Propolia ihonhoitojauhe eläimille

Propolia_propolis_ihonhoitojauhepurkki lemmikillePropolia ihonhoitojauhe eläimille on 100% luonnollinen. Onko lemmikilläsi kutinaa, ihottumaa, tai muita iho-ongelmia? Tuotteen nimi “poudre d’escampette » viittaa hyvin tunnettuun ilmaisuun, joka tarkoittaa “häipyä” tai “ottaa jalat alleen”. Sehän on nelijalkaisten ystäviemme tavallisin reaktio silloin, kun ryhdymme hoitotoimenpiteisiin. Ne pyrkivät katoamaan paikalta mahdollisimman vikkelään.

Propolian 100 % luonnollinen Propolia ihonhoitojauhe on taivaan lahja lemmikin kutisevalle iholle, haavoihin, ihottumaan tai muihin iho-ongelmiin. Yrityksen omassa laboratoriossa valmistettu erittäin hienojakoinen jauhe on pakattu sirotinpurkkiin, josta se on helppo annostella hoidettavalle alueelle. Jauheen tehokas koostumus sisältää mm. propolista, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa samalla aktivoiden ihon omaa paranemisprosessia. Kortteen sisältämät mineraalit tukevat ihon paranemista.

Atooppinen tai allerginen iho

Onko koirallasi atooppinen tai allerginen iho? Se kutisee ja on tulehdusherkkä? Hyvä ihon hoito pitää sisällään ihon puhtaana pidon sekä ihon kosteustasapainosta huolehtimisen voitelemalla sekä allergista tulehdusreaktiota laskevan hoidon. Allergisilla ja atooppisilla koirilla on heikentynyt ihon suojakerros, joka ei pysty suojaamaan ihoa ulkoisilta rasitteilta ja sen kosteustasapaino on järkkynyt. Iho on kutiseva ja jatkuvan raapimisen tai nuolemisen seurauksena iho tulehtuu herkästi. Ota tällöin Propolian ihonhoitotuotteet käyttöön. Hellävarainen pesu Propolia shampoolla ja ihonhoitojauhe rauhoittavat kutinaa ja tulehdusta. Kuiville kohdille voit levittää Propolia hoitobalsamia.

Koiran hot spot on kivulias

Koiran hot spot on melko yleinen, äkillisesti ilmenevä pinnallinen kostea ja melko kivuliaskin ihotulehdus (akuutti kostea dermatiitti tai pyotraumaattinen dermatiitti). Tulehdusalue voi olla karvaton tai karvapeitteessä näkyy kuivunutta märkäeritettä. Sitä esiintyy yleensä pään, kaulan, lantion tai lonkan alueella.

Hot spot saa alkunsa paikallisesta ärsytyksestä, kutinasta tai kivusta, joka saa koiran raapimaan, pureskelemaan tai nuolemaan sitä. Pikkuhiljaa ihon suojakerros vaurioituu ja bakteerit pääsevät lisääntymään aiheuttaen kivuliaan tulehduksen.

Allergiat altistavat ihotulehduksille, myös hot spoteille. Allergisen koiran ihon suojakerros, kuten meillä ihmisilläkin, on puutteellinen ja mikrobit pääsevät helposti suojakerroksen läpi lisääntymään ja aiheuttamaan ongelmia. Kannattaa siis reagoida asiaan ajoissa, kun huomaat lemmikin nuolevan ihoaan saadakseen kutinan hellittämään.

Pinnallisen, pienen tulehduksen voi hoitaa pelkästään puhdistamalla ja desinfioimalla esim. Propolian desinfioivalla suihkeella. Lempeä ja helppo tapa on aloittaa ihon hoitaminen Propolian ihonhoitojauheella heti oireiden alettua. Vakavammassa tapauksessa käänny eläinlääkärin puoleen.

Hot spot on siis koiran itsensä aiheuttama, mutta yleensä taustalta löytyy jokin kutinaa tai kipua aiheuttava tekijä. Hoidossa olennaista on aina etsiä taustasyy hot spotin syntymiselle, erityisesti jos kyse on toistuvasta vaivasta.

Käyttöohjeet

Puhdista hoidettava alue (mieluiten Propolia® Purifying Skin Care ihonhoito/desinfiointisuihkeella) sirota Propolia ihonhoitojauhe ja jätä se vaikuttamaan. Älä huuhdo. Pulverin tulee jäädä hoitokohtaan. Toista päivittäin tarpeen mukaan.

Tutustu kaikkiin Propolia- eläintuotteisiimme!

Raaka-aineet

Talc, Propolis cera, Equisetum arvense extract (Field Horsetail extract), Maltodextrin, Silica, Rosmarinus officinalis leaf oil (Rosemary essential oil), Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol.

Varotoimet

Valmis tuote käytettäväksi. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä niele. Ei alle 2 kk ikäisille eläimille. Vältä silmä- nenä -ja limakalvokosketusta. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Jos ilmenee jokin epätavallinen tai yllättävä reaktio, ota välittömästi yhteys eläinlääkäriin. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Etsitkö jälleenmyyjää?

House of Organicin verkkokaupasta löydät kaikki Propolian eläintenhoitotuotteet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!