SkinMood® Chamomile Konjac-sieni

SkinMood® Chamomile Konjac-sieni herkälle ja normaalille iholle -UUTUUS

Suomalaisen vaaleaa herkkää ihoa koettelevat mm. talven kylmyys, saunan kuumuus, tuulet ja viimat, kuiva sisäilma sekä alati kasvava kemikaalialtistus. Herkkä iho tarvitsee hellävaraiset ihonhoitotuotteet. Uusi ihana Avokado Konjac-sieni on juuri sitä mitä ihosi kaipaa.

SkinMood® Chamomile Konjac-sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava ja hellävaraisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni.

Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne sekä Konjac-kasvin ja kamomillan ihoa hoitavat, kosteuttavat ja rauhoittavat vaikutukset tekevät siitä ideaalin vaihtoehdon normaalille ja herkälle iholle, joka reagoi ulkoisiin ärsykkeisiin, kuten hoitotuotteisiin, kuumuuteen, kylmyyteen, tuuleen tai kosketukseen.

SkinMood® Chamomile Konjac-sieni on erinomainen herkälle ja normaalille iholle. Valitse kamomillaa sisältävä sieni, jos ihosi punoittaa helposti, on couperoottinen tai ärtyy välillä tai siinä on ihottumaa.

Kamomilla Konjac-sieni on hyvä valinta myös silloin, vaikka ihosi on normaali ilman suuria ongelmia. Silloin vain pidetään huoli siitä, että ihosi pysyy hyvinvoivana tulevinakin vuosina, eikä siihen ilmesty ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä eikä iho herkisty väärien valittujen tai väärin käytettyjen ihonhoitotuotteiden takia.

Chamomile Konjac-sieni sopii sinulle, jos:

 • Ihosi on herkkä, couperoottinen, se reagoi ulkoisiin ärsytyksiin (hoitotuotteet, kosketus, kylmä, kuuma, tuuli jne.) ja punoittaa helposti: Kamomillan anti-inflammatoriset ja antioksidanttiset ominaisuudet auttavat rauhoittamaan ihoa.
 • Ihottuma: Jos sinulla on ihottumaa, kamomillasieni saattaa lievittää ihoärsytystä ja vähentää punoitusta.
 • Ihottuman aiheuttama hilseily: Usein ihottumassa, kuten atooppisella iholla tai seborrooisessa ekseemassa iho hilseilee voimakkaasti ja ihon pintaan saattaa muodostua paksu kuolleiden ihosolujen kerros, jota lääkevoiteiden on vaikea läpäistä. Näin me menettävät suuren osan tehostaan. SkinMood® Chamomile Konjac-sienen verkkorakenne kuorii ihon pinnalta hellästi kuolleita ihosoluja, jolloin hilseily vähenee ja kaikkien hoitotuotteiden teho paranee.
 • Normaali iho: Vaikka ihosi on normaali, se kaipaa kosteutusta ja kuorintaa sekä antioksidantteja pysyäkseen hyvässä kunnossa. Kamomillaa sisältävä Konjac-sieni normaalille ja herkälle iholle auttaa ihoasi voimaan hyvin jatkossakin.
 • Vauvat, lapset: kamomillasieni on hellävaraisena hyvä valinta lasten ja vauvojen pesusieneksi.

Ennakoiva couperoottisen/herkän ihon hoitaminen

Äidin aktiivisuus on erityisen tärkeää nuoren lapsen ohjaamisessa oikeaoppiseen ihonhoitoon.

Jo nuorella ihmisellä saattaa pesun, saunan, liikunnan tms. jälkeen iho punoittaa herkästi. Se antaa viitteen ihon herkkyydestä ja mahdollisesta pikkuhiljaa etenevästä couperosasta. Usein taustalla on perinnöllisyys, joten vanhempien ja isovanhempien ihon perusteella voi pitkälti ennustaa nuoren tulevia ihonhoito-ongelmia. Hoitamalla ihoa oikein voi nuori selättää tai ainakin minimoida osan ongelmista ennen kuin ne puhkeavat täyteen kukkaan.

Couperosa kehittyy vuosien varrella. Nuoruusiän hentoinen kaunis ja terveen oloinen punoitus muuttuukin ei niin toivotuksi punaisten pintaverisuonten häiritseväksi verkostoksi. Pintaverisuonien seinämät antavat periksi ja niihin kertyvä veri saa suonet näkymään ihon pinnalla yhä selvemmin. Noita punaisena hohtavia verisuonirykelmiä kutsutaan couperosaksi.

Tällaista herkkää ihoa tulee hoitaa jo nuoresta lähtien hellin käsin, ja herkälle iholle tarkoitetuilla tuotteilla välttäen mm. rajuja lämpötilamuutoksia. Siksi SkinMood® Chamomile Konjac-sieni kannattaa ottaa käyttöön jo nuorena ja antaa sen hoitaa ihoa koko elinkaaren ajan.

