SkinMood® Musliiniliina

Mahtavien SkinMoodin® Ihonhoidon Ihmesienien lisäksi valikoimistamme löytyy maailmalla ihastusta herättäneet Musliiniliinat. SkinMood®- musliiniliina on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Nimi ”musliini” tarkoittaa kankaan sidontatapaa.

Kangas on hieman karhea, joten se kuorii ihoa hellävaraisesti puhdistuksen yhteydessä. Kasvojen puhdistukseen tarkoitettu ekologinen musliiniliina tehostaa ihon puhdistamista. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta emme suosittele sitä silmämeikin puhdistamiseen, sillä pinnan pieni karheus voi olla liikaa herkälle silmänympärysiholle.

Liinaa voidaan käyttää aamuin ja/tai illoin toisen puhdistustuotteen kanssa omaa ihoa kuunnellen. Herkkäihoisille ja erittäin pintakuivalle iholle liinaa voi suositella käytettäväksi kerran päivässä tai silloin tällöin.

Liinan kanssa ihon puhdistaminen on nopeaa ja tehokasta. Sillä on helppo puhdistaa myös hiukan hankalat paikat, kuten nenänpielet ja hiusrajan. Näppärä apulainen myös paljon matkustavien nesessääriin.

Kuoriva vaikutus avaa kevyesti ihon pintaa ja näin hoitovoiteet pääsevät imeytymään tehokkaammin. Iho tuntuu puhtaalta ja suloisen pehmeältä. Ilmavat ja väljästi kudotut liinat kuivuvat nopeasti, joten ne ovat myös hygieenisiä. Liinassa on pieni lenkki, josta sen saa näppärästi ripustettua kuivumaan.

Käyttöohje

Levitä puhdistusaine kasvoille. Pyyhi meikki ja lika hellästi pyörivin liikkein kasvoilta lämpimällä vedellä kostutetulla liinalla. Voit tarvittaessa huuhtaista liinaa välillä.

Puhdista liina ja laita kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. 2-3 käyttökerran jälkeen suosittelemme 40° konepesua. Voit pestä sen pyykkikoneessa valkopyykin seassa tai jos haluat keittää liinan, heitä se kiehuvaan veteen desinfioitumaan.

Ihotyyppi

Sopii kaikille ihotyypeille. Ei suositella karheutensa vuoksi herkälle silmänympärysiholle.

Tekniset tiedot

  • Koko: 30 x 30 cm, ripustuslenkki
  • Raaka-aine: 100 % luomupuuvilla
  • Valmistusmaa: Kiina
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!