www.erjamettinen.fi/

Lahti: Jouni Jämsä Tmi, puh. 0405112878

Lieto: Marjatta Wiik, puh. 045-3271750

Oulu: https://kauneushoitolamarjuelle.fi/

Pori: www.kristamalin.fi

Pori: Eili Lindström  www.hoitohuonerafael.fi  

Porvoo: www.sobotts.com

Riihimäki/Hyvinkää: Tmi Myrsky, puh. 040-5582604

Riihimäki: Hämeenkadun kauneushuone: https://kauneushuone.com/

Seinäjoki: https://sinfoniaoy.fi/hoitajat/rissa-eeva-liisa/

Tampere: https://sivukoti.ekansio.com/hoitolaheijaste/

Tampere: https://www.hyvaoloilona.fi/ 

Turenki: www.hyvinvointiavilen.fi

Turku: https://www.sinunpiste.fi/

Tuuri/Jyväskylä: https://sinfoniaoy.fi/hoitajat/rissa-eeva-liisa/

Voikkaa: Tmi Pirkko Lassila, puh. 040-4196686

Ylämylly: Maila Kiiski, puh. 050-5452816

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
 by Sirpa
Biosun korvakynttilä avaa tukkoiset korvat

Olen käyttänyt korvakynttilöitä jo varmaan kymmenen vuotta. Korviini jää vaikkua ja uidessa myös vesi jää korvaan. Aikansa muhittuaan onkin korva jo kunnolla tukossa. Korviani on putsattu terveydenhoitajan toimesta ja myös lääkärillä imetty tyhjäksi. Käyttäessäni korvakynttilöitä aina tarpeen vaatiessa korvan ollessa tukossa, olen itse saanut vaikun pois ja korvat auki. Kannattaa testata jos on tälläistä vaivaa.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!