Propolia shampoo eläimille

All hair type shampoo, 200 ml annostelukorkilla

Propolia shampoo lemmikillePropolia shampoo sopii kaikille lemmikeille! Alun perin, sanonta ”DE BON POIL” tarkoitti “olla hyvällä tuulella” tai “olla hyvällä karvalla”. Se siis viittaa eläimen turkkiin ja omistajan hyväntuulisuuteen ja tyytyväisyyteen hänen pestessään eläintä laatutuotteella.

Koska lemmikkisi ansaitsee parasta! Shampoossa Propolis ja hunaja yhdistyvät ihoa ja karvaa suojaavaksi ja pehmittäväksi kombinaatioksi, jota vehnän kasviproteiini täydentää hoitamalla turkkia ja estämällä sen takkuuntumista. Sopii erinomaisesti karkeimmallekin karvalle. Jos lemmikkisi iho on herkkä, Propolia shampoo sopii sille erinomaisesti, koska siinä ei ole ihoa ärsyttäviä peseviä aineita kuten SLS:ää.

Sen pesevinä ainesosina on 100 % luonnolliset aineet, jotka puhdistavat turkin ja ihon hellävaraisesti. Propolia shampoo on kehitetty erityisesti ulkoilmassa viihtyville eläimille, se kunnioittaa eläintä, sen ihoa ja turkkia eläimelle sopivaksi tasapainotetun pH:n ansiosta. Ps. ethän käytä ihmiselle tarkoitettuja pesuaineita lemmikilläsi? Ne eivät sovellu eläimelle vääränlaisen pH:n takia!

Jos lemmikilläsi on herkkä iho ja etsit hellävaraista shampoota, löydät Propolian shampoon Polar Pharman valikoimista.

Sulfaatiton – pH-adaptoitu

  • 100 % luonnollista alkuperää olevat raaka-aineet
  • 7 % kasviraaka-aineista on luomuviljelynä tuotettu

Propolia shampoo ja käyttöohjeet

Levitä märkään turkkiin ja vaahdota. Huuhdo. Koska tuote on konsentroitu, shampoota kannattaa vaahdottaa ensin käsissä ja levittää vasta sen jälkeen eläimen turkkiin. Matalavaahtoinen.

Tutustu kaikkiin Propolia- eläintuotteisiimme!

Raaka-aineet

Aqua (Water), Sodium cocoamphoacetate, Glycerin (Glycerin), Lauryl Glucoside, Potassium olivate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium cocoyl Glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate, Coco glucoside, Glyceryl oleate, Hydrolyzed wheat protein (Wheat protein), Propolis cera, Mel (Honey), Lamium album flower extract (White deadnettle extract), Decyl glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, Rosmarinus officinalis leaf oil (Rosemary essential oil), Alcohol, Parfum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Citronellol

Varotoimet

Valmis käyttöseos. Ulkoiseen käyttöön. Ei alle 2 kk ikäisille eläimille. Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille tai sieraimiin. Jos ainetta menee silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!