Eläimet/lemmikit

Terve iho on äärimmäisen tärkeä lemmikkisi hyvinvoinnin kannalta

Iho on ihmisen ja lemmikin suurin elin, jonka yksi tärkeä tehtävä on suojata ja estää haitallisten taudinaiheuttajien pääsemistä elimistöön. Terve iho edistää lemmikkisi hyvinvointia ja huolehtimalla ihosta, parannat lemmikkisi kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lemmikin yleisimpiä iho-oireita

  • ihon kutina ja hilseily
  • erilaiset tulehdukset
  • karvanlähtö
  • turkin kiillottomuus

Ihon tasapainon ollessa uhattuna myös bakteerit ja sienet saavat otolliset kasvuolosuhteet ja voivat aiheuttaa lisäongelmia. Esim. kuivuudesta aiheutuvia oireita voidaan helpottaa käyttämällä kosteuttavia shampoita ja hoitoaineita, jolloin pyritään palauttamaan ihon normaali tila mahdollisimman nopeasti. Shampoon sisältämät ainesosat kannattaakin lukea huolella.

Ainesosaluettelosta kannattaa tarkistaa, että lemmikinkään shampoo ei sisällä usein ihoa ärsyttäviä peseviä aineita kuten SLS:ää. Pesujen yhteydessä ei aina ole välttämätöntä pestä koko lemmikkiä, mikäli ongelma-alue on sijoittunut paikallisesti esimerkiksi käpäliin. Lemmikin voi pestä aina, kun se on likainen, mutta pesuaineena tulisi käyttää vain lemmikeille tarkoitettuja tuotteita sillä ihmisille tarkoitetut pesu- ja hoitotuotteet eivät sovi eläimille mm. ihon erilaisen pH- arvon vuoksi. 

Apimab Laboratoires on kehittänyt lemmikkien, koirien ja kissojen, hoitoon tarkoitetut tehokkaat ja toimivat tuotteet, joiden luonnollisten raaka-aineiden määriä ei ole minimoitu, vaan maksimoitu, jota ne todella hoitavat kallisarvoista ystävääsi.

 

Elämille kehitetystä Propolia- sarjasta löydät tuotteet korvien, tassujen, ihon sekä haavanhoitoon.

HUOM! Mikäli koiralla on toistuvia iho-ongelmia, tulisi kuitenkin kääntyä lääkärin puoleen niiden syyn selvittämiseksi ja parhaan hoidon takaamiseksi.

Mistä näitä voi ostaa?

Asuitpa missä päin tahansa Suomea, verkkokauppajälleenmyyjämme palvelevat sinua ja lemmikkiäsi ympäri vuorokauden.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!