Propolia Roll-on deodorantti

Propolia deo roll-on-pulloPropolia Roll-on deodorantti ottaa hienhajun hallintaan välittömästi

Luomusertifioitu Propolia Roll-on deodorantti pitää tehokkaasti hienhajun loitolla. Sen teho perustuu tehokkaisiin luonnollisiin raaka-aineisiin.

  • Aluna eli kristallikivi vaikuttaa antiperspirantin tavoin supistamalla huokosia, joskaan ei tuki niitä
  • Hunaja sekä propolis ovat tunnettuja antibakteerisista vaikutuksistaan eli ne eliminoivat tehokkaasti epämiellyttävää hajua aiheuttavat bakteerit
  • Taikapähkinä puolestaan supistaa huokosia ja rauhoittaa ihoa.

Tästä deodorantista ei löydy synteettisiä hajusteita eikä alumiinisuoloja. Propolia Roll-on deodorantti vain toimii tehokkaasti ja pehmittää sekä kosteuttaa herkkää ihoa. Parhaan tuloksen saat, kun levität deodorantin puhtaalle ja kuivalle iholle suihkun jälkeen.

Huom! Propolis on ruskeaa ja se helposti jättää valkoiseen/vaaleaan tekstiiliin kellanruskeaa väriä.

Testattu ihotautilääkärien valvonnassa

  • 99 % raaka-aineista luonnollista alkuperää
  • 100% kasviperäisistä raaka-aineista on luomuviljeltyjä
  • 69% kaikista raaka-aineista on luomuviljeltyjä

Propolia Roll-on deodorantti ja raaka-aineet

Aqua (Water), Hamamelis virginiana (Witch hazel) flower water*, aloe barbadensis leaf juice*, Salvia officinalis (Sage) leaf water*, Glycerin**, Mel (Honey)*, Potassium alum, Xanthan gum, Talc, Bambusa vulgaris (Bamboo) stem extract*, Propolis Cera*, Rosmarinus officinalis (Rosmarinus) leaf oil*, Citrus limon (Lemon) peel oil*, Citrus nobilis (Mandarin Orange) peel oil*, Salvia officinalis (Sage) oil*, Alcohol**, citric acid, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Dehydroacetic acid, Citral, Limonene, Linalool.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita
**Valmistettu luomuraaka-aineista

Propolia Roll-on deodorantti on myynnissä mm. House of Organicin verkkokaupassa muiden ihanien luomutuotteiden kanssa.

Mitä eroa on antiperspiranteilla ja deodoranteilla?

Antiperspirantit ehkäisevät hikoilua alumiinisuoloilla, jotka saostuvat hikitiehyen suulle tukkien sen ja estävät hikoilun. Deodorantit eivät estä hikoilua, vaan tappavat hajua aiheuttavia bakteereita ja peittävät tuoksuillaan kainalon hajuja.

Tiesitkö, että meillä on keskimäärin 2,6 mil. hikirauhasta ja n. 25 000 – 50 000 niistä sijaitsee kainaloissa. Ei siis ime, että kainalot ovat joskus hiestä märät. Hikeä me eritämme päivittäin n. litran, jopa pari. Hiki on lähes väritöntä ja hajutonta suolaliuosta, jonka tärkein tehtävä on osallistua lämmönsäätelyyn. Lisäksi hien mukana poistuu jonkin verran kuona-aineita. Hikoilemalla elimistöstä poistuu liiallista lämpöenergiaa, jolloin keho viilenee ja olo helpottuu. Kainaloiden suuri hikirauhasmäärä onkin osoitus siitä, että kainalot ovat se tärkein kohta, jolla keho säätelee lämpöään. Siksi sen toimintaa ei ehkä tulisikaan häiritä antiperspiranteilla. Propolia Roll-on deodorantti on tehokas luonnon omia tehoaineita sisältävä deodorantti, joka estää epämiellyttävän hajun ja antaa kehon toimia sille kuuluvalla tavalla. 

Todella tärkeä osa hienhajun hallinnassa on päivittäinen kainaloiden pesu aamulla ja urheilun tms. hikoilua aiheuttavan aktiviteetin jälkeen, sillä iholla elävät, hajua aiheuttavat bakteerit hyödyntävät kosteutta ja saavat aikaan voimakkaan hajun. Kainalokarvat kannattaa poistaa, sillä ne lisäävät bakteerien tarttumapintaa ja lisäävät hajuhaittaa. Jos kainalosi ärtyvät periteisestä sheivaamisesta, kannattaa kokeilla lempeämpää tapaa ja poistaa karvat vaikka karvanpoistovoiteilla, Ladyshaverilla tai -trimmerillä.

Apua ärtyneille kainaloille

Jos kainalosi ovat ärtyneet, kokeile Propolian Siccative Powderia. Se on erittäin hienojakoinen puhtaasta propoliksesta valmistettu ihoa rauhoittava jauhe. Pese illalla kainalot ja leivitä jauhe kuiviin kainaloihin. Huom! Propolis värjää hiukan, joten vältä valkoista yökkäriä. Pese kainalot taas aamulla ja leivitä Poropolis-jauhe. Jatka, kunnes iho rauhoittuu ja ota sitten käyttöön hellävarainen Propolia Deo Roll-on.

PS. Kuulutko niihin, joiden kainalot eivät kestä kivideodoranttia? Siis sitä, joka on 100 % alunakiveä. Minäkin kuulun heihin, mutta Propolia Deo Roll-on sopii minulle. Ei kutinaa, ei ärsytystä. Vain raikkaat kainalot.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!