SkinMood Collagen Konjac-sieni

SkinMood Collagen Konjac- sieni – kasvojenpesusieni aikuiselle iholle

Collagen Konjac-sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava ja ihoa luonnollisesti syväpuhdistava pesusieni aikuiselle iholle.

SkinMood® Konjac-sienen luontaisesti ihoa ravitsevien ja vahvistavien mineraalien lisäksi siihen on lisätty aikuiselle iholle tarpeellista syvänmeren kaloista saatua kollageenia. Collagen Konjac-sieni pehmentää ihon pintaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa jättäen ihon pehmeämmän ja elastisemman tuntuiseksi. Kevyesti kuorivan pesun jälkeen iho kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet.

SkinMood Collagen-sieni on ihoa ravitseva ja elvyttävä pesusieni

  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti aktivoiden samalla verenkiertoa, jolloin ihon aineenvaihdunta paranee; kuona-aineet lähtevät liikkeelle, verenkierto paranee, ihosolut saavat tehokkaammin ravinteita ja niiden uusiutuminen aktivoituu
  • Ihon pinta pehmenee, kirkastuu ja heleytyy. Väsynyt iho virkistyy, voi paremmin ja näyttää nuorekkaammalta
  • Sienen sisältämät vitamiinit, mineraalit ja kollageeni ravitsevat ja uudistavat ihoa.
  • Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
  • Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan ja parantaa ihon kykyä vastaanottamaan tehovoiteiden ihoa hoitavia ja aktivoivia raaka-aineita

Inci: Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Hydrolyzed  Collagen

Alkuperämaa: Kiina

Kollageenia kiitos!

Kollageeni on se rakennusaine, joka pitää ihon kimmoisana ja joustavana. Se myös edistää ihon uusiutumista. Ikääntymisen myötä kehon kollageenituotanto hidastuu, vähenee ja sen rakenne heikkenee vähitellen. Kollageenituotanto alkaa vähenemään jo noin 25-vuotiaana. Jos olet kova juhlimaan, tupakoit, rakastat auringonottoa ja sokeria, etkä saa ravinnosta tarpeeksi C-vitamiinia, kuulut niihin, joiden kollageenituotanto hiipuu nopeammin. Kun kollageeni vähenee, se aiheuttaa ihon veltostumista ja juonteita alkaa ilmestymään pikkuhiljaa. Kun ikää tulee lisää, myös iho ohenee ja rypistyy.

Kollageenin vähentyessä ihon vastustuskyky auringon valoa, saasteita, heikkoa ruokavaliota ja tupakointia vastaan laskee. Mutta kohtaloonsa ei tarvitse tyytyä. Pieniä muutoksia elintapoihin, syöt terveellisesti ja otat avuksi SkinMood Collagen- sienen, jonkin kollageenijauheen, ja valitset kollageenia sisältäviä ihonhoitotuotteita. Näillä keinoin saat asetettua melkoisesti esteitä ennenaikaisen vanhenemisen rattaisiin.

Käyttäjien kokemuksia

Huom! SkinMood® Konjac-sienien pakkaus on uudistunut. Linkeissä näkyy vanha pakkaus.

Mistä voi ostaa?

Konjac-sieniä voit ostaa lähes jokaisesta luontaistuotekaupasta. Löydät ne myös  Hyvinvoinnin tavaratalosta tai jokaisesta Ruohonjuuren kaupasta tai heidän verkkokaupastaan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!