SkinMood Aloe Konjac- sieni

Aloe Konjac- sieni kuivalle, herkälle, atooppiselle ja allergiaan taipuvaisellelle iholle

SkinMood® Magical Aloe Konjac- pesusieni on kasvojenpesusieni kuivalle, herkälle, atooppiselle ja allergiaan taipuvaisellelle iholle. Aloe Konjac-sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni.  Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Sopii herkälle iholle.

Rauhoittava ja kosteuttava SkinMood Aloe Konjac- sieni

Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Aloe Konjac- sieni puhdistaa ihon hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä.

SkinMood® Magical Aloe Konjac- pesusieni pesee uskomattoman hellävaraisesti helposti punoittavan, couperoottisen ja allergisen/ihottumaisen ihon. Käytä aina mietoja puhdistusaineita, haaleaa vettä ja pyörittele sientä kevyesti iholla ja huuhdo sientä pesun aikana muutaman kerran, jotta lika ja meikki lähtevät iholta. Pesun jälkeen huuhdo sieni, purista kuivaksi ja ”kuivaa” kasvot sienellä, älä huuhdo vaan laita hoitotuotteet hiukan kostealle iholle. Huuhdo/pese sieni käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan ilmavasti.

  • Puhdistaa hellävaraisesti
  • Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
  • Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä
  • Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
  • Tasapainottaa ihon pH:ta
  • Sopii hyvin herkälle iholle

Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Aloe Barbadensis Extract

Alkuperämaa: Kiina

Testinglabin suorittama käyttötesti ja tulokset

Suomalaisen tuotetestaamiseen erikoistuneen Testinglabin tulokset vain vahvistivat sen, minkä jo tiesimme vuosien asiakaspalautteen perusteella. Sieni tekee pieniä ihmeitä iholle ja siksi niiden lempinimeksi muodostuikin aika pian lanseerauksen jälkeen ”Ihonhoidon ihmesieni”.

Aloe Konjac-sieni ja atooppinen tai allerginen iho

Testaaja: Kaarina 49 v.

Kaarinan oma kuvaus ihosta ennen testiä: Kuiva, herkkä, allerginen iho.
Atoopikko, seborrooinen ekseema, urtikaria. Kuiva, punottava, helposti ärsyyntyvä ja leimahtava, arka ja toisaalta helposti rasvoittuva iho kasvoissa ja yhtä kuiva ja samantyyppinen iho kaulassa, niskassa ja olkavarsissa, rintakehällä ja käsissä.

Kommentit testin jälkeen: Kasvojen iho rauhallisempi eikä niin helposti punoittava. Vähemmän kuivuutta ja kutinaa. Ei tullut ollenkaan finnejä. Selkeästi vähemmän allergisen ärtynyt ja nyt on allergiakausi sentään! Kaarina käytti vartalolla SkinMood Konjac- vartolosientä.

Ennen ja jälkeen kuvat.

 

 

 

 

 

 

Käyttökokemuksia

Huom! SkinMood® Konjac-sienien pakkaus on uudistunut. Linkeissä näkyy vanha pakkaus.

Olen parin viikon käytön jälkeen koukussa:

http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/taydellisen-ihon-salaisuus-vol-2-konjac-sponge

Kärsitkö ruusufinnistä? ”Skeptisyyteni kuitenkin laantui, kun jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho näytti kirkkaammalta ja jopa vähän siloisemmalta”.

http://nainentummissa.blogspot.fi/2015/10/ihonhoidon-ihmesieni-on-todellinen-ihme.html

Mistä voi ostaa?

Konjac-sieniä voit ostaa lähes jokaisesta luontaistuotekaupasta. Löydät ne myös  Hyvinvoinnin tavaratalosta tai jokaisesta Ruohonjuuren kaupasta tai heidän verkkokaupastaan.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
 by Ninni
Iho hyrisee

Olen käyttänyt Aloe Konjac- sientä vuosia ja en olisi uskonut ensikäyttämällä millaisen ihmesienen kanssa olen tekemisissä. Iho ns. hyrisee itsekseen tämän sienen käytön jälkeen, ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin ja iho näyttää paremman väriseltäkin. Kokeilin muiden valmistajien sieniä, mutta palasin takaisin tähän sieneen. Paras!

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!