SkinMood Bamboo Charcoal Konjac- sieni

SkinMood Charcoal Konjac- sieni epäpuhtaalle seka- ja rasvoittuvalle iholle

Bambuhiiltä sisältävä SkinMood® Bamboo Charcoal Konjac- sieni sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen teini-iholle ja miehille. SkinMood® Bamboo Charcoal Konjac- sieni on 100 % kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton ja pH:ta tasapainottava sekä ihoa syväpuhdistava pesusieni.

Tätä sientä voimme lämpimästi suositella myös ruusufinnistä kärsivien ihonhoitorutiineihin! Sivun alareunassa linkkejä Nainen tummissa-blogikirjoituksiin, joissa valtavan paljon hyvää tietoa ruusufinnin hoitoon.

SkinMood Charcoal Konjac- sieni on syväpuhdistava ja talineritystä tasapainottava Konjac-sieni

100 % luonnollinen SkinMood® Bamboo Charcoal Konjac-sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne puhdistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja. Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä. Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen.

Bambuhiili sisältää aktiivihiiltä sekä mineraaleja, jotka imevät iholta ylimääräistä talia pois. Bambuhiili on myös luonnollinen antioksidantti, joka vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla ja huokosissa, jonka ansiosta finnien, mustapäiden ja näppylöiden muodostuminen iholla vähenee.

  • Syväpuhdistaa lian ja talin syvältä ihohuokosista hilliten ihon liiallista talineritystä, jolloin mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien muodostuminen vähenee
  • Tasapainottaa ihon pH-ta
  • Kuorii hellävaraisesti palauttaen ihon heleyden, hoitovoiteet pääsevät imeytymään paremmin ja hoitamaan ihoa

Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Bamboo Charcoal, Cellulose

Alkuperämaa: Kiina

Testinglabin suorittama käyttötesti ja tulokset – VÄHEMMÄN EPÄPUHTAUKSIA!

Suomalaisen tuotetestaamiseen erikoistuneen Testinglabin tulokset vain vahvistivat sen, minkä jo tiesimme vuosien asiakaspalautteen perusteella. Sieni tekee pieniä ihmeitä iholle ja siksi niiden lempinimeksi muodostuikin aika pian lanseerauksen jälkeen ”Ihonhoidon ihmesieni”.

 

Testaaja: Miia-Maria 23.v.

Miian oma kuvaus ihosta ennen testiä: Rasvoittuva iho, Pienet epäpuhtaudet, sekaiho, ihon ”tunkkaisuus ”, herkät poskipäät

Kommentit testin jälkeen: Iho kirkastunut selkeästi, Ihon rasvaisuus vähentynyt selkeästi, finnejä tullut testijaksolla vähemmän. Tykkään todella paljon! Puhdistaa hyvin, voiteet imeytyy selkeästi paremmin. Helppo, arjessa kätevä kasvojenpesutuote pienen lapsen äidille. Tykkäsin niin, että ostin ystävälleni lahjaksi ❤️

Erinomainen ja helppokäyttöinen tuote myös miehille

Testaaja: Jari 31.v.

Jarin oma kuvaus ihosta ennen testiä: Rasvoittuva iho, mustapäitä

Kommentit testin jälkeen: Iho pysyy puhtaampana ja ei rasvoittuva niin kuin ennen. Mustapäät vähentyneet. Ennen käytin kuorinta-ainetta, mutta sitä ei tarvittu enää tämän sienen takia, kun se kuorii ihoa.

 

Testaaja: Antti, 37 v.

Antin oma kuvaus ihosta ennen testiä: Nopeasti rasvoittuva iho.

Kommentit testin jälkeen: Kiilto ja rasvaisuus tuntuvat lähtevän iholta välittömästi pesun jälkeen. Tietyille alueelle syntyvät finnit ovat kadonneen käytön seurauksena. Talirauhaset rauhoittuneet käytön seurauksena, ihon pinnassa kiiltelevä rasvakerros myös poissa.

Pesin pelkällä sienellä, parranajon jälkeen. Pesin useimmiten kerran päivässä aamuisin, mutta muutaman kerran viikossa myös iltaisin, eli kaksi kertaa päivässä. Koin käytön helpoksi, koska pelkkä sienen kastelu riitti, joten siinä ei tarvinnut sotkea käsiään yms. ja pesun jälkeen sienen puhdistuskin helppo. Jää ehdottomasti käyttöön!

Mistä voi ostaa?

Konjac-sieniä voit ostaa lähes jokaisesta luontaistuotekaupasta. Löydät ne myös  Hyvinvoinnin tavaratalosta tai jokaisesta Ruohonjuuren kaupasta tai heidän verkkokaupastaan.

Käyttökokemuksia

Huom! SkinMood Konjac-sienien pakkaus on muuttunut – kyseessä sama vihreässä pussissa aiemmin ollut sieni.

Ruusufinni on yhä useamman ihmisen vaiva! Lue mm. Minttu-Maarian kokemukset Hyvän Olon Maailman Konjac-sienistä.

”Neljässä päivässä huomasin selkeän eron entiseen”

http://keywordfashion.blogspot.fi/2014/08/ihonhoidon-salaisuuksia-part-1.html

”Ihonhoidon Ihmesieni on todellinen ihme”

http://nainentummissa.blogspot.fi/2015/10/ihonhoidon-ihmesieni-on-todellinen-ihme.html

”Bamboo Cahrcoal Konjac-sieni oli läpumurto ruusufinnin nujertamisessa”

http://nainentummissa.blogspot.fi/2016/07/mullistavaa-tietoa-ruusufinnista.html

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!