Kosteuttava ja rauhoittava SkinMood® Chamomile Konjac-sieni herkälle ja normaalille iholle

Amorphophallus Konjac-kasvi on itsessään jo aivan verrattoman hyvä ja uskomattoman tehokkaasti eri ihotyyppien hyvinvointia tukeva ainesosa, johon kaikkien näiden eri sienien vaikutukset perustuvat. Lisätehoa ja hienosäätöä saadaan lisäämällä sieneen aikojen saatossa tiettyihin iho-ongelmiin tai ihotyyppiin hyviksi havaittuja kasveja.

Kamomillaa on käytetty apuna jo vuosisatojen ajan niin sisäisesti kuin ulkoisesti moniin eri ongelmiin.  Sienessä kamomillauute tehostaa sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Kamomillan tulehdusta estävät ja antioksidanttiset ominaisuudet auttavat ihoa voimaan paremmin, jolloin ihon omat puolustusmekanismit kykenevät suojaamaan ihoa tehokkaammin ulkoisilta ärsykkeiltä.

 • Puhdistaa hellävaraisesti
 • Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
 • Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä
 • Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan ja edesauttaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoon
 • Tasapainottaa ihon pH:ta

SkinMood® Chamomile Konjac-sieni sopii myös lapsille, jopa vauvoille

Vauvojen ja lasten iho on herkkä, ja vaatii helliä puhdistustuotteita. Saippuan sijasta vauvan voi pesaista pelkällä SkinMood® Konjac-sienellä.

Kun tuntuu, että pelkkä vesi ei riitä, kokeile pestä vauva tällä suloisen pehmoisella pesusienellä. Älä käytä mitään pesuaineita, vain Kamomilla Konjac-sientä. Pyöritä lämpimällä vedellä kostutettua sientä hellästi pienokaisen iholla.

Apua vauvan karstoittuvaan päänahkaan (taliköhnä/seborrooinen ekseema)

Seborrooinen ekseema on tuiki tavallinen tulehdusreaktio niin aikuisen kuin vauvankin iholla. Se voi puhjeta jo lapsen ensimmäisinä elinkuukausina vaippa-alueelle, hiuspohjaan ja joskus muuallekin kehoon. Toisinaan ihottuma aiheuttaa lievää kutinaa.

SkinMood® Chamomile Konjac-sieni herkälle ja normaalille iholle on todella näppärä apuri karstan poistamiseen päänahasta. Pyörittele aivan kevyesti kostutettua sientä ihottuma-alueella, jolloin sen hellästi kuoriva vaikutus poistaa kuivan hilseilevän ihosolukon.

Ota Konjac-sieni avuksi myös vauvan hiustenpesuun

Säästyt monilta itku-potku-raivareilta hiustenpesun/huuhtelun yhteydessä, kun otat Konjac-sinen avuksi.

Tee näin:

 • Kohota hiukan lapsen leukaa ylöspäin ja kostuta sieni.
 • Vie sientä otsalta kohti takaraivoa ja purista sientä, jolloin hiukset kastuvat. Kostuta sientä niin usein kuin on tarpeen.
 • Vaahdota tippa shampoota kämmenten välissä ja hiero se hiuksiin. Poista ylimääräinen vaahto hiuksista kämmenillä.
 • Huuhdo hiukset samalla metodilla kuin ne kostutitkin. Vettä ei valu lapsen kasvoille, ei mene shampoota silmiin ja homma hoituu helposti ilman ylimääräistä draamaa.

Ainesosat: Amorphophallus Konjac -juuriuute (Konjac Mannan), Aqua (vesi), selluloosa, kamomillauute

Ingredienser: Amorphophallus Konjacrotextrakt (Konjac Mannan), Aqua (vatten), cellulosa, kamomillaextrakt

Ingredients/Ainesosat/Ingredienser: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Chamomilla Extract

Alkuperämaa: Kiina

Pakkauksen voi kierrättää pahvinkeräyksessä ja sienen kompostoida.

Mistä SkinMood® Konjac-sieniä voi ostaa?

SkinMood-tuotteita voit ostaa lähes jokaisesta luontaistuotekaupasta kuten Life-luontaistuotekaupoista tai verkkokaupasta. Valikoima vaihtelee kaupoittain. Löydät ne myös  Hyvinvoinnin tavaratalosta ja jokaisesta Ruohonjuuren kaupasta tai jos kauppaa ei vielä ole lähelläsi, käy hankkimassa tuotteet Ruohiksen verkkokaupasta.

Käyttäjien kokemuksia ja historian havinaa

Älä hämäänny pakkauksen takia. Näissä linkeissä on samat ihanat Konjac-sienemme vaikkakin erinäköisissä paketeissa. Pakkaus on uudistunut kolme kertaa viimeisen 11 vuoden aikana.

Huom! SkinMood® Konjac-sienien pakkaus on uudistunut. Vuoden 2024 alussa sienet saavat jälleen uuden, entistä kauniimman pakkauksen.

Onko Konjac-sieni todella niin hyvä, kuin väitetään? ”Sen uskoo vasta sitten kun itse kokeilee”
www.it-aint-hard-to-tell.com/2015/04/ihonhoidon-ihmesieni-konjac-uusi.html

Löytö LivBoxista ”No nyt on kyllä ilo kirjoittaa tuotteesta, joka on todellinen löytö”! 
onmyway.fitfashion.fi/2014/09/11/ihonhoidon-ihmesieni/

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!