SkinMood Make-up Blender-meikkisienet

SkinMood Make-up Blender-meikkisienet ovat uudistuneet ja ne ovat entistäkin pehmoisempia. Nyt ne todella ihastuttavat käyttäjäänsä uskomattoman pehmeytensä, innovatiivisen muotoilunsa ja ekoystävällisemmän raaka-aineensa ansiosta.

2 eri mallia – tatti ja kanamuna – kummasta tulee sinun suosikkisi? 

Jos haluat pelata varman päälle, valitse kanamunan muotoinen sieni, mutta jos haluat kokeilla jotain aivan uutta ja yllättyä iloisesti, silloin kannattaa kokeilla ”tatti”-sientä.

SkinMood Make-up Blenderin koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Pienet virheet peittyvät tehokkaasti saaden ihon näyttämään paremmalta kuin koskaan. Make-up Blender-meikkisienet sopivat kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen (nestemäisen, voidemaisen, kiinteän sekä meikkipuuterin) sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Meikkituote voi olla voidemainen tai puuterimainen ja sientä voi käyttää kosteana tai kuivana.

  • Lateksiton E-vitamiinia sisältävä meikkisieni sopii kaikille ihotyypeille.
  • Se on hypoallergeeninen ja hajuton.
  • Ei päästä väriä, ei myrkyllisiä palamiskaasuja.
  • Valmistusmaa: Raaka-aine valmistetaan USA:ssa ja muotoillaan sieneksi Kiinassa

Ekologisuus

Make-up Blender-meikkisienet valmistetaan hydrofiilisestä polyuretaanista.  Ympäristöystävällisemmän PU-vaahdon tuottamiseksi vaahtomassaan lisätään valmistettaessa kasviperäisiä raaka-aineita kuten tärkkelystä ja ligniiniä. Hydrofiilinen polyuretaani, johon on lisätty kasviperäisiä raaka-aineita, on kuitenkin haastava materiaali, sillä vaikka kyseessä on osittain luonnollisesti maatuva tuote, se tulee lajitella sekajätteeseen.

Sieni on pakattu kartonkipakkaukseen, jonka voit kierrättää pahvinkeräyksessä.

Kuinka sientä käytetään?

Sienen käyttö on helppoa, mutta se eroaa hiukan perinteisten meikkisienien käytöstä.
Suosittelemme lukaisemaan käyttöohjeet.

Käyttöohjeet löydät täältä.

Make-up Blender-meikkisienet testissä

SkinMoodin pisaran mallinen sieni sijoittui Elle-lehden lokakuu 2019 vertailutestissä 2 sijalle tuloksella ****/5.

SkinMoodin tatin mallinen valikoitui pitkien käyttötestien jälkeen Glitz & Glam- blogin viiden parhaimman meikkisienen joukkoon, joista hän kirjoitti, että näillä saat parhaimman meikkipohjan.

Ihanan pehmeä ja hyvin toimiva meikkisieni! Ja mikä parasta, Skin Mood ei ime meikkivoidetta itseensä juuri ollenkaan! Sen vuoksi se on myös helppo puhdistaa.

 

Käyttäjäkommentti suosikkibloggaaja Virve Fredmanilta:

Aivan erityisen omalaatuinen näistä kahdesta meikkisienestä on kuitenkin tattimainen meikkisieni, jota olen käyttänyt sekä kuivana että kosteana. Olen kokeillut vuosien varrella todella monia erilaisia meikkisieniä, sillä olen kiinnostunut aina testaamaan, voisiko joku uusi sieni olla aivan ratkaisevasti muita parempi.

Voinkin kokemuksieni perusteella kutsua tätä meikkisienientä ehdottomasti parhaaksi koskaan käyttämäkseni meikkisieneksi.

https://www.virvefredman.com/ostolakossa/avainsana/skinmood/

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
 by Ninni

Omaan käteen käy tuo tattimainen sieni kuin valettu. Itsellä on käytössä kaksi sientä: toisella, kostealla sienellä levitän meikkivoiteen ja toisella levitän puuterin.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!