SkinMood® Gua sha- UUTUUS!

Hyvän Olon Maailman Gua sha Beauty Tool on valmistettu ruusukvartsista.

”Guashaaminen” on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa öljyttyä ihoa käsitellään Gua sha-nimisellä hoitovälineellä.  Sillä voidaan hoitaa kasvoja ja vartaloa.

Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa edesauttaen kuona-aineiden poistumista kehosta ja aktivoi kehon omaa puolustusjärjestelmää. Se tasapainottaa kehon toimintaa ja lisää energiaa. Hoidosta voi saada apua mm. lihaskireyksiin, päänsärkyyn sekä erilaisiin kiputiloihin. Käsittelyn tuoma voimakas pintaverenkierron aktivointi auttaa lihaksia rentoutumaan. Hoito rentouttaa, vähentää stressiä ja hermostuneisuutta saaden lihaskireydet sulamaan ja olon tuntumaan seesteisemmältä. Sillä siis tavallaan ”kammataan tukoksia auki”, jolloin mieli ja lihakset rentoutuvat.

Kasvoilla käsittely rentouttaa kasvolihakset, silottaa pienet pintarypyt, laskee turvotusta ja liftaa ihoa. Verenkierron ja nestekierron vilkastuminen tuo ravinteita ja happirikasta verta soluille virkistäen solunmuodostusta. Hoito tehostaa myös voiteiden ja seerumien imeytymistä. Iho voi paremmin ja näyttää terveemmältä. Pyhitä muutama minuutti guashaamiselle aamuin ja/tai illoin ja ihosi kiittää kauniina ja hehkeänä.

Gua Shaa voi käyttää päivittäin aamuin ja/tai illoin tehostamaan seerumeiden ja voiteiden imeytymistä. Mitä säännöllisemmin sitä jaksat käyttää, sitä parempia tuloksia saat. Käyttö on helppoa: iho puhdistetaan ja sille levitetään muutama tippa öljyä helpottamaan Gua shan liukumista iholla. Guashaaminen tapahtuu aina pitkällä ylös ja ulospäin suuntautuvalla liikkeellä. Käsittele kasvoja hellän napakasti. Pitkillä rauhallisilla vedoilla rentoutat parhaiten sekä jännittyneet lihakset että laukkaavat ajatukset. Hyvä tapa saada mieli rauhoittumaan iltapesulla!

SkinMood® Gua sha Beauty Tool on valmistettu ruusukvartsista. Pakkauksessa on mukana samettipussi välineen säilyttämistä varten. Huom! Ruusukvartsi ei kestä pudottelua.

Yhteensopivat tuotteet

Bio2you-sarjassa on 4 guashaamiseen sopivaa tuotetta.

Aikuisen ihon tehokkaaseen kasvojen- ja kaulanhoitoon voi puhtaalle iholle levittää ensin 4 tippaa Anti-Ageing Face seerumia ja sen imeydyttyä ihoon, päälle voi laittaa Omaga 3-6 Oil serumin. Aivan järisyttävän tehokas parivaljakko aikuisen ihon aktivointiin ja kosteuttamiseen ja tehostamaan hoitovaikutusta.

Kuivalle ja herkälle iholle suosittelemme Face Mist-suihkeen käyttöä. Suihkauta iholle rauhoittavaa, kosteuttavaa ja antioksidanttista suihketta, taputtele se ihoon ja levitä öljyä päälle.

Normaalille ja epäpuhtaalle iholle voit suihkauttaa kosteutukseksi kasvovesisuihke Tonerin. Se tasapainottaa ihoa ja toimii hyvin Omega 3-6 oil serumin kanssa. Omega seerumin vaihtoehtona voit käyttää myös edullisempaa Face, Hair, Body Oil with Argan öljykoktailia.

Miten käytetään:

 • Puhdista iho ja levitä hiukan öljyä tai seerumia iholle helpottamaan guashausta.
 • Sivele pitkin, ylös ja ulospäin suuntautuvin, vedoin pitäen Gua shaa mahdollisimman lappeellaan.
 • Toista liikkeet 3-5 krt.
 • Hoida ensin kasvojen oikea puoli ja sitten vasen.
 1. Aloita guashaus kaulalta. Sivele kaulaa alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein.
 2. Siirry leukaan ja kuljeta lastaa leuan keskeltä korvan alaosaan asti.
 3. Sivele ensin huulten reunasta korvan etuosaan, ja sitten nenänpielistä poskiluuta mukaillen korvan yläosaan.
 4. Sivele silmien alta höyhenenkevyesti silmän sisänurkasta ulos kohti ohimoa.
 5. Sivele kulmakarvojen välistä hiusrajaan asti ylöspäin suuntautuvin vedoin. Tämän jälkeen sivele otsa kulmakarvojen kautta ohimoille useammassa vaakarivissä.
 6. Vie lopuksi ohimoille kerätty neste alas soliskuoppaan pitkällä ylhäältä alas suuntautuvalla liikkeellä.
 7. Puhdista Gua sha jokaisen käyttökerran jälkeen ja säilytä sitä suojapussissa.

Verkosta löytyy paljon hyviä opasvideoita ja tyylejä on yhtä monta kuin tekijöitäkin. Itse suosittelen guashaamisen yhdistämistä iltapesurutiineihin. Hitaasti  ja lempeästi tehtynä kasvojen guashaaminen rentouttaa koko kehon ja lappeellaan tehtynä kukaan ei myöskään vahingoita kudosta.

Perusohjeet gua shan käyttöön kasvoille sekä gua shan käyttöön vartalolle.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 2 reviews
by Ninni on Hyvän Olon Maailma

Hieman skeptisenä testasin tätä hypetettyä menetelmään ja mites kävikään: hurahdin ihan täysin! Ei se, että saan ihon voimaan paremmin, mutta kuinka meditatiivista voikaan olla hoitaa pari minuuttia päivässä kasvojen ihoa tällä kammalla. Yksinkertaisen tehokasta

by Tiia on Hyvän Olon Maailma

Ihana tuote! Tullut osaksi päivittäistä ihonhoito rutiinia. Ihanan rentouttavaa ja tuntuu, että kasvot ovat kirkastuneet ja ilme piristynyt. Suosittelen!

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!