Harmaanpeitto Herbatint-kestoväreillä

Harmaanpeitto Herbatint-väreillä onnistuu N- sarjan sävyillä. Sävyt 1N – 8N peittävät 100% harmaat ensimmäisestä värjäyksestä lähtien. Sävyjen 9N ja 10N kanssa suositellaan sekoittamaan pieni määrä sävyä 8N, jotta hermaanpeitto olisi riittävä.

Taulukko sekoitussuhteista suhteessa harmaiden hiusten määrään.

 

 

 

 

 

 

Täydellinen harmaanpeitto 5 viisi kultaista ohjetta 

Kestoväriin kannattaa turvautua, kun hiukset ovat harmaantuneet 45–50-prosenttisesti. Alla viisi hyvää harmaanpeitto ohjetta, joilla saat täysin luonnollisen näköisen tuloksen käyttämällä oikeita värjäystekniikoita ja vaikutusaikoja. Ja tämän kaiken voit tehdä itse tai ystävän avustuksella kotona!

  1. Aloita värin levitys niiltä hiusten alueilta, joissa harmaata on eniten. Yleensä nämä alueet sijaitsevat ohimoilla ja hiusrajassa. Värjää vasta tämän jälkeen hiusten tyveen ja pituuteen. Muista aloittaa värin 40 minuutin vaikutusaika siitä, kun levität värin ohimoille ja hiusrajaan.
  2. Jaa hiukset pienempiin osioihin, jotta värjäystuloksesta tulee mahdollisimman tasainen eikä hiuksiin jää värjäämättömiä osioita. Voit käyttää osioiden tekemiseen värjäyssiveltimen vartta ohuemmissa hiuksissa. Paksummissa hiuksissa ositus kannattaa tehdä ennen värjäyksen aloittamista ja kiinnittää jokainen osio hiusnipsulla. Mitä pienempi osio, sen parempi värjäystulos ja harmaanpeitto.
  3. Muista lisätä harmaisiin hiusosioihin tarpeeksi värjäysmassaa, jotta lopputuloksesta tulee tasainen. Liian ohuen värimassan levityksellä lopputuloksesta voi tulla laikukas.
  4. Jos värjäyksen jälkeen värimassaa jää jäljelle, voit lisätä väriä vielä ns. kriittisimpiin kohtiin eli kohtiin, joissa harmaita on enemmän. Kun vaikutusaika on ohi, kannattaa väriä hieroa hiusten tyvessä ennen poishuutelua. Näin värjäystuloksesta tulee mahdollisimman tasainen ja värin poispeseminen helpottuu. Varsinkin hiusrajat kannattaa hieroa, jotta mahdolliset ihovärjäymät saadaan pois.
  5. Koska värjäyksen tärkein asia on saada harmaanpeitto mahdollisimman täydelliseksi, valitse tyveen N-linjan väri. Sillä saat 100 % harmaanpeiton aikaan. N-linjan värit ovat niitä, jotka peittävät harmaat, muilla linjoilla ((C, D, R, M JA FF) lisäät haluamaasi sävyä lopputulokseen. Näin ollen, jos haluat sävyttää pituutta ja latvaa voit valita sekoitukseen muiden sarjojen sävyjä. Esimerkiksi, jos haluat pituuksiin ja tyveen kultaista sävyä aloita tyven värjäys sekoitussuhteella 70% sävyä 7N ja 30% 7D sävyä. Sekoita erillinen värimassa pituuksiin ja latvoihin, jossa on 30% 7N sävyä ja 70% sävyä 7D. Näin saat luonnollisen lopputuloksen ja harmaanpeitto on täydellinen.

Älä unohda hoitaa hiuksiasi

Jotta sävy pysyy hiuksissa mahdollisimman pitkään kirkkaana ja kiiltävänä muista hoitaa hiusta värihiuksen tuotteilla. Lisäkosteutta ja kiiltoa saa kosteuttavilla naamioilla ja hiusseerumeilla.

Harmaanpeitto Herbatint-väreillä ja pari muistisääntöä

Jos haluat käyttää sävyjä C, D, R, DR , M tai FF- sarjoista ja hiuksissasi on paljon harmaita hiuksia, saat parhaan tuloksen sekoittamalla valitsemasi sävyn samaa tummusastetta olevaa N -sarjan tuotteen kanssa. Harmaanpeitto Herbatint-väreillä onnistuu, kun muistaa, että mitä enemmän harmaita sitä enemmän väriseoksessa täytyy olla N- sarjan väriä kuten yllä olevassa taulukossa.

Esimerkiksi: Jos harmaita hiuksia on enemmän kuin 60% ja olet valinnut sävyn 4R, sekoitussuhde on seuraava:

40ml 4N + 20ml 4R ja 60ml hapetetta

  • Jos haluat sekoittaa FF- sarjan sävyä harmaisiin hiuksiin suositus on sekoittaa FF- sarjan sävyä N -sarjan sävyyn, jotta vältetään liian räikeä lopputulos.
  • Jos valitset FF3 sävyn sekoita sitä 5N- sävyn kanssa
  • Jos valitset muun kuin FF3- sävyn FF- sarjasta sekoita sitä 7N-sävyn kanssa

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!