SkinMood- mikrokuitupesusieni

Mikrokuitupesusieni meikinpuhdistukseen

Tästä olet aina unelmoinut! Superpehmoinen ja tehokas SkinMood®- mikrokuitupesusieni poistaa meikin ja lian ilman puhdistusainetta yksinkertaisesti ja nopeasti. Varsin näppärä laiskan ladyn puhdistustuote. Voit käyttää sientä jopa 200 kertaa. Helppokäyttöinen, kevyt, näppärä ottaa mukaan. Vuosisadan helpoin puhdistustuote arkeen, mökille, vaelluksille, lomamatkalle tai treenikassiin. Sopii myös herkälle iholle.

Käyttöohje

Kastele sieni lämpimällä vedellä. Puhdista iho pelkällä sienellä tai käytä lisäksi jotain puhdistusainetta. Puhdista iho pyörivin liikkein, kunnes iho on puhdas. Pesu 60° koneessa, tai käsinpesu saippualla. Ripusta kuivumaan.

Ihonpuhdistus SkinMood®- mikrokuitusienellä on maailman nopein ja tehokkain keino illalla, kun mieli jo halajaa lepoon ja rauhaan. Jotta se säilyttäisi mahtavan puhdistusominaisuutensa, se kannattaa pesaista saippualla jokaisen käyttökerran jälkeen. Hiero palasaippuaa tai lurauta tippa suihkugeeliä sieneen ja vaahdota. Sitten vain huuhtelu ja ripustuslenkistä roikkumaan. Voit heittää sen myös pesukoneeseen 60 asteeseen, mutta älä silloin käytä huuhteluainetta. Se heikentää kuidun imukykyisyyttä.

  • Mikrokuitusieni poistaa meikin ja lian ilman puhdistusainetta
  • n. 200 käyttökertaa
  • Näppärä laiskan ladyn puhdistustuote
  • Sopii herkälle iholle, allergiselle iholle
  • Mieletön reissussa, ei paina, voi pitää käsimatkatavaroissa
  • Kesän helppo putsari mökille, vaelluksille, lomamatkalle
  • Konepesu 60 asteessa tai saippualla käsinpesu
  • Ripustuslenkki

Mikrokuitupesusieni ja yhteensopivat tuotteet

Voit käyttää mikrokuitusientä pelkän veden kanssa, mutta mikäli haluat tehdä kaksoispuhdistuksen niin, voit ensin pyyhkäistä kasvot esim. Micellar-vedellä tai käyttää puhdistusmaitoa. Valitse aina tuotteet, jotka eivät kuivata ihon pintaa.

Sieni on kieltämättä hiukan oudon näköinen, eikä ulkonäkö vakuuta, mutta jos uskaltaudut kokeilemaan, niin voit yllättyä iloisesti. Sehän toimii ja onko maailmassa helpompaa puhdistustuotetta festareille ja lomareisuille? Tämä karvaturri pelastaa myös väsyneen iltapesuhetken.

Käyttäjien kokemuksia

Ei tästä sienestä ole hyötyä – vai onko? Gllitteraddikti/Anskun skeptinen testitulos

https://www.glitteriaddikti.fi/2019/11/meikinpuhdistuksen-ihmesieni.html

Kun minulle tämä postauksenkin otsikossa mainittu SkinMoodin puhdistustupsukka esiteltiin ensimmäisen kerran, niin ei tuo teddykarhun korvalta näyttävä lärpäke ihan hirmuisesti vakuuttanut. Mutta…. Classy XL/Ninnin mielipiteet

http://classyxl.blogspot.com/2020/03/skinmoodin-puhdistustupsukka.html

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
 by Ninni

Ulkonäkö tässä tuotteessa pettää big time! Ruskea tupsukka, joka tekee meikin puhdistamisesta NIIIIIN paljon helpompaa. Iho voi paljon paremmin, kun saan tällä apurilla viimeisetkin meikin rippeet puhdistettu. Jää ehdottomasti vakkariapuriksi!

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!