Herbatint- kestovärin värilinjat: N, C, R, D, M JA FF

Herbatint-kestovärin värilinjat, joista voit sekoittaa itsellesi uniikin sävyn

Natural eli N-linja

Natural eli N-linjan väreillä pystyt korostamaan tai säilyttämään hiustesi luonnollisen sävyn ennallaan. Ne ovat ns. pohjavärejä, johon voit mieltymystesi mukaan sekoittaa muiden linjojen sävyjä. Näin voit aina loihtia itsellesi uuden yksilöllisen värisävyn värien keskinäisiä sekoitussuhteita muuttamalla. N-linjan värit antavat 100 % harmaanpeiton. Kurkkaa sekoitussuhteet ja harmaanpeitto-ohjeet!

Ash eli Tuhka C-linja

Tuhka eli C-linja on suunniteltu mm. taittamaan ja neutraloimaan ei-toivottuja kuparin ja punaisen sävyjä hiuksista. Täydellisen lopputuloksen saamiseksi C- linjan sävyt suositellaan sekoittamaan vastaavien N-linjan sävyjen kanssa.

Copper: Kupari R-linja

Kupari-linjan R- sävyt sopivat erityisesti niille, joiden ihon pohjasävy on lämmin. R- sarjan väreillä saat hiuksiin täyteläisen ja lämpimän kuparin sävyn, joka sopii hyvin ihosi lämpimään sävyyn.

Golden: Kulta D-linja

D -linjan sävyt antavat hiuksillesi, tummuusasteesta riippuen, vaalean tai ruskean kullan hohtoa. Sävyvalintasi mukaisesti saat hiuksiin joko hyvin intensiivisen ja kirkkaan sävyn tai hyvin luonnollisen kullan sävyn.

Mahogany eli Mahonki M-linja

Mahonki- linjan M-väreillä saat hiuksiisi luonnollisen punaisia sävyjä. Valitun sävyn mukaan lopputuloksesta tulee joko hyvin luonnollinen tai intensiivisempi ja omaa persoonaasi korostava.

Flash fashion eli FF-linja

FF- linjan sävyillä saat kustomoitua muita sävyjä. Lopputuloksena intensiivinen ja kiiltävä sävy hiuksiisi.

Herbatint- kestovärit ja jälleenmyyjät

Voit ostaa Herbatint- kestovärejä mm. Ruohonjuuren kivijalkamyymälöistä sekä verkkokaupasta.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!